Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tavola 2022

Benny Cuypers en Dries Ory van BelOrta. De gehele beurs konden bezoekers het hele assortiment verkennen en ervaren.
Benny Cuypers en Dries Ory van BelOrta. De gehele beurs konden bezoekers het hele assortiment verkennen en ervaren.
Mattias Moens en Walter van Tendeloo introduceerde op de beurs de nieuwe circulaire kartonnen verpakkingen van Quality Nuts.
Mattias Moens en Walter van Tendeloo introduceerde op de beurs de nieuwe circulaire kartonnen verpakkingen van Quality Nuts.
Romy Helmonds en Thomas Cornelissen van Stoffels Tomaten. Ook zij lieten hier, naast de verschillende tomatenproducten, de nieuwe verpakkingen zien.
Romy Helmonds en Thomas Cornelissen van Stoffels Tomaten. Ook zij lieten hier, naast de verschillende tomatenproducten, de nieuwe verpakkingen zien.
Stephanie Declercq van Syros. Syros specialiseert zich in de verwerking van avocado's en biedt bovendien meerdere dips aan op basis van verse groenten en fruit.
Stephanie Declercq van Syros. Syros specialiseert zich in de verwerking van avocado's en biedt bovendien meerdere dips aan op basis van verse groenten en fruit.
Janine Tazelaar, Jorn van Rompaye en Amber Buzeijn van De Appelaere boden de bezoekers op Tavola sappen aan op basis van vers geplukt fruit.
Janine Tazelaar, Jorn van Rompaye en Amber Buzeijn van De Appelaere boden de bezoekers op Tavola sappen aan op basis van vers geplukt fruit.
Op een gezamenlijke stand van Kempenfoods werd door Micky Taylor en Jurre Schottelndreier van Purple Pride a la minute aubergine shoarma klaar gemaakt.
Op een gezamenlijke stand van Kempenfoods werd door Micky Taylor en Jurre Schottelndreier van Purple Pride a la minute aubergine shoarma klaar gemaakt.
Lewi Lathouwers en Herman Lion van Lathouwers en Martien Boumans van Kempenfoods op de gezamenlijke stand van Kempenfoods, Lathouwers en Purple Pride
Lewi Lathouwers en Herman Lion van Lathouwers en Martien Boumans van Kempenfoods op de gezamenlijke stand van Kempenfoods, Lathouwers en Purple Pride
Joost Debeuckelaere presenteerde dit jaar zijn ambachtelijke Waltson Chips op de beurs. Sinds kort heeft het bedrijf ook de nieuwe smaak Sea Salt en Balsamic Vinegar in haar assortiment.
Joost Debeuckelaere presenteerde dit jaar zijn ambachtelijke Waltson Chips op de beurs. Sinds kort heeft het bedrijf ook de nieuwe smaak Sea Salt en Balsamic Vinegar in haar assortiment.
Didier Vallee Dessy van Vegepack. Vegepack specialiseert zich in de selectie, bewaring, behandeling en verwerking van paddenstoelen en andere verse groenten.
Didier Vallee Dessy van Vegepack. Vegepack specialiseert zich in de selectie, bewaring, behandeling en verwerking van paddenstoelen en andere verse groenten.
Bart Nemegheer, zijn dochter Ellen Nemegheer en Tiemen Deriemaecker van De Aardappelhoeve. Het nieuwe concept The Potato Chef van De Aardappelhoeve kwam prominent naar voren op de stand.
Bart Nemegheer, zijn dochter Ellen Nemegheer en Tiemen Deriemaecker van De Aardappelhoeve. Het nieuwe concept The Potato Chef van De Aardappelhoeve kwam prominent naar voren op de stand.
Daan Sarens van Versalof. De vers bereide groenten van Versalof bevatten geen toevoeging van smaak-, kleur- of bewaarstoffen.
Daan Sarens van Versalof. De vers bereide groenten van Versalof bevatten geen toevoeging van smaak-, kleur- of bewaarstoffen.
Ook op de stand van Verstegen was er een grote aanloop voor de nuttiging van een drankje of hapje.
Ook op de stand van Verstegen was er een grote aanloop voor de nuttiging van een drankje of hapje.
Jasper Vogel en Alex Poortinga presenteerde de nieuwe Juice Family sappen, onderdeel van Flevosap, waarmee de Belgische markt moet worden bestormd. 
Jasper Vogel en Alex Poortinga presenteerde de nieuwe Juice Family sappen, onderdeel van Flevosap, waarmee de Belgische markt moet worden bestormd. 
Alessandro Marcelis van Van Koolen. Het bedrijf, gespecialiseerd in champignons, presenteerde vanuit haar stand de vegetarische producten in het assortiment.
Alessandro Marcelis van Van Koolen. Het bedrijf, gespecialiseerd in champignons, presenteerde vanuit haar stand de vegetarische producten in het assortiment.
Het was voor Olivier Dejonghe van Dejonghe Salads de eerste keer op Tavola. Met zijn assortiment aan vers gesneden sla ziet hij zich zeker nogmaals terugkeren.
Het was voor Olivier Dejonghe van Dejonghe Salads de eerste keer op Tavola. Met zijn assortiment aan vers gesneden sla ziet hij zich zeker nogmaals terugkeren.
Stephen de Rijcke, Stefanie Maes en Pauline Maenhout van The Holy Berry. De ontbijtbowls van The Holy Berry zijn op basis van diepgevroeren pulp van pitaya, passievrucht en acai. 
Stephen de Rijcke, Stefanie Maes en Pauline Maenhout van The Holy Berry. De ontbijtbowls van The Holy Berry zijn op basis van diepgevroeren pulp van pitaya, passievrucht en acai. 
Tommy de Becker en Luc Thoelen van Fruit Layer stonden op Tavola met de nieuwe krokante appel chips, gemaakt van verse appelen. Deze waren voor de gelegenheid ook meegebracht.
Tommy de Becker en Luc Thoelen van Fruit Layer stonden op Tavola met de nieuwe krokante appel chips, gemaakt van verse appelen. Deze waren voor de gelegenheid ook meegebracht.
Walle van Kammen, Femke Boom en Erwin Barendregt van Food Fellows. Het bedrijf gebruikt de reststromen van de Harvest House-tomaten als basis voor haar sauzen en soepen. 
Walle van Kammen, Femke Boom en Erwin Barendregt van Food Fellows. Het bedrijf gebruikt de reststromen van de Harvest House-tomaten als basis voor haar sauzen en soepen. 
Dirk Verkinderen en Ann Depraeter van DV Fresh. DV Fresh stond dit jaar voor het eerst op Tavola en deelde de stand met nieuwe partner Picadeli.
Dirk Verkinderen en Ann Depraeter van DV Fresh. DV Fresh stond dit jaar voor het eerst op Tavola en deelde de stand met nieuwe partner Picadeli.
Michiel van Fleteren en Jean-Baptiste (JB) Imbert presenteerde het nieuwe concept van Picadeli. Met de groenten van DV Fresh plaatsen ze verse saladebars bij retailers
Michiel van Fleteren en Jean-Baptiste (JB) Imbert presenteerde het nieuwe concept van Picadeli. Met de groenten van DV Fresh plaatsen ze verse saladebars bij retailers
Eindelijk was er weer de mogelijkheid voor bezoekers om de nieuwe foodconcepten tijdens Tavola in levende lijve te ervaren
Eindelijk was er weer de mogelijkheid voor bezoekers om de nieuwe foodconcepten tijdens Tavola in levende lijve te ervaren
Het REO-team promootte haar merken op Tavola.
Het REO-team promootte haar merken op Tavola.
De beursstand van de REO Veiling
De beursstand van de REO Veiling