Opening Freshlink

ISO 9001- en HACCP certificaat voor Fresh Link Fresh Link, logistieke dienstverlener in de verssector in Venlo, heeft 6 maart uit handen van Ron Bleijswijk, directeur van Ecas, officieel het ISO 9001- en HACCP certificaat ontvangen. Ron Bleijswijk overhandigde dit certificaat aan Rob Stoll, directeur van Fresh Link. Hiermee sluit Fresh Link een intensief traject met trots af. De normering is namelijk verkregen tijdens een periode van renovatie en verbouwing. Fresh Link startte ruim een jaar geleden met het met het ISO-en HACCP traject. Concreet betekent dit dat alle processen bij Fresh Link in kaart werden gebracht. Denk hierbij aan het inslag- en uitslagproces en de procedure bij klachten. Vanaf nu mag Fresh Link zich dus ISO-en HACCP gecertificeerd noemen. Dit houdt in dat de diensten van Fresh Link voldoen aan een bepaalde kwaliteitsnorm. Hierdoor is Fresh Link in staat diensten te leveren die voldoen aan de eisen van haar klanten. Fresh Link ontving het certificaat tijdens de officiële opening van het nieuwe kantorenpand en het volledig gerenoveerde logistiek centrum. Een project waar ruim drie jaar aan gewerkt is. Vooral de efficiëntie van de productieruimte is hierdoor sterk verbeterd. Vroeger had Fresh Link de beschikking over 50.000 vierkante meter, waarvan slechts een klein deel was geconditioneerd. Nu is er een gebouw met een kleinere oppervlakte, zo¹n 24.000 vierkante meter die echter volledig is geconditioneerd. Daarnaast beschikt Fresh Link over 4.200 vierkante meter terugkoelcapaciteit onderverdeeld in verschillende cellen. Er zijn in totaal 67 dockboards. Het nieuwe kantorenpand beslaat 1.500 vierkante meter, verspreid over 3 verdiepingen. De opening op 6 maart werd door ruim 450 gasten bezocht. Na de ontvangst gaf Gerald Müller, de directeur van Capespan Continent, in een boeiende presentatie zijn visie geven op de ontwikkelingen in de verslogistiek. Hierop aansluitend presenteerden Frans van Dijck, directeur van ZON Holding en Rob Stoll, directeur Fresh Link, een praktische vertaalslag en de rol van Fresh Link hierin. Na een spannende openingsact en een toost was er ruimte voor een rondleiding door het logistiek centrum en het kantorenpand. Fresh Link is een logistiek dienstverlener in de verssector. Doel van Fresh Link is een onderneming te zijn die 7 dagen per week en 24 uur per dag logistieke diensten levert.
ISO 9001- en HACCP certificaat voor Fresh Link Fresh Link, logistieke dienstverlener in de verssector in Venlo, heeft 6 maart uit handen van Ron Bleijswijk, directeur van Ecas, officieel het ISO 9001- en HACCP certificaat ontvangen. Ron Bleijswijk overhandigde dit certificaat aan Rob Stoll, directeur van Fresh Link. Hiermee sluit Fresh Link een intensief traject met trots af. De normering is namelijk verkregen tijdens een periode van renovatie en verbouwing. Fresh Link startte ruim een jaar geleden met het met het ISO-en HACCP traject. Concreet betekent dit dat alle processen bij Fresh Link in kaart werden gebracht. Denk hierbij aan het inslag- en uitslagproces en de procedure bij klachten. Vanaf nu mag Fresh Link zich dus ISO-en HACCP gecertificeerd noemen. Dit houdt in dat de diensten van Fresh Link voldoen aan een bepaalde kwaliteitsnorm. Hierdoor is Fresh Link in staat diensten te leveren die voldoen aan de eisen van haar klanten. Fresh Link ontving het certificaat tijdens de officiële opening van het nieuwe kantorenpand en het volledig gerenoveerde logistiek centrum. Een project waar ruim drie jaar aan gewerkt is. Vooral de efficiëntie van de productieruimte is hierdoor sterk verbeterd. Vroeger had Fresh Link de beschikking over 50.000 vierkante meter, waarvan slechts een klein deel was geconditioneerd. Nu is er een gebouw met een kleinere oppervlakte, zo¹n 24.000 vierkante meter die echter volledig is geconditioneerd. Daarnaast beschikt Fresh Link over 4.200 vierkante meter terugkoelcapaciteit onderverdeeld in verschillende cellen. Er zijn in totaal 67 dockboards. Het nieuwe kantorenpand beslaat 1.500 vierkante meter, verspreid over 3 verdiepingen. De opening op 6 maart werd door ruim 450 gasten bezocht. Na de ontvangst gaf Gerald Müller, de directeur van Capespan Continent, in een boeiende presentatie zijn visie geven op de ontwikkelingen in de verslogistiek. Hierop aansluitend presenteerden Frans van Dijck, directeur van ZON Holding en Rob Stoll, directeur Fresh Link, een praktische vertaalslag en de rol van Fresh Link hierin. Na een spannende openingsact en een toost was er ruimte voor een rondleiding door het logistiek centrum en het kantorenpand. Fresh Link is een logistiek dienstverlener in de verssector. Doel van Fresh Link is een onderneming te zijn die 7 dagen per week en 24 uur per dag logistieke diensten levert.
nieuwbouw Freshlink & Derix FreshTrans Bezoekers uit binnen- en buitenland kwamen naar de opening
nieuwbouw Freshlink & Derix FreshTrans Bezoekers uit binnen- en buitenland kwamen naar de opening
ludiek onthaal
ludiek onthaal
het zal je werk zijn
het zal je werk zijn
Hal omgetoverd tot feestzaal. Daar hebben ze bij ZON meer ervaring mee.
Hal omgetoverd tot feestzaal. Daar hebben ze bij ZON meer ervaring mee.
…
…
Ceremoniemeester Erik Pekel
Ceremoniemeester Erik Pekel
aandacht voor de toespraken
aandacht voor de toespraken
Gerald Muller van Capespan ging in op logistieke ligging ZON Fresh Park
Gerald Muller van Capespan ging in op logistieke ligging ZON Fresh Park
Gerald Muller ging in op steeds strenger wordende kwaliteitsnormen
Gerald Muller ging in op steeds strenger wordende kwaliteitsnormen
Sprekers wachten om het podium te betreden
Sprekers wachten om het podium te betreden
Frans van Dijk, directeur ZON meldde trost dat reeds 110 bedrijven zich op ZON Fresh Park hebben gevestigd
Frans van Dijk, directeur ZON meldde trost dat reeds 110 bedrijven zich op ZON Fresh Park hebben gevestigd
Rob Stoll, directeur Fresh Link: dankwoord aan zijn medewerkers
Rob Stoll, directeur Fresh Link: dankwoord aan zijn medewerkers
Jan Janssen, manager ZON Vastgoed en Rob Stoll verrichten de openingshandeling
Jan Janssen, manager ZON Vastgoed en Rob Stoll verrichten de openingshandeling
De openingsact: zangeres op de voorgrond zorgde voor muzikale begeleiding en daarachter een acrobatische voorstelling in het lint
De openingsact: zangeres op de voorgrond zorgde voor muzikale begeleiding en daarachter een acrobatische voorstelling in het lint
Ron Bleiswijk directeur van Ecas, de ISO en HACCP certificeerder
Ron Bleiswijk directeur van Ecas, de ISO en HACCP certificeerder
Rob Stoll ontvangt het begeerde certificaat
Rob Stoll ontvangt het begeerde certificaat
Toast op de toekomst
Toast op de toekomst
Frans van DIjk, Annemiek Nefkens, Gerald Muller en Rob Stoll praten bij
Frans van DIjk, Annemiek Nefkens, Gerald Muller en Rob Stoll praten bij
Jos Kerres en Ton Derix poseren voor hun nieuwe kantoor. Zij maakten van de gelegenheid gebruik om de bezoekers kennis te maken van hun samenwerking: Derix FreshTrans
Jos Kerres en Ton Derix poseren voor hun nieuwe kantoor. Zij maakten van de gelegenheid gebruik om de bezoekers kennis te maken van hun samenwerking: Derix FreshTrans
Volle bak in het kantoor van Derix FreshTrans
Volle bak in het kantoor van Derix FreshTrans
prachtig opgeruimde buro's
prachtig opgeruimde buro's
Uitgestrekte loods van FreshLink met vele laadboorden
Uitgestrekte loods van FreshLink met vele laadboorden
Rondleiding door de loods. Het wandelpad werd gemarkeerd door rode streep.
Rondleiding door de loods. Het wandelpad werd gemarkeerd door rode streep.
blik in de koelcel
blik in de koelcel
hier kun je een partijtje voetballen
hier kun je een partijtje voetballen
de glazen werden geheven
de glazen werden geheven
en de tongen kwamen los
en de tongen kwamen los
logo's van de bedrijven in het nieuwe kantoorgebouw
logo's van de bedrijven in het nieuwe kantoorgebouw
Leon Smits
Leon Smits
…
Nico Michon laat het zich wel smaken
Nico Michon laat het zich wel smaken
…
Opscheppen maar
Opscheppen maar
…
…
…
…
…
…
…
…
Harold WIllemsen en Marc Remijn
Harold WIllemsen en Marc Remijn
…
…
…
…
…
…
…
…

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven