Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Fruit wordt met deze lage prijzen goed opgenomen"

Wilko Fruit introduceert nieuw retailmerk Zomerfruit



Tholen - Wilko Fruit uit Breda heeft speciaal voor haar retailklanten het nieuwe alles zeggende merk geïntroduceerd: Zomerfruit. "Wij willen met dit merk belevenis in de supermarkt brengen door mooi gekleurd fruit aan te bieden in een uitnodigende verpakking. In de retail is momenteel een goede vraag naar mooi en lekker fruit wat vooral op smaak, actuele prijs, kleur en uitstraling scoort", vertelt Wilko van der Zwaard.




Het merk wordt ingezet naast het bekende Gaudias-merk dat het handelsbedrijf al jaren voert.

Wilko Fruit werkt samen met de grootste Spaanse exporteur van perziken, nectarines en paraguayo's met een totale productie rond de 53.000 ton. "Deze mensen werken continu aan de ontwikkeling van nieuwe rassen met de beste, smaak, kleur en grote maten", vertelt Wilko.



Al het fruit wordt gewassen en hydro gekoeld teruggebracht van 30-40 graden in het veld naar 12 graden voordat het ingepakt wordt. Na de inpak wordt het zomerfruit vacuüm gekoeld naar 1 graad voor vertrek, waarna met dubbel bemand transport het fruit twee dagen later in Breda arriveert.





"We zitten nu volop in de nectarines (grote maten) en Early Rich- en Elegant Lady-smaakperziken. De prijzen liggen nu op zo'n laag niveau dat het fruit goed opgenomen wordt door de consument. Maar het allerbelangrijkste is dat de smaak erg goed is", besluit Wilko.



Voor meer informatie:
Wilko van der Zwaard
Wilkofruit b.v
IABC 5212
4814 RA Breda
Tel: +31 76 5244460
wilko@wilkofruit.com
www.wilkofruit.com