"Grootste versmarkt met laagste prijzen"

Jumbo opent Foodmarkt in Amsterdam

Boodschappen doen wordt vanaf 26 november een belevenis in Foodmarkt Amsterdam
Op woensdag 26 november is het zover: dan opent Foodmarkt Amsterdam aan het Gedempte Hamerkanaal in Amsterdam-Noord haar deuren. Deze versmarkt biedt het meest uitgebreide foodassortiment tegen de laagste prijs. Klanten kunnen er niet alleen terecht voor groot en gevarieerd assortiment, maar ook voor vers bereide gerechten van koks en andere vakspecialisten. Uitgangspunt van Foodmarkt Amsterdam is om gezond, vers en lekker eten voor iedereen toegankelijk te maken.
 
"Met Foodmarkt Amsterdam willen we de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Wij geloven dat het anders, beter en goedkoper kan. Met dit nieuwe concept bieden we onze klanten een ongekend uitgebreide keuze uit gezonde, verse, ambachtelijke en kwalitatieve producten en dat voor gegarandeerd de laagste prijs. Mensen vinden gezondheid belangrijk en willen bewust kunnen kiezen, maar letten daar bij steeds meer op de prijs. Met Foodmarkt Amsterdam spelen we daar op in", aldus Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten.
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.