Alex Rijkers toont kant-en-klare display van Mini Champ
Een voorbeeld
De locatie in Swolgen (5,500 m2 teeltoppervlakte). Hier wordt wekelijks 35 ton geoogst.
Het vullen van de kweekcellen
De dekaarde wordt aangevoerd
Het vullen van de kweekcellen
Door middel van de zwarte trekmatten worden de bedden gevuld
Kweekcellen in de knopvorming. Dit is een cel in de voorbereiding. Deze champignons worden binnen enkele dagen geplukt.
Eigenaar Jan Koot en Alex Rijkers
Opslag in koelcel, klaar voor transport
Niet alleen witte paddestoelen
Een klein gedeelte van het assortiment
Eigen verpakkingslijnen, zowel folie als deksel.
Productielocatie Swolgen. De gang met 14 kweekcellen
Aanvoer van doorgroeide compost door Walkro
Het vullen van de kweekcellen in productielocatie Horst
Klaar voor verzending. Productielocatie Horst
Champignons voor Engelse grootwinkelbedrijven
Champingnonplukkers in actie in Horst
"Als we volop in de vlucht zitten zijn er in Swolgen 25 man aan het werk en in Horst 50 man"
Kweekruimte in Horst. 900 m2 teeltoppervlakte per cel
Werkgang productielocatie Horst
Dank je
Er ging iets mis met het versturen van uw bericht. Misschien is het gemarkeerd als spam, u kunt het na het lezen van een aantal andere artikelen later nogmaals proberen.
Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!
Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.