Bio Brass ‘TomTom’: route aangegeven door diverse oogstwagens
Pand in zicht
Transport partner Wolter Koops verraste Bio Brass met een oplegger in eigen huisstijl!
Ontvangst
Ruime hal om geconditioneerd te verpakken en labelen
Diverse hallen worden gescheiden door snelloop deuren
Ludo Heij (Bio Brass) verzorgt rondleiding door koelhuis
De ‘Sfeermakers’ zorgden voor vrolijke klanken
De 3 Bio Brass ondernemers Gerjan Snippe, Piet van Andel, Douwe Monsma (vlnr)
Hoezo zijn kinderen niet geïnteresseerd in kool?
Moderne GPS, rups en rijpaden techniek dragen er aan bij dat duurzame concepten mogelijk zijn
‘hoogte punt’ de nieuwe ‘buurtjes’ bieden de vlaggenmast aan
Gerjan Snippe (links) in gesprek met Jurgen Bloemberg (Rabobank)
Jan David Meuleman (Bio Brass) geeft toelichting
Wouter Dijkhuis (Bio Brass) denkt vandaag eens niet aan het aansturen van oogstmedewerkers
Robert Schilder (Bejo zaden) in gesprek met Tom Boerma
‘Lekker’ volgens Tineke van Stadsboerderij de Kemphaan
Green Organics was vertegenwoordigd door Gerard de Pee
Mike Reuselaar (Beeorganic) in gesprek met Jan David (Bio Brass)
Pand is gebouwd door Hedibouw. Peter Hetsen (Hedibouw) in gesprek met Vereecken
Robert Kos (Gebr. Kos) in gesprek met Robert Schilder en Theunis Verheij
Huib Rijk doet inspiratie op voor zijn nieuwe column
Proost!
Fred Blokker (Beekenkamp Plants) schrikt ervan hoe lekker biologische spitskool is! Kees Nieuwboer (links) denkt ‘geef mij maar bloemkool’.
De dames Kos hebben hun mannen kunnen overhalen om ondanks de sneeuw toch naar Zeewolde af te reizen.
Ibo Atzema (West Plant Groep) overhandigt zijn kado aan Bio Brass
Piet Nell (Provalor) in gesprek
Willem de Boer Partyservice verzorgde de uitstekende catering en presenteerde gerechten en hapjes gebaseerd op ingrediënten van Bio Brass
Anja Monsma (links) in gesprek met Hannah Snippe (rechts)
Dijksma verzorgde de koeltechniek op basis van natuurlijk koude middel, Theunis Verheij (Dijksma) en Henk Dijksma (Dijksma) evalueren nog even na
Vogel Transport uit Leens verzorgt dagelijks groepage transport naar Westland: Wim, Hendrik en Jannie Vogel
Piet van Andel (Bio Beta) checked of zijn biologische bieten goed verwerkt zijn in de gerechten!
Wat wordt het morgen? Bloemkool of Broccoli?
3 zeer tevreden ondernemers na een zeer geslaagde opening!
Dank je
Er ging iets mis met het versturen van uw bericht. Misschien is het gemarkeerd als spam, u kunt het na het lezen van een aantal andere artikelen later nogmaals proberen.
Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!
Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.