Eerste meeting Youg FVPHouse

Op 12 juni organiseerden de Belgische beroepsfederaties Belgapom, Fresh Trade Belgium en Vegebe voor het eerst een bijeenkomst voor de jonge AGF-ers, onder de nieuwe naam Young FVPHouse. Dit vond plaats in de brouwerij Moortgat in Willebroek. Bij binnenkomst kon men meteen genieten van een heerlijke 'Duvel'
Op 12 juni organiseerden de Belgische beroepsfederaties Belgapom, Fresh Trade Belgium en Vegebe voor het eerst een bijeenkomst voor de jonge AGF-ers, onder de nieuwe naam Young FVPHouse. Dit vond plaats in de brouwerij Moortgat in Willebroek. Bij binnenkomst kon men meteen genieten van een heerlijke 'Duvel'
Om kennis te maken met hun jonge collega's van morgen en de brug te maken naar de beroepsfederaties Belgapom, Fresh Trade Belgium en Vegebe is 'Young FVPHouse' in het leven geroepen
Om kennis te maken met hun jonge collega's van morgen en de brug te maken naar de beroepsfederaties Belgapom, Fresh Trade Belgium en Vegebe is 'Young FVPHouse' in het leven geroepen
Gezellig aan een biertje. Links Steve De Backere van D'Arta en rechts Filip Wallays van Agristo
Gezellig aan een biertje. Links Steve De Backere van D'Arta en rechts Filip Wallays van Agristo
Links Katrien Heerman van Guido Fruit en rechts Silke Wouters van Wouters Fruithandel Romain & Co
Links Katrien Heerman van Guido Fruit en rechts Silke Wouters van Wouters Fruithandel Romain & Co
Stijn Weckx van Van Dijk Foods Belgium samen met Jeroen Buyck van Calsa
Stijn Weckx van Van Dijk Foods Belgium samen met Jeroen Buyck van Calsa
"Introductie door Romain Cools, algemeen secretaris van Belgapom, Vegebe and EUPPA. "We willen met Young FVPHouse onze jonge mensen met elkaar in contact brengen om samen naar de toekomst te werken."
"Introductie door Romain Cools, algemeen secretaris van Belgapom, Vegebe and EUPPA. "We willen met Young FVPHouse onze jonge mensen met elkaar in contact brengen om samen naar de toekomst te werken."
FVP House is de 'stem' van de sector
FVP House is de 'stem' van de sector
Aandachtig gehoor
Aandachtig gehoor
Interessante speech van Herman Konings
Interessante speech van Herman Konings
Ruim 45 bezoekers
Ruim 45 bezoekers
Trendanalyst en consumentenpsycholoog Herman Konings
Trendanalyst en consumentenpsycholoog Herman Konings
Herman Konings laat het voedsel van de toekomst zien
Herman Konings laat het voedsel van de toekomst zien
Presentatie: Hoe wordt Duvel gebrouwd?
Presentatie: Hoe wordt Duvel gebrouwd?
De rondleiding kan beginnen
De rondleiding kan beginnen
Om de gids goed te kunnen verstaan draagt iedereen een headset
Om de gids goed te kunnen verstaan draagt iedereen een headset
Vier ingrediënten voor de perfecte Duvel. Water, gerst, gist en hop
Vier ingrediënten voor de perfecte Duvel. Water, gerst, gist en hop
…
Uitleg over het proces. Hierbij is veel water nodig
Uitleg over het proces. Hierbij is veel water nodig
…
…
De CO2 Tank
De CO2 Tank
Het kantoor van de brouwerij
Het kantoor van de brouwerij
Het bottelproces in beeld
Het bottelproces in beeld
Ssst...hier rijpt den Duvel!
Ssst...hier rijpt den Duvel!
Hier worden de niet-duvelflessen apart gezet
Hier worden de niet-duvelflessen apart gezet
Reiniging van de kratten
Reiniging van de kratten
Afweken etiket en het reinigen van de flesjes
Afweken etiket en het reinigen van de flesjes
Indrukwekkend
Indrukwekkend
Na de rondleiding even proosten. V.l.n.r.: Silke Wouters (Wouters Fruithandel), Guido Heerman, Katrien Heerman (Guido Fruit) en Veerle van der Sypt (Fresh Trade Belgium)
Na de rondleiding even proosten. V.l.n.r.: Silke Wouters (Wouters Fruithandel), Guido Heerman, Katrien Heerman (Guido Fruit) en Veerle van der Sypt (Fresh Trade Belgium)
Steve de Backere van D'arta en Koen Hendrickx van Pinguin Lutosa
Steve de Backere van D'arta en Koen Hendrickx van Pinguin Lutosa
De gesprekken komen los
De gesprekken komen los
Lachende gezichten: Links Romain Cools en rechts Heike Valcke
Lachende gezichten: Links Romain Cools en rechts Heike Valcke
Matthieu Rammant en Emilie Haspeslagh van Ardo
Matthieu Rammant en Emilie Haspeslagh van Ardo
V.l.n.r. Pierre Baltodano van Belbana, Heike Valcke (Marc Valcke&Zn) Ingrid Eeckhout van Vanderhaegen-Eeckhaut en Peter van Steenkiste van Warnez
V.l.n.r. Pierre Baltodano van Belbana, Heike Valcke (Marc Valcke&Zn) Ingrid Eeckhout van Vanderhaegen-Eeckhaut en Peter van Steenkiste van Warnez
V.l.n.r. Remy Tanghe van RTL Patat, Pieterjan Verhelst van Verhelst Fresh bvba en Hans Muyshondt
V.l.n.r. Remy Tanghe van RTL Patat, Pieterjan Verhelst van Verhelst Fresh bvba en Hans Muyshondt
De heren van Special Fruit: Ben en Tom Maes
De heren van Special Fruit: Ben en Tom Maes
Sven Jordens van Gemex met zijn vrouw Sabrina
Sven Jordens van Gemex met zijn vrouw Sabrina
Hannelore Raes en Carmen Wallays van Agristo
Hannelore Raes en Carmen Wallays van Agristo
V.l.n.r.: Kristof Wallays van Agristo, Luke Bremers (Agristo) en Wim Lannoey van RemoFrit
V.l.n.r.: Kristof Wallays van Agristo, Luke Bremers (Agristo) en Wim Lannoey van RemoFrit
Jan Demarez en Anthony Henderson van Agrafresh
Jan Demarez en Anthony Henderson van Agrafresh
Filip Wallays van Agristo, Geneviève De Mare van Grimex en Pieter Vantyghem van Agrafresh
Filip Wallays van Agristo, Geneviève De Mare van Grimex en Pieter Vantyghem van Agrafresh
V.l.n.r.: Dick Hein van Dicogel Begro, Frank Hoflack van Horafrost, Ann Vantyghem, Agrafresh en Koen Hoflack van Homifreez
V.l.n.r.: Dick Hein van Dicogel Begro, Frank Hoflack van Horafrost, Ann Vantyghem, Agrafresh en Koen Hoflack van Homifreez
V.l.n.r.: Claire Hoflack (Ecofrost), Anja Bossuyt (Dicogel), Charlotte Verhelle (Westfro)en Emilie Haspeslagh (Ardo)
V.l.n.r.: Claire Hoflack (Ecofrost), Anja Bossuyt (Dicogel), Charlotte Verhelle (Westfro)en Emilie Haspeslagh (Ardo)
Duvel!
Duvel!

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven