
Yuzu
"Onze klanten zijn hoofdzakelijk restaurants en ik heb de indruk dat ze meer verwacht hadden van de verse yuzu", vervolgt hij. "Waarschijnlijk omdat het verschil tussen vers en het sap in flesjes niet groot genoeg is. Daarenboven is dit een zeer duur product dat niet veel restaurants kunnen gebruiken. Het volume van Yuzu is dit jaar iets gestegen maar het is nog altijd een heel klein artikel. De Yuzu wordt gebruikt voor het sap en de zeste. Er is maar één soort yuzu maar het seizoen begint met de groene en evolueert in het seizoen naar oranje. Je hebt wel de Japanse en de Amerikaanse yuzu maar beiden zijn dezelfde vrucht."

Alles in huis
"Een nieuw product die wij onlangs een paar weken in assortiment hadden is de mini avocado die is ongeveer 2 cm groot en heeft geen pit. Deze is vanaf volgende week weer leverbaar en komt uit Spanje. Wij bieden een volledig assortiment non food , food en een zeer groot assortiment vers zoals kaas, vlees, gevogelte, wild en groenten en fruit dit in cash&carry en belevering. Bij onze cash&carry hebben we 30.000 producten permanent op voorraad en verlenen we ook advies. We hebben alles in huis wat je nodig hebt om een horeca-zaak op te richten en uit te baten."
In 1983 werd Horeca Totaal Brugge opgericht. In de loop der jaren werd de locatie meerdere malen uitgebreid. In 2006 startte het bedrijf een locatie in Oostende. In het jaar 2008 lag de focus op uitbreiding van de groenten en fruit door een overname van de firma GVC. In 2010 is Horeca Totaal zich ook gaan richten op de institutionele markt.
Voor meer informatie:
Roger Strubbe
Horeca Totaal Brugge
St. Pietersgroenestraat 8
8000 Brugge
tel : 050/31 31 59
fax : 050/31 49 05
[email protected]
www.horeca-totaal.be