Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

30 jaar Rungis

De Rungis Food Fair vond plaats op Landgoed Vollenhove in De Bilt waar ook een historische groententuin aanwezig is
De Rungis Food Fair vond plaats op Landgoed Vollenhove in De Bilt waar ook een historische groententuin aanwezig is
Een 'speurtocht' leidde naar Food Fair 
Een 'speurtocht' leidde naar Food Fair 
Feesttenten van de Rungis Food Fair zijn in zicht
Feesttenten van de Rungis Food Fair zijn in zicht
Francis Zonneveld Piek heet de gasten welkom
Francis Zonneveld Piek heet de gasten welkom
Robert Bovens is manager snijkeuken van Rungis. De vraag naar bewerkt product in de keuken groeit hard.
Robert Bovens is manager snijkeuken van Rungis. De vraag naar bewerkt product in de keuken groeit hard.
Shirley van der Linden heeft de specialties van Beekers Berries meegenomen
Shirley van der Linden heeft de specialties van Beekers Berries meegenomen
"Een groentesapje is het beste geschenk voor je lichaam", aldus sapboer Joël Goudsmit. Hij bouwde zijn eerste saplab op zolder.
"Een groentesapje is het beste geschenk voor je lichaam", aldus sapboer Joël Goudsmit. Hij bouwde zijn eerste saplab op zolder.
Miguel en Pedro van RiaFresh hebben zilte zeegroenten, geselecteerd in het Ria Formosa Natural Park Portugal en verder opgekweekt door RiaFresh meegenomen
Miguel en Pedro van RiaFresh hebben zilte zeegroenten, geselecteerd in het Ria Formosa Natural Park Portugal en verder opgekweekt door RiaFresh meegenomen
Courgette Fleur is gespecialiseerd in courgette bloemen maar de stengels van de courgetteplant zijn ook eetbaar vertelt Nathalie Zwinkels van Courgette Fleur. "Ze kunnen bijvoorbeeld penne vervangen in koolhydraatarme gerechten."
Courgette Fleur is gespecialiseerd in courgette bloemen maar de stengels van de courgetteplant zijn ook eetbaar vertelt Nathalie Zwinkels van Courgette Fleur. "Ze kunnen bijvoorbeeld penne vervangen in koolhydraatarme gerechten."
Jan Kruijsse van De Zeeuwse Zeewierhandel merkt dat chefs steeds vaker in recepturen met zeewier gebruiken.
Jan Kruijsse van De Zeeuwse Zeewierhandel merkt dat chefs steeds vaker in recepturen met zeewier gebruiken.
Team van Dutch Wasabi. Niet alleen de Wasabi wortel is eetbaar, de hele plant is bruikbaar in gerechten vertelt Sander van Kampen (tweede van rechts).
Team van Dutch Wasabi. Niet alleen de Wasabi wortel is eetbaar, de hele plant is bruikbaar in gerechten vertelt Sander van Kampen (tweede van rechts).
Jim Molenaar van Molenaar AGF heeft Noord Hollandse groenten meegenomen.
Jim Molenaar van Molenaar AGF heeft Noord Hollandse groenten meegenomen.
Wilco Wisse en Maurice Weijs met tomaten van Harvest House en speciale aandacht voor de Monterosa tomaat
Wilco Wisse en Maurice Weijs met tomaten van Harvest House en speciale aandacht voor de Monterosa tomaat
Rungis verwelkomde bijna 350 gasten
Rungis verwelkomde bijna 350 gasten
Yoram, Francis, Gert Jan en Anne Fleur van Rungis brengen een toost uit op 150 seizoenen
Yoram, Francis, Gert Jan en Anne Fleur van Rungis brengen een toost uit op 150 seizoenen
Marinka van der Ark en Niels Honders van Looye Kweekers delen honingtomaten uit
Marinka van der Ark en Niels Honders van Looye Kweekers delen honingtomaten uit
Ricardo Lopes is shiitake specialist van Organic Nature uit Portugal
Ricardo Lopes is shiitake specialist van Organic Nature uit Portugal
Anne Marie Borgdorff en Wilma van den Oever van GroentenFruit Huis komen inspiratie opdoen "en dat lukt wel hier!"
Anne Marie Borgdorff en Wilma van den Oever van GroentenFruit Huis komen inspiratie opdoen "en dat lukt wel hier!"
Chefs in spé van de Cas Spijkers Academie werken aan hun examenopdracht
Chefs in spé van de Cas Spijkers Academie werken aan hun examenopdracht
Christophe Janson met sla en minigroenten aaan de bos van Pic Vert uit Frankrijk
Christophe Janson met sla en minigroenten aaan de bos van Pic Vert uit Frankrijk
Toon Roozen van Koppert Kress prikkelt de zintuigen van de chefs
Toon Roozen van Koppert Kress prikkelt de zintuigen van de chefs
David van Steenkiste van Herbas is van origine chef maar heeft zijn hart verloren aan het telen van kruiden
David van Steenkiste van Herbas is van origine chef maar heeft zijn hart verloren aan het telen van kruiden
"Eetrijp is een must in de keuken" aldus Lianne van Leeuwen, Wilfred Slieker en Janita van de Ende van Natures Pride 
"Eetrijp is een must in de keuken" aldus Lianne van Leeuwen, Wilfred Slieker en Janita van de Ende van Natures Pride 
Niet alleen groenten en fruit hadden een hoofdrol, Schimdt Zeevis was bijvoorbeeld ook aanwezig op de Rungis Food Fair
Niet alleen groenten en fruit hadden een hoofdrol, Schimdt Zeevis was bijvoorbeeld ook aanwezig op de Rungis Food Fair
Leerlingen van de Cas Spijkers academie werken aan sterwaardige gerechten in het kader van hun examenopdracht
Leerlingen van de Cas Spijkers academie werken aan sterwaardige gerechten in het kader van hun examenopdracht
Geen bittere tonen in deze nieuwe variëteit aubergine vertelt Manuel van Doesburg van Eminent Food
Geen bittere tonen in deze nieuwe variëteit aubergine vertelt Manuel van Doesburg van Eminent Food
Rob Jansen met de kersenbonbons van pure kers. "We hebben een missie om de kersen ook in hoofd- en voorgerechten te gebruiken."
Rob Jansen met de kersenbonbons van pure kers. "We hebben een missie om de kersen ook in hoofd- en voorgerechten te gebruiken."
Chefs Floris Versluijs van In de keuken van Floris en televisiekok Robert Kranenborg proeven bij Perry Falter, de man achter Ecoville, de biologische dochter van Rungis.
Chefs Floris Versluijs van In de keuken van Floris en televisiekok Robert Kranenborg proeven bij Perry Falter, de man achter Ecoville, de biologische dochter van Rungis.
Perry showt  het Peru assortiment met talloze variëteiten knolgroenten, pepers, mais en fruitsoorten
Perry showt  het Peru assortiment met talloze variëteiten knolgroenten, pepers, mais en fruitsoorten
Marianne Brusse en Koen van Kessel van Evers Specials laten het kiem- en schoonproces van taugé zien en inspireren chefs om taugé ook in niet-Aziatische gerechten te gebruiken
Marianne Brusse en Koen van Kessel van Evers Specials laten het kiem- en schoonproces van taugé zien en inspireren chefs om taugé ook in niet-Aziatische gerechten te gebruiken
Anja Kost, Angelique Martens en Siebren Meerema van Door inspireerden chefs met hapjes van witte paprika en tomaten
Anja Kost, Angelique Martens en Siebren Meerema van Door inspireerden chefs met hapjes van witte paprika en tomaten
Chef Max Forschnes (links) van Keltenhof vertelt over de bereiding van wilde bloemkool en broccoli die zij leveren.
Chef Max Forschnes (links) van Keltenhof vertelt over de bereiding van wilde bloemkool en broccoli die zij leveren.
Leon van Basten verbaast chefs met het feit dat er meer dan 70 soorten paddenstoelen jaarrond beschikbaar zijn bij Funghi Funghi
Leon van Basten verbaast chefs met het feit dat er meer dan 70 soorten paddenstoelen jaarrond beschikbaar zijn bij Funghi Funghi
Saskia Lammers en Megan Oldenburger van Puur Groenten met bijzondere rassen Aziatische groenten, bijzondere smaken en eetbare bloemen. "Telen voor chefs is topsport"
Saskia Lammers en Megan Oldenburger van Puur Groenten met bijzondere rassen Aziatische groenten, bijzondere smaken en eetbare bloemen. "Telen voor chefs is topsport"
Gert Jan en Francis Zonneveld Piek startten ooit samen een groentespeciaalzaak maar richtten in 1989 Rungis op en leveren sindsdien aan horeca
Gert Jan en Francis Zonneveld Piek startten ooit samen een groentespeciaalzaak maar richtten in 1989 Rungis op en leveren sindsdien aan horeca
Chefs in spé maken outdoor-ijs met behulp van vloeibaar stikstof
Chefs in spé maken outdoor-ijs met behulp van vloeibaar stikstof
Ook deze chef in spé kookt zonder keuken en elektriciteit
Ook deze chef in spé kookt zonder keuken en elektriciteit
Ambachtelijke friet van Friethoes van Quinty Eijk (l) en de chef achter de frituur
Ambachtelijke friet van Friethoes van Quinty Eijk (l) en de chef achter de frituur
Herborist en biologische kruidenkweker Frank Radder stelt voortaan de term AGFK, met de  K van Kruiden te gebruiken in plaats van AGF.
Herborist en biologische kruidenkweker Frank Radder stelt voortaan de term AGFK, met de  K van Kruiden te gebruiken in plaats van AGF.