Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vacuümkoelers voor veel AGF snelste beschikbare koelingssysteem

IPHandlers bedient de internationale markt als verwerker en afhandelaar van luchtvrachtzendingen van versproducten zoals groenten, fruit, planten, stekmateriaal en bloemen. Om de versproducten te beschermen worden deze altijd met geconditioneerd vervoer naar onze geconditioneerde ontvangstruimten gereden.In deze ruimte beschikt IPHandlers over 3 vacuümkoelers. Deze hebben de capaciteit om 36 ton verse goederen per uur terug te koelen.



Voor verschillende groenten- en fruitsoorten en bloemen is vacuüm koelen het snelste beschikbare koelingssysteem. De producten kunnen tot in de kern worden gekoeld op 1 of 2°C. Deze snelle en uniform koelingsmethode duurt niet meer dan 20 tot 30 minuten van kostbare tijd.De producten worden in de luchtdichte tanks geplaatst. Na het sluiten wordt alle lucht uit de ruimte gezogen, waardoor de luchtdruk afneemt en op snelle wijze warmte aan het product wordt ontrokken, zodat deze snel afkoelen. Ook in folie verpakte producten worden eenvoudig op deze wijze teruggekoeld. Deze methode van terugkoelen is geschikt voor producten met een groot blad oppervlak zoals slasoorten, maar ook voor compacte producten zoals aardbeien en bessen. Ook groene asperges en champignons kunnen uitstekend worden teruggekoeld met vacuümkoeling.

Vacuümkoelen kan bij transport over lange afstanden, waarbij een korte aflevertijd vereist is, een goede methode zijn om de houdbaarheid te garanderen en dus een goed hulpmiddel om kwaliteit van uw product komende van of vertrekkende naar verre bestemming zo optimaal mogelijk te handhaven.

Voor meer informatie:
René Vissers
Managing Director
Noordpolderweg 20
1432 JH Aalsmeer
Tel: +31 (0)297 747 232
Fax: +31 (0)297 500 715
rvissers@iphandlers.nl
www.iphandlers.nl
Publicatiedatum: