Sandra Bogaard heet alle leden welkom in het Scelta Institute
Rudolph van Veen presenteert op levendige wijze over zijn behaalde dromen
Een toepasselijk gedicht: de verliefde asperge
aan de slag
gezelligheid onder elkaar
rechts Rob Stoll van Hands to Work
Paul Jacobs van Aqui Fruit vertelt zijn idee over het voorgerecht
eerst even kijken wat we allemaal hebben
en dan bedenken wat we gaan gebruiken
ondertussen bereidt een team onder leiding van meesterkok Rudolph van Veen het hoofdgerecht.
het wordt al wat
Ton Friesen van Helicon bedrijfsopleidingen op de foto met de meesterkok
Jan van Truckwash BV (links) is ook benieuwd wat Rudolph van het voorgerecht vindt
eerst een voorbeeld maken en dan zes exact dezelfde borden creëren
een kunstwerk
eens kijken wat er in de flesjes zit
'teamwork'
alle teamcaptains geven uitleg over hun gemaakte voorgerecht. Hier geeft Ger Kamps van Flora Holland uitleg.
de asperges werden in elk groepje gebruikt
maar elk bord zag er weer anders uit
volgens Riny heeft de persoon die dit bord krijgt voorgeschoteld echt het allerlekkerste voorgerecht
Daniëlle Stijntjes vertelt met haar groep veel aandacht te hebben geschonken de styling van het gerecht
een voorgerecht moet niet teveel zijn want het hoofdgerecht klinkt ook erg lekker
presentatie op iets andere wijze...want je kunt het wel vertellen maar laten zien is nog beter!
Ron de Greeff kon bij het hoofdgerecht zo aanschuiven
Dank je
Er ging iets mis met het versturen van uw bericht. Misschien is het gemarkeerd als spam, u kunt het na het lezen van een aantal andere artikelen later nogmaals proberen.
Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!
Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.