Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
vestiging stopt naar verwachting eind mei met productie en verlading

Sluiting Bos Brothers definitief

"Sinds we Bos Brothers meer dan tien jaar geleden hebben verworven, is Morrisons uitgegroeid tot het op één na grootste bedrijf voor de verwerking van verse levensmiddelen in het Verenigd Koninkrijk met slachthuizen, verpakkingsbedrijven en verwerkingsfaciliteiten", vertelt Catherine Walker van Morrisons in een statement. "In de loop der jaren is het model van de toeleveringsketen drastisch veranderd. Hierdoor is de vestiging Bos Brothers niet langer strategisch en valt buiten het direct sourcing model waarmee wij nu werken."

"Wij hebben daarom afgelopen september het voorstel aangekondigd om de vestiging te sluiten. Hierna volgde een periode van overleg met de Ondernemingsraad aldaar, het bereiken van overeenstemming over het Sociaal Plan en wij bevestigen nu het sluiten van de vestiging. Wij gaan door met het ondersteunen van onze werknemers bij het zoeken naar vervangende werkgelegenheid. Het ligt in de verwachting dat de vestiging eind mei stopt met haar al productie- en verladingsactiviteiten."
Publicatiedatum: