AGF-inkoper Henk Verwoert is al 30 jaar werkzaam voor Hanos
Maandag 20 mei opende Hanos haar 20e vestiging in Hengelo
Wij namen een kijkje bij de AGF-afdeling. Hier het uienassortiment
Knoflook
Hanos heeft het 'Ik Kook Bewust-assortiment geïntroduceerd. Deze producten voldoen altijd aan de volgende drie pijlers: In het seizoen, duurzaam geproduceerd en van dichtbij."
het bio-schap
Het biologische assortiment beslaat nog een beperkt deel van het assortiment, maar is volgens de inkoper wel een groeiend segment.
Ook de nodige aandacht voor het paddenstoelenassortiment
De eerste Hollandse venkel heeft zijn intrede gedaan
Slasoorten
Ook Salanova-sla verkoopt Hanos steeds meer
Hanos biedt de producten zo min mogelijk producten verpakt aan. Klanten moeten de producten kunnen zien, voelen en ruiken
De knolgroenten
Altijd garant voor mooie kleuren
Kleurrijke radijs
Ook de eetbare bloemen voorzien in een behoefte
De Koppert Cress-straat
Koppert Cress
Dadels, zwarte knoflook en Red love-sap van Schulp
Appels uit binnenland en van overzee
Panklaar is het snelstgroeiende segment bij Hanos
Sous vide gegaard en gegrild
Panklaar!
Voor de grootverbruiker
Nogmaals de Koppert Cress-straat
Speciale actie met het ras Favori onder FruitMasters' Prestige-label
Special Selection
Witte, groene, paarse en Korenaar-asperges
Zachtfruit en kruiden
Veel Prestige
Bij binnenkomst staan de groenteplanten van Pick&Joy uitgestald
Maar het is niet alleen agf wat de klok slaat.
Zo bevat de vestiging in Hengelo meer dan 17.000 m2 horecabenodigheden, meer dan 10.000 non-food artikelen, ruim 750 soorten kaas, ruim 1.100 verschillende wijnen en 1.000 soorten gedistilleerd
De visafdeling
Spaanse vleesspecialiteiten
De afdelingen staan duidelijk vermeld
Soep met asperges van Gubbels
En proeven maar...
Diepvriesgroenten
De drankafdeling. Van goedkoop tot heel prijzig, vandaar achter slot
Spiegelen noemen ze dat toch?
Ze weten wel van inrichten bij Hanos
Ook de loungeset kun je er kopen
Tal van horecabenodigdheden
Zelfs boeken ontbreken niet
Mooi overzicht van de lichte benedenverdieping
Voor de extra inspiratie kunnen de bezoekers altijd nog in het culinaire theater terecht, waar culinair adviseur Henri Troost onder meer live demonstraties, masterclasses en proeverijen verzorgt
Dank je
Er ging iets mis met het versturen van uw bericht. Misschien is het gemarkeerd als spam, u kunt het na het lezen van een aantal andere artikelen later nogmaals proberen.
Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!
Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.