Studiereis ADN

Aankomst bij Tomato World
Aankomst bij Tomato World
De deelnemers hebben er zin in
De deelnemers hebben er zin in
…
Ab van Marrewijk vertelt over de tomaten
Ab van Marrewijk vertelt over de tomaten
Aandachtige luisteraars
Aandachtige luisteraars
…
…
Filmpje over de Nederlandse glastuinbouw
Filmpje over de Nederlandse glastuinbouw
Annelies vertelt over de tomatenvariëteiten
Annelies vertelt over de tomatenvariëteiten
…
Veel verschillende kleuren
Veel verschillende kleuren
…
Tomaat is de mest verkochte groente
Tomaat is de mest verkochte groente
Proeven van de roze tomaat die populair is in Japan. De zuur-componenten zijn eruitgehaald
Proeven van de roze tomaat die populair is in Japan. De zuur-componenten zijn eruitgehaald
…
Ab van Marrewijk vertelt over de tomaten en verschillende beschermingsmiddelen
Ab van Marrewijk vertelt over de tomaten en verschillende beschermingsmiddelen
…
…
Er konden ook vragen worden gesteld
Er konden ook vragen worden gesteld
Vol enthouasiasme vertelt Johan Zwinkels over de courgettes en CourgetteFleur
Vol enthouasiasme vertelt Johan Zwinkels over de courgettes en CourgetteFleur
…
"Met de CourgetteFleur kan een agf-specialist zich onderscheiden"
"Met de CourgetteFleur kan een agf-specialist zich onderscheiden"
Geïnteresseerde luisteraars
Geïnteresseerde luisteraars
…
De Tommies
De Tommies
…
Robbert de Jong van Looije Tomaten presenteert..
Robbert de Jong van Looije Tomaten presenteert..
"Ongeveer 20 tot 30% van de oogst wordt gebruikt voor honingtomaten"
"Ongeveer 20 tot 30% van de oogst wordt gebruikt voor honingtomaten"
…
Ron van der Lugt
Ron van der Lugt
Een kijkje in de kas
Een kijkje in de kas
…
De tomaatjes
De tomaatjes
…
…
"In de kas is een biologisch evenwicht. De tomaten worden elk jaar lekkerder."
"In de kas is een biologisch evenwicht. De tomaten worden elk jaar lekkerder."
Deelnemers genieten van de lunch bij Looije
Deelnemers genieten van de lunch bij Looije
…
Vitapep, de oranje snackpaprika
Vitapep, de oranje snackpaprika
…
Het weer werkte ook goed mee
Het weer werkte ook goed mee
Martien Zuidgeest en Patrick Franken
Martien Zuidgeest en Patrick Franken
"De rassen-ontwikkeling bij geblokte paprika's gaat heel snel"
"De rassen-ontwikkeling bij geblokte paprika's gaat heel snel"
…
…
Bij de Vitapep
Bij de Vitapep
…
…
…
…
Lading rode paprika's
Lading rode paprika's
…
Patrick Franken legt uit..
Patrick Franken legt uit..
…
Wegen van de paprika's
Wegen van de paprika's
…
Vitapep wordt nu vooral nog afgezet in Duitsland
Vitapep wordt nu vooral nog afgezet in Duitsland
De machine met de mini-paprika's
De machine met de mini-paprika's
…
In de verpakking
In de verpakking
…
…
Natuurlijk wordt er ook geproefd
Natuurlijk wordt er ook geproefd
…
…
Tijd voor ontspanning
Tijd voor ontspanning
…
Iedereen krijgt een zakje Vitapep mee
Iedereen krijgt een zakje Vitapep mee
Willem Dijk deelt bier uit
Willem Dijk deelt bier uit
Proost!
Proost!
…
…
Aankomst bij Koppert Cress
Aankomst bij Koppert Cress
De verschillende cressen
De verschillende cressen
Chillen bij de vijver
Chillen bij de vijver
Mét een lekkere Prosecco
Mét een lekkere Prosecco
Thijs Hoogveld vertelt dat uiterlijk en smaak erg belangrijk zijn voor Koppert Cress
Thijs Hoogveld vertelt dat uiterlijk en smaak erg belangrijk zijn voor Koppert Cress
…
Het assortiment
Het assortiment
De cressen worden uitgedeeld
De cressen worden uitgedeeld
en iedereen mag proeven
en iedereen mag proeven
De verschillende smaken
De verschillende smaken
…
…
zeekraal, mosterd, radijs of knoflook-smaak?
zeekraal, mosterd, radijs of knoflook-smaak?
In de kas met de cressen
In de kas met de cressen
De hele groep
De hele groep
Nogmaals
Nogmaals
En iedereen krijgt een bakje cressen
En iedereen krijgt een bakje cressen

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven