Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opening nieuwe pand BioBrass

Bio Brass ‘TomTom’: route aangegeven door diverse oogstwagens
Bio Brass ‘TomTom’: route aangegeven door diverse oogstwagens
Pand in zicht
Pand in zicht
Transport partner Wolter Koops verraste Bio Brass met een oplegger in eigen huisstijl!
Transport partner Wolter Koops verraste Bio Brass met een oplegger in eigen huisstijl!
Ontvangst
Ontvangst
Ruime hal om geconditioneerd te verpakken en labelen
Ruime hal om geconditioneerd te verpakken en labelen
Diverse hallen worden gescheiden door snelloop deuren
Diverse hallen worden gescheiden door snelloop deuren
Ludo Heij (Bio Brass) verzorgt rondleiding door koelhuis
Ludo Heij (Bio Brass) verzorgt rondleiding door koelhuis
De ‘Sfeermakers’ zorgden voor vrolijke klanken
De ‘Sfeermakers’ zorgden voor vrolijke klanken
De 3 Bio Brass ondernemers Gerjan Snippe, Piet van Andel, Douwe Monsma (vlnr)
De 3 Bio Brass ondernemers Gerjan Snippe, Piet van Andel, Douwe Monsma (vlnr)
Hoezo zijn kinderen niet geïnteresseerd in kool?
Hoezo zijn kinderen niet geïnteresseerd in kool?
Moderne GPS, rups en rijpaden techniek dragen er aan bij dat duurzame concepten mogelijk zijn
Moderne GPS, rups en rijpaden techniek dragen er aan bij dat duurzame concepten mogelijk zijn
‘hoogte punt’ de nieuwe ‘buurtjes’ bieden de vlaggenmast aan
‘hoogte punt’ de nieuwe ‘buurtjes’ bieden de vlaggenmast aan
Gerjan Snippe (links) in gesprek met Jurgen Bloemberg (Rabobank)
Gerjan Snippe (links) in gesprek met Jurgen Bloemberg (Rabobank)
Jan David Meuleman (Bio Brass) geeft toelichting
Jan David Meuleman (Bio Brass) geeft toelichting
Wouter Dijkhuis (Bio Brass) denkt vandaag eens niet aan het aansturen van oogstmedewerkers
Wouter Dijkhuis (Bio Brass) denkt vandaag eens niet aan het aansturen van oogstmedewerkers
Robert Schilder (Bejo zaden) in gesprek met Tom Boerma
Robert Schilder (Bejo zaden) in gesprek met Tom Boerma
‘Lekker’ volgens Tineke van Stadsboerderij de Kemphaan
‘Lekker’ volgens Tineke van Stadsboerderij de Kemphaan
Green Organics was vertegenwoordigd door Gerard de Pee
Green Organics was vertegenwoordigd door Gerard de Pee
Mike Reuselaar (Beeorganic) in gesprek met Jan David (Bio Brass)
Mike Reuselaar (Beeorganic) in gesprek met Jan David (Bio Brass)
Pand is gebouwd door Hedibouw. Peter Hetsen (Hedibouw) in gesprek met Vereecken
Pand is gebouwd door Hedibouw. Peter Hetsen (Hedibouw) in gesprek met Vereecken
Robert Kos (Gebr. Kos) in gesprek met Robert Schilder en Theunis Verheij
Robert Kos (Gebr. Kos) in gesprek met Robert Schilder en Theunis Verheij
Huib Rijk doet inspiratie op voor zijn nieuwe column
Huib Rijk doet inspiratie op voor zijn nieuwe column
Proost!
Proost!
Fred Blokker (Beekenkamp Plants) schrikt ervan hoe lekker biologische spitskool is! Kees Nieuwboer (links) denkt ‘geef mij maar bloemkool’.
Fred Blokker (Beekenkamp Plants) schrikt ervan hoe lekker biologische spitskool is! Kees Nieuwboer (links) denkt ‘geef mij maar bloemkool’.
De dames Kos hebben hun mannen kunnen overhalen om ondanks de sneeuw toch naar Zeewolde af te reizen.
De dames Kos hebben hun mannen kunnen overhalen om ondanks de sneeuw toch naar Zeewolde af te reizen.
Ibo Atzema (West Plant Groep) overhandigt zijn kado aan Bio Brass
Ibo Atzema (West Plant Groep) overhandigt zijn kado aan Bio Brass
Piet Nell (Provalor) in gesprek
Piet Nell (Provalor) in gesprek
Willem de Boer Partyservice verzorgde de uitstekende catering en presenteerde gerechten en hapjes gebaseerd op ingrediënten van Bio Brass
Willem de Boer Partyservice verzorgde de uitstekende catering en presenteerde gerechten en hapjes gebaseerd op ingrediënten van Bio Brass
Anja Monsma (links) in gesprek met Hannah Snippe (rechts)
Anja Monsma (links) in gesprek met Hannah Snippe (rechts)
Dijksma verzorgde de koeltechniek op basis van natuurlijk koude middel, Theunis Verheij (Dijksma) en Henk Dijksma (Dijksma) evalueren nog even na
Dijksma verzorgde de koeltechniek op basis van natuurlijk koude middel, Theunis Verheij (Dijksma) en Henk Dijksma (Dijksma) evalueren nog even na
Vogel Transport uit Leens verzorgt dagelijks groepage transport naar Westland: Wim, Hendrik en Jannie Vogel
Vogel Transport uit Leens verzorgt dagelijks groepage transport naar Westland: Wim, Hendrik en Jannie Vogel
Piet van Andel (Bio Beta) checked of zijn biologische bieten goed verwerkt zijn in de gerechten!
Piet van Andel (Bio Beta) checked of zijn biologische bieten goed verwerkt zijn in de gerechten!
Wat wordt het morgen? Bloemkool of Broccoli?
Wat wordt het morgen? Bloemkool of Broccoli?
3 zeer tevreden ondernemers na een zeer geslaagde opening!
3 zeer tevreden ondernemers na een zeer geslaagde opening!