Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stoffels presenteert Gusto en breidt TomaD’or-gamma uit

Stoffels, teler van specialty tomaten, presenteert alvast een primeur in zijn assortiment voor 2015. De Gusto is een specialty van groot formaat, met een diamater van 60 tot 70 millimeter en een vruchtgewicht van 90 tot 125 gram, afhankelijk van de wensen van de klant. Zijn uitzonderlijke smaak wordt algemeen erkend.


Links: Gusto en rechts: Tomador

"We hebben jarenlang gezocht naar een grote tomaat die zo lekker smaakt als onze specialties", vertelt Paul Stoffels. "De Gusto heeft een fijne, kruidige smaak met een brix waarde van 7. Hij is sappig van beet en toch stevig van structuur." De Gusto is een flexibele tomaat die qua grootte en gewicht gekweekt kan worden op maat van de klant en los geoogst wordt. Bovendien heeft Stoffels voor deze vleestomaat internationale exclusiviteitsrechten.


Gusto

Gusto
De Gusto wordt in twee verpakkingen gepresenteerd: vier stuks geflowpackt op een plastic schaaltje en zes stuks in een kartonnen doosje (zie foto hierboven). Verschillende Belgische retailers zullen deze verpakkingen al vanaf komende winter aanbieden. Dankzij belichte teelt is de Gusto namelijk jaarrond beschikbaar. Beide verpakkingen zijn nog beschikbaar voor het buitenland. Meer info over de Gusto vindt u op www.stoffels-tomaten.be/gusto.html.Uitbreiding gamma TomaD'or
Vorig jaar lanceerde Stoffels al de luxueuze TomaD'or verpakking. Die wordt nu uitgebreid met een innovatieve displaydoos, een combinatie van een omdoos en een display. Dankzij de grote lichtinval vooraan, de vormgeving die is afgestemd op de pouches binnenin en de goede stapelbaarheid van deze dozen is het mogelijk om te verkopen vanop het pallet. Sinds kort is de TomaD'or bovendien beschikbaar in dozen van drie kilogram: "Zo kunnen ze beter aangeboden worden aan grootspeciaalzaken en de horeca. Maar ook in de retail zouden ze op hun plaats zijn. Klanten kunnen dan zelf kiezen hoeveel trossen ze willen nemen."

Ook voor deze nieuwe verpakking werd een nieuwe omdoos ontworpen. De trossen zijn voorzien van een TomaD'or-label. Meer info over de TomaD'or vindt u op www.stoffels-tomaten.be/tomador.html.Publicatiedatum: