AGF Trendcafé Personalised Food

AGF Trendcafover Personalised Food startte met een rondleiding bij Koppert Cress. In het bedrijfsrestaurant krijgen medewerkers dagelijks een gratis gezonde lunch.
AGF Trendcafé over Personalised Food startte met een rondleiding bij Koppert Cress. In het bedrijfsrestaurant krijgen medewerkers dagelijks een gratis gezonde lunch.
Over de gratis lunch bij Koppert Cress loopt een flinke discussie met de Belastingdienst
Over de gratis lunch bij Koppert Cress loopt een flinke discussie met de Belastingdienst
De tafels met cressen in de hoge kas van Koppert Cress, een van de modernste kassen in Nederland
De tafels met cressen in de hoge kas van Koppert Cress, een van de modernste kassen in Nederland
Wellicht vindt er over een aantal jaar vertical farming plaats bij Koppert Kress vertelt Jens Baan die de rondleiding verzorgde
Wellicht vindt er over een aantal jaar vertical farming plaats bij Koppert Kress vertelt Jens Baan die de rondleiding verzorgde
Uitleg over de bedrijfsvoering bij Koppert Cress
Uitleg over de bedrijfsvoering bij Koppert Cress
Kleurrijke tafels met cressen
Kleurrijke tafels met cressen
Een stukje antiek
Een stukje antiek
Deelnemers bekijken de tijdlijn van Koppert Cress
Deelnemers bekijken de tijdlijn van Koppert Cress
Moderne teeltkas die op de Holland America Line meevaart
Moderne teeltkas die op de Holland America Line meevaart
Een aansprekend onderwerp stond bij AGF Trendcafop de agenda met een groter dan gemiddeld aantal deelnemers deze keer
Een aansprekend onderwerp stond bij AGF Trendcafé op de agenda met een groter dan gemiddeld aantal deelnemers deze keer
Natasja van der Lely van Vers+ legt de missie en visie achter Vers+ uit
Natasja van der Lely van Vers+ legt de missie en visie achter Vers+ uit
Berry Kriesels van Omnigem wil biologische kennis breder toegankelijke maken om in te kunnen zetten op de markt.
Berry Kriesels van Omnigem wil biologische kennis breder toegankelijke maken om in te kunnen zetten op de markt.
Tijdens het borrelmoment: Marion Klaver van Concept Factory, met Nienke Tijssen van Driscoll's, Hugo A-Tjak van Purple Pride en Maurice Wubben van AGF Trendcaf
Tijdens het borrelmoment: Marion Klaver van Concept Factory, met Nienke Tijssen van Driscoll's, Hugo A-Tjak van Purple Pride en Maurice Wubben van AGF Trendcafé
De groenterijke maaltijd smaakt goed bij Claudia Daniels (BASF Vegetable Seeds), Peter van der Veeken (NS), Cindy van Rijswick (Rabobank), Peter Duijvestijn (Duijvestijn Tomaten), Michel Witmer (Groen Agro Control) en Krijn van der Bok (Tuinderij Vers)
De groenterijke maaltijd smaakt goed bij Claudia Daniels (BASF Vegetable Seeds), Peter van der Veeken (N&S), Cindy van Rijswick (Rabobank), Peter Duijvestijn (Duijvestijn Tomaten), Michel Witmer (Groen Agro Control) en Krijn van der Bok (Tuinderij Vers)
Jos van Mil (Greenco), Jack van Wijk (Veiling Zaltbommel), Sonja den Ouden (Harvest House), Johan Knoll (Terra Natura International), Janita van der Ende (Nature's Pride), Dick van der Harst (RedStar) en Rick Reebergen (Keelings)
Jos van Mil (Greenco), Jack van Wijk (Veiling Zaltbommel), Sonja den Ouden (Harvest House), Johan Knoll (Terra Natura International), Janita van der Ende (Nature's Pride), Dick van der Harst (RedStar) en Rick Reebergen (Keelings)
Wilma van den Oever (GroentenFruit Huis) tafelt met Patrick Franken (Vitapep) en Maurice Wubben
Wilma van den Oever (GroentenFruit Huis) tafelt met Patrick Franken (Vitapep) en Maurice Wubben
Pieter van Ginkel (ABN AMRO) met Henny van de Wetering (Valstar)
Pieter van Ginkel (ABN AMRO) met Henny van de Wetering (Valstar)
Chef-kok Robert van Kruijssen kookt dagelijks voor medewerkers van Koppert Kress en stelde een groenterijk buffet samen op basis van de Ottolenghi uitgangspunten: 80 procent groenten, 20 procent vlees; 80 procent lokaal, 20 procent van ver, 80 procent uit het seizoen, 20 procent buiten het seizoen
Chef-kok Robert van Kruijssen kookt dagelijks voor medewerkers van Koppert Kress en stelde een groenterijk buffet samen op basis van de Ottolenghi uitgangspunten: 80 procent groenten, 20 procent vlees; 80 procent lokaal, 20 procent van ver, 80 procent uit het seizoen, 20 procent buiten het seizoen
Edith Lasonder (Bakker Barendrecht) op weg naar de eettafel
Edith Lasonder (Bakker Barendrecht) op weg naar de eettafel
Sandra van der Veer van Van Nature aan met een bordje Dutch Cuisine
Sandra van der Veer van Van Nature aan met een bordje Dutch Cuisine
Evelien Rozema schreef het boek Plant Eter en weet alles over de inhoudsstoffen die tijdens het groenterijke diner zijn genuttigd
Evelien Rozema schreef het boek Plant & Eter en weet alles over de inhoudsstoffen die tijdens het groenterijke diner zijn genuttigd
Eveline Rozema bespreekt de biochemische samenstelling van inhoudsstoffen en hun werking
Eveline Rozema bespreekt de biochemische samenstelling van inhoudsstoffen en hun werking

© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven