Gastvrij Rotterdam 2019

Food Fellows, dochterbedrijf van telerscoperatie Harvest House, bedenkt creatieve en lekkere oplossingen voor de reststromen van haar groenten.
Food Fellows, dochterbedrijf van telerscoöperatie Harvest House, bedenkt creatieve en lekkere oplossingen voor de reststromen van haar groenten.
Van Quiks waren Peter Hoogendoorn en Kees van den Berg even vrij voor een fotomomentje.
Van Quiks waren Peter Hoogendoorn en Kees van den Berg even vrij voor een fotomomentje.
De nieuwe aardappel kleurmix van Quiks.
De nieuwe aardappel kleurmix van Quiks.
Van Gelder Groenten en Fruit; Corné Pijnenburg, Hans van der Wegen en Sander Broerse, ze geven aan dat er bij hen veel vraag is naar sous-vide gegaarde groenten.
Van Gelder Groenten en Fruit; Corné Pijnenburg, Hans van der Wegen en Sander Broerse, ze geven aan dat er bij hen veel vraag is naar sous-vide gegaarde groenten.
Smits uien werd uiteraard vertegenwoordigd door Johan Otto, Raymond Mahieu en Cock Lassche.
Smits uien werd uiteraard vertegenwoordigd door Johan Otto, Raymond Mahieu en Cock Lassche.
Marjolein Put, Marinka van der Ark, Ron van der Lugt en Hedwig van der Meulen van Looye Kwekers, uiteraard met de smaakvolle Honingtomaatjes.​
Marjolein Put, Marinka van der Ark, Ron van der Lugt en Hedwig van der Meulen van Looye Kwekers, uiteraard met de smaakvolle Honingtomaatjes.​
Het team van Rungis, Youri Mantouw, Jan Willem Postmus, Lourens Maliepaard en Niels van den Berg. Ook zij zijn druk in ontwikkeling met vervangers van vlees en vis op ons bord. oa topinamboer met de stuctuur van rauwe vis en een dry aged beetroot met de structuur van vlees.​
Het team van Rungis, Youri Mantouw, Jan Willem Postmus, Lourens Maliepaard en Niels van den Berg. Ook zij zijn druk in ontwikkeling met vervangers van vlees en vis op ons bord. oa topinamboer met de stuctuur van rauwe vis en een dry aged beetroot met de structuur van vlees.​
Anne Kuperus en Laurens de Vries van Kuperes Foods.
Anne Kuperus en Laurens de Vries van Kuperes Foods.
Robbin Lansbergen van Bio-center Zann vertelde dat zij steeds meer gaan inzetten op de afzet binnen Nederland, een groeimarkt voor hun producten.​
Robbin Lansbergen van Bio-center Zann vertelde dat zij steeds meer gaan inzetten op de afzet binnen Nederland, een groeimarkt voor hun producten.​
Wijnie de Wit, Adriaan Veerman en Henk Rodewalk van Verse Boerderij Friet. Ze hebben als motto; ‘’vers van het land zo naar de klant!’’
Wijnie de Wit, Adriaan Veerman en Henk Rodewalk van Verse Boerderij Friet. Ze hebben als motto; ‘’vers van het land zo naar de klant!’’
Lynn Dobbelsteijn en Jan Veldhuizen van Zumex Nederland.
Lynn Dobbelsteijn en Jan Veldhuizen van Zumex Nederland.
Paul Geene van Woertman Nederland.
Paul Geene van Woertman Nederland.
De nieuwe tapkraan voor de sinaasappelpers machines.
De nieuwe tapkraan voor de sinaasappelpers machines.
Jan van Kempen, Casper Colenbrander en Richard Witters van Kempen Fruitsappen. Op dit moment druk bezig met innovative producten.
Jan van Kempen, Casper Colenbrander en Richard Witters van Kempen Fruitsappen. Op dit moment druk bezig met innovative producten.
Kees Griep en Frank Wilthagen van Wilthagen bv. Op de beurs met hun groente chips.
Kees Griep en Frank Wilthagen van Wilthagen bv. Op de beurs met hun groente chips.
Berry Hoosemans de culinaire man binnen Bonduelle en Frederik Kuiper van Bonduelle Nederland.
Berry Hoosemans de culinaire man binnen Bonduelle en Frederik Kuiper van Bonduelle Nederland.
Angelique Martens van Purple Pride.
Angelique Martens van Purple Pride.
Geert Klaessen van Schaap Holland met de horecaverpakking.​
Geert Klaessen van Schaap Holland met de horecaverpakking.​
Schaap Holland had op de beurs de introductie van de verse voorgebakken friet met schil, niet het werk wel de smaak.​
Schaap Holland had op de beurs de introductie van de verse voorgebakken friet met schil, niet het werk wel de smaak.​
samhoud Food de groentecreaties, gemaakt door Anne Geraats. Ze hebben oa een tomatenburger en zijn niet uit op het maken van imitatievlees, maar de producten zijn echt als vervanging van vlees.​
&samhoud Food de groentecreaties, gemaakt door Anne Geraats. Ze hebben oa een tomatenburger en zijn niet uit op het maken van imitatievlees, maar de producten zijn echt als vervanging van vlees.​
Michiel van Zanten van HRBS (Hydroponic Rotation Botanic Service): zij ontwikkelen turn-key projecten voor kleinschalige teelt van kruiden, meer nieuws volgt. ​
Michiel van Zanten van HRBS (Hydroponic Rotation Botanic Service): zij ontwikkelen turn-key projecten voor kleinschalige teelt van kruiden, meer nieuws volgt. ​
Een voorbeeld van een te plaatsen mobiel project.
Een voorbeeld van een te plaatsen mobiel project.
Plaatje bij Rungis, ze hebben echt alles, van zeewier tot romanesco.
Plaatje bij Rungis, ze hebben echt alles, van zeewier tot romanesco.
Grote drukte in het grote verzamelpaviljoen van Bid food​.
Grote drukte in het grote verzamelpaviljoen van Bid food​.
Fred de Kroo​ van Valderrama olijfolie.
Fred de Kroo​ van Valderrama olijfolie. 
Gert-Jan Hiel van Zeeuwse Zon Appelsap had een plekje voor zijn sappen in de Zeeuwse streekproducten stand.​
Gert-Jan Hiel van Zeeuwse Zon Appelsap had een plekje voor zijn sappen in de Zeeuwse streekproducten stand.​
Een nieuwe lijn biologische sappen en smoothies.
Een nieuwe lijn biologische sappen en smoothies.
Oranka met John Lenders en Danny van Laar met de nieuwste sappen uit het biologische assortiment​
Oranka met John Lenders en Danny van Laar met de nieuwste sappen uit het biologische assortiment​
Oranka met John Lenders en Danny van Laar met de prachtige saptapkist.
Oranka met John Lenders en Danny van Laar met de prachtige saptapkist.
Prachtige composities met en van allerlei soorten Prestige zacht- en kleinfruit.
Prachtige composities met en van allerlei soorten Prestige zacht- en kleinfruit.
Wouter Vagevuur en Jurgen Koens in actie voor Prestige het horecalabel van Fruitmasters.
Wouter Vagevuur en Jurgen Koens in actie voor Prestige het horecalabel van Fruitmasters.
Paul Plandsoen, Erwin de Vos en Marijke van Druenen van Farm Frites. Hun introductie op de beurs, de Finest super fine fries!​
Paul Plandsoen, Erwin de Vos en Marijke van Druenen van Farm Frites. Hun introductie op de beurs, de Finest super fine fries!​
Paardekooper had flink uitgepakt met de nieuwste non plastic wegwerp lijnen en verpakkingen.​ Arjan van den Bosch, Henri Timmerman en Tim de Veij deden de presentatie.​
Paardekooper had flink uitgepakt met de nieuwste non plastic wegwerp lijnen en verpakkingen.​ Arjan van den Bosch, Henri Timmerman en Tim de Veij deden de presentatie.​
Makro had ook groot uitgepakt, hier een overzicht van hun kookplein.
Makro had ook groot uitgepakt, hier een overzicht van hun kookplein.
Roger Knars en Georgi Bourdjanadze van Balkhoorma, zij verwerken Kakifruit vanuit Azerbaijan op een bijzondere manier. 3 dagen drogen tot 30% vochtverlies, invriezen en je hebt een bijna vers lang houdbaar product wat hierdoor jaarrond leverbaar is.​
Roger Knars en Georgi Bourdjanadze van Balkhoorma, zij verwerken Kakifruit vanuit Azerbaijan op een bijzondere manier. 3 dagen drogen tot 30% vochtverlies, invriezen en je hebt een bijna vers lang houdbaar product wat hierdoor jaarrond leverbaar is.​
Bij Jan-Peter van Rooij van Juice Solutions was het in zomerse sferen.
Bij Jan-Peter van Rooij van Juice Solutions was het in zomerse sferen.
Smaakvolle avocado frietjes met chili en wraps van rodebieten van Salud Foodgroup
Smaakvolle avocado frietjes met chili en wraps van rodebieten van Salud Foodgroup
Willem den Boer van Salud Foodgroup, zij verwerken oa. avocado tot smaakvolle groente snacks. ​
Willem den Boer van Salud Foodgroup, zij verwerken oa. avocado tot smaakvolle groente snacks. ​
Het BidFood plein had zelfs een zanger eind van de 2e dag.​
Het BidFood plein had zelfs een zanger eind van de 2e dag.​
…
geen woorden nodig
geen woorden nodig
De nieuwe vloeibare peper en zeezout van Verstegen Spices Sauces, ideaal voor gelijkmatig peper en zouten van allerlei soorten vlees, vis en groenten.​
De nieuwe vloeibare peper en zeezout van Verstegen Spices & Sauces, ideaal voor gelijkmatig peper en zouten van allerlei soorten vlees, vis en groenten.​
Dion Spronk van Verstegen Spices & Sauces was uitgenodigd door de Rotterdamse horecagroothandel Zegro om bij hun in de stand te koken met Verstegen producten.​
Dion Spronk van Verstegen Spices & Sauces was uitgenodigd door de Rotterdamse horecagroothandel Zegro om bij hun in de stand te koken met Verstegen producten.​
op bezoek: Yvonne Wigchert en Ger van Burik
op bezoek: Yvonne Wigchert en Ger van Burik
Timin en Wouter van GRO together. GRO lanceerde vegan oesterzwam carpaccio op Gastvrij Rotterdam
Timin en Wouter van GRO together. GRO lanceerde vegan oesterzwam carpaccio op Gastvrij Rotterdam
Alessandro Marcelis van Van Koolen B.V. We farm, we create, we care.
Alessandro Marcelis van Van Koolen B.V. We farm, we create, we care.
Carla en Floris van friethoes hebben als motto; geen gezeur, gewoon de lekkerste friet.
Carla en Floris van friethoes hebben als motto; geen gezeur, gewoon de lekkerste friet.
Een toffe friet foodtruck van Friethoes.
Een toffe friet foodtruck van Friethoes.
Astrid Bankras van Nedflex​, thuis in uitzendkrachten voor oa. agri en horeca.
Astrid Bankras van Nedflex​, thuis in uitzendkrachten voor oa. agri en horeca.
Peka met Sophie Giepmans, Harm Zom, Paul de Wit,en Bart Seuntjens, zij introduceren op de beurs de Raosting Potatoes, een kookaardappel met olie, peper en zout voor in de oven.
Peka met Sophie Giepmans, Harm Zom, Paul de Wit,  en Bart Seuntjens, zij introduceren op de beurs de Raosting Potatoes, een kookaardappel met olie, peper en zout voor in de oven.
Alnold Zwoferink en Arjo Peijnenburg van Go-Tan hadden een nieuwe glutenvrije sojasaus en een uitgebreid assortiment woksauzen meegenomen.
Alnold Zwoferink en Arjo Peijnenburg van Go-Tan hadden een nieuwe glutenvrije sojasaus en een uitgebreid assortiment woksauzen meegenomen.
Groentesappen voor de horeca van s' Lands Beste.
Groentesappen voor de horeca van s' Lands Beste.
De winter komt eraan, met een nieuwe verpakking van 's Lands Beste
De winter komt eraan, met een nieuwe verpakking van 's Lands Beste
Voor de Retail, de Flevosap groentesappen.
Voor de Retail, de Flevosap groentesappen.
Nieuwe smaken Flevosap.
Nieuwe smaken Flevosap.
Jolijn Huisman en Cees-Jan de Bruijn van Flevosap...
Jolijn Huisman en Cees-Jan de Bruijn van Flevosap... 
...en van 's Lands Beste. Flevosap voor de Retail en 's Lands Beste voor de Horeca.
...en van 's Lands Beste. Flevosap voor de Retail en 's Lands Beste voor de Horeca.
Ook Bureau de Wit troffen we op de beurs, sinds dit jaar onderdeel van Eurofins en druk met nieuwe certificeringen oa. voor de detail. Johan Jongsma en Sandra de Wit gaven ook informatie over de voorraadbeheer sensor voor de horeca.
Ook Bureau de Wit troffen we op de beurs, sinds dit jaar onderdeel van Eurofins en druk met nieuwe certificeringen oa. voor de detail. Johan Jongsma en Sandra de Wit gaven ook informatie over de voorraadbeheer sensor voor de horeca.
Fresh Fruit express had veel aanloop voor het smoothie concept, Uko Vegter gaf informatie en Peter Fabriek draaide de smoothies.
Fresh Fruit express had veel aanloop voor het smoothie concept, Uko Vegter gaf informatie en Peter Fabriek draaide de smoothies.
Voorbeeldrecepten van Quiks pof aardappelen.
Voorbeeldrecepten van Quiks pof aardappelen.
Kees Mourits en Tom Baars waren op de beurs voor Versselect / FrietFabriek.
Kees Mourits en Tom Baars waren op de beurs voor Versselect / FrietFabriek.
Versselect heeft sinds kort ook een eigen private label waarmee ze mango's en avocado's mee importeren.
Versselect heeft sinds kort ook een eigen private label waarmee ze mango's en avocado's mee importeren.
Enzo en Giorgio Verhoek zijn "De Mannen van Verhoek". Een regionaal familiebedrijf (Den Haag) voor verse en panklare agf.
Enzo en Giorgio Verhoek zijn "De Mannen van Verhoek". Een regionaal familiebedrijf (Den Haag) voor verse en panklare agf.
Carlo de Smit en Amber Buzeijn van de Appelaere, nog altijd een van de meest bekende sappen in de horeca.
Carlo de Smit en Amber Buzeijn van de Appelaere, nog altijd een van de meest bekende sappen in de horeca.
Beau Belde en Jeroen de Zwart van Bresc, leverancier van oa. bewerkte en verwerkte knoflook en olijven.
Beau Belde en Jeroen de Zwart van Bresc, leverancier van oa. bewerkte en verwerkte knoflook en olijven.
Volop nieuwe producten zoals Hummus Leaf bij Koppert Cress.
Volop nieuwe producten zoals Hummus Leaf bij Koppert Cress.
Koppert Cress en Gastronomixs Eric Miete, Marc Vis en Els van der Kruijs.
Koppert Cress en Gastronomixs Eric Miete, Marc Vis en Els van der Kruijs.
Nikita Beukeboom en Elise Straver van Royal Smilde zij zijn leverancier en saladefabrikant van koelverse producten op basis van agf. oa Humminess hummus varianten van zoet tot spicy en pure piepers.
Nikita Beukeboom en Elise Straver van Royal Smilde zij zijn leverancier en saladefabrikant van koelverse producten op basis van agf. oa Humminess hummus varianten van zoet tot spicy en pure piepers.
...en pure piepers.
...en pure piepers.
van Royal Smilde, salade, quiche en Humminess.
van Royal Smilde, salade, quiche en Humminess.
Van Aviko Kirsten de Vries, Sandra Rothengather en Dirk-Jan van der Meij met de Aviko friet met schil.
Van Aviko Kirsten de Vries, Sandra Rothengather en Dirk-Jan van der Meij met de Aviko friet met schil.

© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven