Frans Neijenhuis, The Recruiting Specialist:

"Laat ons netwerk voor u werken"

Niet alleen kijken naar functie-eisen en profiel, maar juist naar de heersende mentaliteit en verwachtingen binnen een bedrijf. Past een kandidaat daar bij, is de match mogelijk? Het is de aanpak van 'The Recruiting Specialist'. Pas als de consultants Frans Neijenhuis en Marinus Geurtsen 100 procent zeker zijn, volgt de bemiddeling. Bedrijven en kandidaten in de AGF, Sierteelt, Transport & Logistiek en Distributie & Warehousing uit Nederland, België en Duitsland hebben elkaar daardoor afgelopen jaren gevonden.

Voor The Recruiting Specialist is deze service op maat de gewoonste zaak ter wereld. Het is de directe verklaring van het hoge slagingspercentage waarvoor steeds meer opdrachtgevers uit binnen- en buitenland komen. Veel opdrachtgevers keren terug met nieuwe opdrachten, wat goed past bij het continue streven naar verbetering van de dienstverlening en het opbouwen van langdurige hechte werkrelaties.

Fruit Logistica
Het verder uitbouwen van dit succes is de reden dat ervoor is gekozen om met een eigen stand op de Fruit Logistica te staan. "Dit geeft ons de mogelijkheid om onze naamsbekendheid verder te vergroten, aldus Frans Neijenhuis, één van de oprichters van The Recruiting Specialist. "We werken nu al veelvuldig voor bedrijven in Nederland, België en Duitsland om de juiste kandidaat te vinden voor hun vacatures, maar de Fruit Logistica is de uitgelezen mogelijkheid om nog meer bedrijven aan ons te binden. Ons netwerk willen we graag uitbreiden en deze beurs is daar de aangewezen manier voor."

The Recruiting Specialist kunt u vinden in Hal 1.2 stand B-10.

www.therecruitingspecialist.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.