Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kruidenier Foodbeurs 2009

Bakfiets vol met verse groenten, fruit en brood verwelkomt de bezoekers.
Bakfiets vol met verse groenten, fruit en brood verwelkomt de bezoekers.
De gezonde mayonaise: Légumaise
De gezonde mayonaise: Légumaise
Légumaise is gemaakt van verse groenten en een lekker alternatief voor mayonaise.
Légumaise is gemaakt van verse groenten en een lekker alternatief voor mayonaise.
the fruit lab presenteerde nieuwe smaken: ananas, granaatappel, meloen en kokosnoot. De zullen vanaf volgend jaar op de markt verkrijgbaar zijn.
the fruit lab presenteerde nieuwe smaken: ananas, granaatappel, meloen en kokosnoot. De zullen vanaf volgend jaar op de markt verkrijgbaar zijn.
Hans van der Wegen van FruityKing is zelf ook dol op de sapjes van the fruit lab.
Hans van der Wegen van FruityKing is zelf ook dol op de sapjes van the fruit lab.
Aardbeiensmoothie
Aardbeiensmoothie
De introductie van GoedSap
De introductie van GoedSap
GoedSap is biologisch en fairtrade en verkrijgbaar in de smaken appel-morabes en gemengd fruit.
GoedSap is biologisch en fairtrade en verkrijgbaar in de smaken appel-morabes en gemengd fruit.
Bareld Kootstra en Theo Hoogeveen van GoedSap. Bareld vermarkt de sappen en Theo maakt de sappen van zijn Nederlandse appelen en het tropische fruit van Adama Zongo uit onder andere Burkina Faso.
Bareld Kootstra en Theo Hoogeveen van GoedSap. Bareld vermarkt de sappen en Theo maakt de sappen van zijn Nederlandse appelen en het tropische fruit van Adama Zongo uit onder andere Burkina Faso.
Nieuwe salades van InterVers.
Nieuwe salades van InterVers.
InterVers
InterVers
De fijne tafelzuren van Kesbeke staan weer prachtig tentoongesteld.
De fijne tafelzuren van Kesbeke staan weer prachtig tentoongesteld.
John Mulders van Hoogesteger toont het assortiment verse sappen.
John Mulders van Hoogesteger toont het assortiment verse sappen.
Bram ten Have en Kars Koers voor de nieuwe geportioneerde salades van Johma, waaronder verse bonensalade, verse broccolisalade en verse komkommersalade.
Bram ten Have en Kars Koers voor de nieuwe geportioneerde salades van Johma, waaronder verse bonensalade, verse broccolisalade en verse komkommersalade.
verse Broccoli salade en verse Komkommer salade.
verse Broccoli salade en verse Komkommer salade.
Kopper Cress presenteerde o.a. de nieuwe Chilli Cress. Liesbeth toont de Blue Ocean, de bloemetjes van Oyster Leaves.
Kopper Cress presenteerde o.a. de nieuwe Chilli Cress. Liesbeth toont de Blue Ocean, de bloemetjes van Oyster Leaves.
Erna van der Spek
Erna van der Spek
Rene Dissen van Koppert Cress
Rene Dissen van Koppert Cress
Mooie productpresentatie van Menken Orlando.
Mooie productpresentatie van Menken Orlando.
De sappen van Jus de Pommes.
De sappen van Jus de Pommes.
De nieuwe lijn met vruchtensap in wijnfles.
De nieuwe lijn met vruchtensap in wijnfles.
Ook nieuw van Jus de Pommes is de geschenkverpakking.
Ook nieuw van Jus de Pommes is de geschenkverpakking.
Henri's boerenkoolstamppot.
Henri's boerenkoolstamppot.
Arno Verschoor en Jan-Willem van Duinen van ZNP verpakkingen tonen de volledig composteerbare verpakkingen.
Arno Verschoor en Jan-Willem van Duinen van ZNP verpakkingen tonen de volledig composteerbare verpakkingen.
Mark Veth en Cor Peters van Verstegen lieten de aanwezigen de dressings proeven, die gemaakt zijn van o.a. fruit.
Mark Veth en Cor Peters van Verstegen lieten de aanwezigen de dressings proeven, die gemaakt zijn van o.a. fruit.
Raymond Hertong van BioZorg bekijkt wat voor lekkers bio-kok Olivier van der Staal voorschotelt.
Raymond Hertong van BioZorg bekijkt wat voor lekkers bio-kok Olivier van der Staal voorschotelt.
Jules den Hartog van Simplot, die o.a. ingevroren stukjes avocado presenteerden.
Jules den Hartog van Simplot, die o.a. ingevroren stukjes avocado presenteerden.
Dit kunnen we wel gebruiken...
Dit kunnen we wel gebruiken...
Ruud van Mierlo en Riejan de Vries zijn culinair adviseurs van Ardo.
Ruud van Mierlo en Riejan de Vries zijn culinair adviseurs van Ardo.
De producten van LambWeston worden opvallend getoond.
De producten van LambWeston worden opvallend getoond.
Caroline Faber en Soumya Kamphuis van Aviko.
Caroline Faber en Soumya Kamphuis van Aviko.
Aviko introduceerde de Creamy Gratins.
Aviko introduceerde de Creamy Gratins.
Albert-Jan Smelt van McCain met de aardappelsnack Fry'n'Dip. De porseleinen presenteerbekers worden gratis weggegeven bij vier dozen Fry'n'Dip.
Albert-Jan Smelt van McCain met de aardappelsnack Fry'n'Dip. De porseleinen presenteerbekers worden gratis weggegeven bij vier dozen Fry'n'Dip.
Harrold de Groot van Asia Express Food.
Harrold de Groot van Asia Express Food.
Henri Visser en Ron Ketelaar van CelaVita.
Henri Visser en Ron Ketelaar van CelaVita.
De nieuwe aardappelsticks van CelaVita.
De nieuwe aardappelsticks van CelaVita.
Fano introduceerde een nieuw aardappelhoudende salade.
Fano introduceerde een nieuw aardappelhoudende salade.
Emile Schermers en René Treur van Farm Frites. De nieuwe Nature Goodness is een verantwoord frietje, die minder caloriën en minder vet bevat.
Emile Schermers en René Treur van Farm Frites. De nieuwe Nature Goodness is een verantwoord frietje, die minder caloriën en minder vet bevat.