Een kleurrijke ontvangst voor de belangstellenden
Feestelijke gebakjes en groente in dip van partner in productontwikkeling Henri
Paul de Vries, Roeland Barnhoorn en Bjorn Koster van Verscentrum Nederland beleveren zorginstellingen
Marielle ter Kuile, Guido Heens van Moekes Maaltijd verzorgen dagelijks verse biologische maaltijden op kinderdagverblijven. Rechts groentespecialist Edwin de Goey-Koot uit Utrecht
Kelvin Rodenburg, Donna Stevens, Peter van Tuin en Margret Muller van Stichting Aap. De apen eten elke week 2000 kg aan groenten en fruit.
Rene de Lange, Manon Kooijman en Marty Hasenbalg van Henri. Samen met Vroegop-Windig ontwikkelen ze maaltijdconcepten
Bram Vroegop heet alle belangstellenden welkom
Meer dan 70 relaties waren aanwezig bij de officiële opening
Commercieel directeur Peter van der Schoot licht de beslissing om te investeren in de snijderij toe.
Nieuwe etiketten die duidelijk onderscheid maken tussen regulier en biologisch
Isabel Boerdam vertelt over de groentetrends
Ondertussen werken medewerkers van Vroegop-Windig gewoon de orders af
Belangstellingen wachten de openingshandeling af op de rode loper die voor hen is uitgelegd
Bram Vroegop onthult het bord
Bram en Peter brengen een toost uit
"Bram poseert nog trots voor de nieuwe investering. "We kunnen nu veel flexibeler inspelen op de vraag van klanten"
Hygiënische astronauten dalen af naar de 'wasstraat' voor een bezoek aan de snijderij
Nogmaals de handen wassen en voeten schrobben voordat de snijderij wordt betreden
Peter van der Schoot ligt de gang van zaken toe
Bioproducten blijven strikt gescheiden en zijn te herkennen aan de rode kleur
De opslag van producten die verwerkt gaan worden
Mark, hoofd van de snijderij, demonstreert straks de werking van de was en snijlijn
Deze andijvie gaat versneden worden, de stronken worden eerst handmatig afgesneden
Andijviebladeren op transport
De onderkant wordt handmatig afgesneden
Zorgen voor een goede geleiding
Gesneden andijvie op weg naar de wasunit
Gesneden andijvie in close up
In dit onderdeel worden de groente gewassen met water van 2 graden celcius
Verschillende snijbladen
De baden en zeven zorgen ervoor dat al het zand eruit gespoeld wordt
In de centrifuge wordt het water eruit geslingerd
Een krat gesneden andijvie
Overzicht van de verschillende productielijnen
Bio blijft herkenbaar aan de rode verpakking
Een close-up van de multihead
Verpakte en versneden groenten opslag klaar voor transport
Specifieke klantenwensen kunnen worden ingevuld
Uitleg over de verpakking die de versneden groenten zo goed mogelijk beschermd
Michel van der Harst hoofd in- en verkoop en catagory manager van Kroon Biologisch
Voorbeelden van makkelijke maaltijden die veel groente bevatten met een dressing van Henri
Groenterijke hapjes ter inspiratie
Maaike Retra (Vroegop-Windig), Rymke Keijzer (Kroon Biologisch) en Anoek Rozema die voor beide bedrijven werkt aan marketing en communicatie
De hippe vegetariër Isabel Boerdam adviseert bedrijven die makkelijke vegetarische maaltijden met meer groenten willen serveren
Leonie Anthonisse en Dennis Steinfort
Richard Vork van Vroegop-Windig en groenteman en maaltijdspecialist Frank Meuleman
Het team van De Groentemannen uit Zwartsluis
De loods met producten van Vroegop-Windig en Kroon Biologisch
Kleurrijke presentatie van fruit. De nieuwe snijderij verwerkt bewust alleen groenten. Door samen te werken met een fruitsnijderij kan voorgesneden fruit wel worden besteld
Het pand van Vroegop-Windig en Kroon Biologisch
Dank je
Er ging iets mis met het versturen van uw bericht. Misschien is het gemarkeerd als spam, u kunt het na het lezen van een aantal andere artikelen later nogmaals proberen.
Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!
Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.