Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Rondleiding Dutch Nut Group

Het moderne pand in Bergschenhoek
Het moderne pand in Bergschenhoek
Rondleiding door magazijn
Rondleiding door magazijn
Voorraad cashewnoten
Voorraad cashewnoten
Transport naar de 1ste etage
Transport naar de 1ste etage
RVS containers met pinda's staan klaar voor de inpakmachines
RVS containers met pinda's staan klaar voor de inpakmachines
Big bags stromen leeg boven de multihead verpakkers
Big bags stromen leeg boven de multihead verpakkers
pinda's stromen naar beneden
pinda's stromen naar beneden
verschillende vullijnen
verschillende vullijnen
Schone vloer
Schone vloer
Inpakafdeling
Inpakafdeling
VVS waarop pinda's worden ingepakt
VVS waarop pinda's worden ingepakt
Vanaf de draaitafel in omdozen
Vanaf de draaitafel in omdozen
Weno pinda's
Weno pinda's
De machine voor het maken van borrelnootjes
De machine voor het maken van borrelnootjes
Pinda bakstraat
Pinda bakstraat
Eind resultaat: gebakken pinda's
Eind resultaat: gebakken pinda's
Verwerkingslijn voor suikerpinda's
Verwerkingslijn voor suikerpinda's
Als de pinda's op temperatuur zijn wordt de suiker toegevoegd
Als de pinda's op temperatuur zijn wordt de suiker toegevoegd
even roeren
even roeren
en kort daarna zijn de suikerpinda's klaar
en kort daarna zijn de suikerpinda's klaar
storten op afvoerband
storten op afvoerband
deze band loopt langzaam en laat de pinda's afkoelen
deze band loopt langzaam en laat de pinda's afkoelen
Karren met suikerpinda's
Karren met suikerpinda's
Het DNG assortiment
Het DNG assortiment

FreshPublishers © 2005-2024 AGF.nl

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven