"Roger Strubbe: "Horeca had meer verwacht van verse yuzu"

Horeca Totaal zoekt AGF-specialiteiten voor klanten

Tholen - Horeca Totaal is gevestigd in Brugge en is een totaalleverancier voor de horeca en grootkeukens. Roger Strubbe, verantwoordelijke voor de groenten en fruit geeft aan dat ze het grootste assortiment hebben wat op de markt te verkrijgen is. "Van exoten en mini-groenten tot de dagelijkse groenten. Als klanten een product zoeken, dan hebben wij het of we vinden het. Zoals nu hebben we bijvoorbeeld verse yuzu. Dit product bieden we al sinds vorig jaar aan onze klanten."

Yuzu
"Onze klanten zijn hoofdzakelijk restaurants en ik heb de indruk dat ze meer verwacht hadden van de verse yuzu", vervolgt hij. "Waarschijnlijk omdat het verschil tussen vers en het sap in flesjes niet groot genoeg is. Daarenboven is dit een zeer duur product dat niet veel restaurants kunnen gebruiken. Het volume van Yuzu is dit jaar iets gestegen maar het is nog altijd een heel klein artikel. De Yuzu wordt gebruikt voor het sap en de zeste. Er is maar één soort yuzu maar het seizoen begint met de groene en evolueert in het seizoen naar oranje. Je hebt wel de Japanse en de Amerikaanse yuzu maar beiden zijn dezelfde vrucht."Alles in huis
"Een nieuw product die wij onlangs een paar weken in assortiment hadden is de mini avocado die is ongeveer 2 cm groot en heeft geen pit. Deze is vanaf volgende week weer leverbaar en komt uit Spanje. Wij bieden een volledig assortiment non food , food en een zeer groot assortiment vers zoals kaas, vlees, gevogelte, wild en groenten en fruit dit in cash&carry en belevering. Bij onze cash&carry hebben we 30.000 producten permanent op voorraad en verlenen we ook advies. We hebben alles in huis wat je nodig hebt om een horeca-zaak op te richten en uit te baten."

In 1983 werd Horeca Totaal Brugge opgericht. In de loop der jaren werd de locatie meerdere malen uitgebreid. In 2006 startte het bedrijf een locatie in Oostende. In het jaar 2008 lag de focus op uitbreiding van de groenten en fruit door een overname van de firma GVC. In 2010 is Horeca Totaal zich ook gaan richten op de institutionele markt.

Voor meer informatie:
Roger Strubbe
Horeca Totaal Brugge
St. Pietersgroenestraat 8
8000 Brugge
tel : 050/31 31 59
fax : 050/31 49 05
info@horeca-totaal.be
www.horeca-totaal.be

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.