Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koppert Cress introduceert drie nieuwe cressen

Koppert Cress introduceert 3 nieuwe cressen: Motti Cress,Vene Cress en BlinQ Cress.

Motti Cress is een smaakvolle en decoratieve cress en het jonge plantje van een aromatisch kruid dat al eeuwen lang gebruikt wordt en waar veelzijdige combinaties mee te bedenken zijn. De plant geldt als een natuurlijke smaakversterker en kan ingezet worden bij natrium (zout) arme gerechten. De krachtige geur maakt het productgeschikt voor toepassing in zowel warme als koude gerechten.


Vene Cress is een bijzonder decoratieve verschijning met een verrassende smaak. Het kleine groene blad met fijne rode nerven complementeert de aantrekkelijke opmaak van uw gerecht. De licht zure smaak biedt goede mogelijkheden om deze cress veelzijdig in te zetten. Met name bij vette gerechten zoals vette vis (makreel), zwezerik of lever, maar ook in een groene salade is Vene Cress een aantrekkelijke ingrediƫnt.



Op de blaadjes van de BlinQ Cress liggen kleine kristallen, die de plant een mooi uiterlijk maar ook een stevige bite geven. De smaak van BlinQ Cress gaat van fris ziltig naar zoutig en combineert goed met ziltige en zure gerechten. Geschikt voor combinaties met zowel vlees, tartaar, entrecote of wagyu, als vis, ansjovis of makreel.

Publicatiedatum: