Wilma van den Overe van GroentenFruithuis heet de deelnemers van het AGF Trendcafé welkom
Bovenaanzicht van een deel van de loods
Bovenaanzicht vanuit een ander perspectief
Voor het betreden van de verwerkingsruimte
Wegwijzers in de grote loods
Verwerking van paprika's in zowel los als consumentenverpakkingen
Komkommers stromen van de lijn
Paprika's in doos
Vollegrondsgroenten zijn een groeiende tak binnen Scherpenhuizen
Intern moeten de logistieke bewegingen ook goed zijn geregeld
De krattenwasser zorgt voor meer efficiency
Snackkommommers uit de Spaanse kas
Interne vloot
Voorraadbeheer
Bart Vannieuwenhuyse van TRI-VIZOR temidden van Maurice Peeters (r) en zijn collega van Scherpenhuizen die de rondleidingen verzorgden.
Jos Muisenberg van Fris-Co met Tom Bouma en Stefan den Hollander van Terra Natura International
Jacco Vooijs (LTO glaskracht) en Peter Duijvestijn (Duijvestijn Tomaten)
Dominic van Doorn (ABN AMRO) met Joost van Veen (Vision Kitchen)
Glenn Bainathsah (Axians) met Jack van Wijk (Veiling Zaltbommel)
Patrick Franken van Vitapep
Yannick Kraamer (GroentenFruit Huis) met Ruud Hoosemans (Frug I Com)
Krijn van de Bok van De Tuinderij met Leo de Jong van Scherpenhuizen
Rob van der Weele manager zachtfruit bij The Greenery
Dank je
Er ging iets mis met het versturen van uw bericht. Misschien is het gemarkeerd als spam, u kunt het na het lezen van een aantal andere artikelen later nogmaals proberen.
Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!
Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.