AGF-Detail 2004
![Gedeelte van het ADN team, min die zot, Jaap, in het midden. Hij zorgde met Joop voor de nodige hilariteit.](https://www.agf.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/agf-nl/photos/58/adn2.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
![Nieuw van Bonduelle: vers gesneden groente, binnenkort in de supermarkt beschikbaar Links dhr. Blankestein en H. uit het Boek.](https://www.agf.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/agf-nl/photos/58/bonduelle.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
![De Dorsvlegel zoekt grossiers voor 3 nieuwe producten: Gedroogde zuidvruchten in hersluitbare verpakking, zaden in strooibus en een uitgebreid assortiment olijven.](https://www.agf.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/agf-nl/photos/58/dorsvlegel2.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
![Patrick Oostveen (jac van der Mey) Ton van der Meer (secr. FCA) Jan van der Mey (Mey Quality F&V) Jan van der Mey (Jac vd Mey) .... Mooy A'dam, Dennis de Mooy (Mooy A'dam) Wim de Graaf (A'damse Fruithandel) Dave en Patricia van Hummel (Champignonhandel de Kroon) Jaap Sloof (de Kweker) Theo Schonhage, Peter Loogman.](https://www.agf.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/agf-nl/photos/58/fca.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
![De FruitCompany is een nieuwe FranchiseFormule voor zelfstandige ondernemers in de AGF detailhandel, die al een AGF-speciaalzaak bezitten of er één willen starten.](https://www.agf.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/agf-nl/photos/58/fruitcompany.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
![vlnr 1e rij: Tobias de Mooy, Linda Verhoef, Eric Postuma, Danielle Smetsers, Martin (vd Hoef & Rijn) Rene Baan (Bakker Leenheer), 2e rij: Simone Alblas, Paul Dijkman (Hoef & vd Rijn) Hans (Smetsers) Jan van der Hoef, Henk Willemen (Bakker & Leenheer) achterste rij: Sjoerd Postuma, Nico Lemaitre, Ron Webbe (Blom Haarlem) Gerald Voorintholt, Jan (Blom Haarlem) Bram Alblas, Toon Smetsers.](https://www.agf.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/agf-nl/photos/58/gruiterij01.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
![Niet alleen AGF maar ook bijkomende artikelen om een maaltijd te bereiden: olie's, dressings.... en sappen.](https://www.agf.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/agf-nl/photos/58/gruiterij08.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
![En dat was echt smullen. Op de achtergrond eps bakken met eigen bekleding aangepast naar het jaargetijde.](https://www.agf.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/agf-nl/photos/58/gruiterij16.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
![Bram Alblas demonstreert het kookeiland. De dampen worden aan de zijkant weggezogen, zodat het op iedere willekeurige plaats in de winkel kan staan.](https://www.agf.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/agf-nl/photos/58/gruiterij17.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
![Centraal in de winkel staat de pc. Hierop zijn actuele menu's te zien. De klant kan in de dbase zoeken naar andere producten en zo een menu samenstellen Een druk op de knop en ze krijgt een overzicht van ingredienten en bereiding op papier mee.](https://www.agf.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/agf-nl/photos/58/gruiterij18.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
![Dave van Hummel met zijn vrouw Patricia tonen het uitgebreide assortiment. paddestoelen die ze dagelijks bij champignonhandel de Kroon in A'dam aanbieden.](https://www.agf.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/agf-nl/photos/58/kroon.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
![En dat is dit jaar: EetIdee Koot uit den Haag. Beste Groenteman maakt kant-en-klaar gezond Groentewinkel EetIdee Koot uit Den Haag is uitgeroepen tot Beste Groenteman van Nederland 2004. Eigenaren Giliam (43) en Simone (42) Koot mogen deze prestigieuze titel een jaar lang gebruiken. Het leverde hun tevens een oorkonde en bedrijfskleding op. Volgens de jury, die onder anderen bestond uit een afgevaardigde van AGF-Detailhandel Nederland, hebben de twee hun prijs verdiend omdat zij goed op trends inspelen en het lef hadden over te stappen op een andere winkelformule. „Zij hebben oog voor de wensen van hun klanten en laten hen dagelijks genieten van een breed en gevarieerd assortiment. Tevens hebben zij de hygiëne hoog in het vaandel staan.” Giliam: „De tijd dat de klant binnenliep voor alleen aardappels, groente en fruit ligt ver achter ons. Tegenwoordig wil men veel kant-enklaarproducten; gezond, maar wel snel op tafel.” EetIdee Koot heeft daarom twintig soorten kant-en-klare maaltijden, van lasagne en macaroni tot zuurkoolstamppot en andijviestamppot. Tevens zijn er twintig soorten verse salades en twintig smaken soep. „Alles zelf bereid”, licht Giliam trots toe. De groenteman speelt hiermee tevens in op de behoefte van mannen die graag stamppot lusten, maar geen trek hebben om zelf aardappels te schillen, zoals onderzoek deze week heeft uitgewezen. De medewerkers van EetIdee maken wel lange dagen. Het hak-, stoom- en kookwerk begint ’s morgens om half zeven.](https://www.agf.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/agf-nl/photos/58/verkeizing4.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!
Inschrijven Ik ben al ingeschrevenU maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).
Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!
Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Abonneren Ik ben al ingeschreven