Een hartelijk welkom van de vorig jaar aangetreden consul-generaal Annemiek Ruigrok
"Ook Martin Olde Munnihof van de landbouwraad hield een korte toespraak. Hij wees op de verschillen tussen China en Hong Kong en ook op de lange weg die te gaan is bij de export naar China op fytosanitair- en markttoegang. "En de markt openen is één, maar vullen is een tweede."
Aandachtig publiek op een warme avond
Standbouwers Marcel Zuidgeest, Willem Kortland en Patric van Nieuwkerk van Zuidkoop
Sophie van den Oord (Jac van den Oord), Stijn Verstijnen (HDG) en Brigitte de Laat van de Laat Koudetechniek
Juri Falandt (Milestone Fresh), Marco Vink (Hellmann), Co van Es (Milestone Fresh) en Jan van Kessel van BG Doors
Siebe va Wijk van The Fruit Republic en Chayenne Wiskerke (JWK Onions)
Leon Hooghart (BG Door)in gesprek met Jan Doldersum en Jörg Werner van Rijk Zwaan
Tracey Lam (Aquagreen Holdings), Jan Omvlee (Rijk Zwaan), Elisabeth Crijns, Peter Scheer (HAS), Martin Olde Munnikhof (Landbouwraad) en Jasper den Besten (HAS)
Evangelina en Jacco Klip van de Royal Hong Kong Yacht Club
Robbie Wang van het consulaat, Fulco Wijdooge van Ridder-HortiMax China en Peter Pottinga
Anja Vogt, Rodrigo Pacheco en Ina Nommensen van Hambug Sud met Ger van Burik van de Holland Fresh Group en Harrij Schmeitz van Frug I Com
Katie Hammon, Gerd Uitdewiligen (Emerson), Allison Kopf (Agrilyst) en Rens Knieriem die tegenwoordig bij Rijk Zwaan werkt
Barry Balfoort van Enagic te midden van Cecilia Lui en Quinten Kah
Alexander Ho, Tony W. Huang en Jaap Pees
Ook veel 'locals' waren present
Oscar Lam, Martin Olde Munnikhof, Jack Lee en Wouter Sleegers (Rabobank)
Hugo Vermeulen en Loek Schoenmaker van Cool Fresh International
Nguyen Van Dung en Truong Nguyen Viet Phuong van The Fruit Republic in gesprek met Nathaly Hin
Opscheppers
Aan tafel met Frits Popma, Leon van den Oord en Brigitte de Laat
Brigitte de Laat met Leon en Sophie van den Oord
Tot volgend jaar!
Mooi uitzicht vanaf de ferry
Dank je
Er ging iets mis met het versturen van uw bericht. Misschien is het gemarkeerd als spam, u kunt het na het lezen van een aantal andere artikelen later nogmaals proberen.
Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!
Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.