Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kick-off Event Cooker

Jacco Briedé is universitair docent aan de universiteit van Maastricht en doet onderzoek naar de invloed van voedingscomponenten op de werking van het DNA.
Jacco Briedé is universitair docent aan de universiteit van Maastricht en doet onderzoek naar de invloed van voedingscomponenten op de werking van het DNA.
Jella Theeuwen is onderzoeker bij Zon Fruit en Vegetables (r), Tonnie Greutink komt van het Ministerie van Economische Zaken en Leandra Kiani is onderzoeker bij de Universiteit Maastricht.
Jella Theeuwen is onderzoeker bij Zon Fruit en Vegetables (r), Tonnie Greutink komt van het Ministerie van Economische Zaken en Leandra Kiani is onderzoeker bij de Universiteit Maastricht.
Joop de Hoon van Vereniging Innovatief Platteland. Zij verbinden de ondernemer en zijn bedrijf op het platteland met de maatschappij (boer, burger, producent, consument).
Joop de Hoon van Vereniging Innovatief Platteland. Zij verbinden de ondernemer en zijn bedrijf op het platteland met de maatschappij (boer, burger, producent, consument).
Gȏkton Ertaylan en Simone van Breda van de Universiteit Maastricht
Gȏkton Ertaylan en Simone van Breda van de Universiteit Maastricht
Prof. dr. Theo de Kok van de Universiteit Maastricht hield een lezing tijdens de kick-off Cooker over de wisselwerking tussen genen en voedingscomponenten.
Prof. dr. Theo de Kok van de Universiteit Maastricht hield een lezing tijdens de kick-off Cooker over de wisselwerking tussen genen en voedingscomponenten.
Nicole Litjens van Kwekerij Litjens (paprika) en John Geurts van Nijssen Granico een bedrijf dat voedsel recyclet ten behoeve van diervoeders (food for feed).
Nicole Litjens van Kwekerij Litjens (paprika) en John Geurts van Nijssen Granico een bedrijf dat voedsel recyclet ten behoeve van diervoeders (food for feed).
Jan Loonen (l), staat dagvoorzitter Bert Achten van de provincie Limburg te woord, daarnaast Kees van Rooy burgemeester Horst aan de Maas.
Jan Loonen (l), staat dagvoorzitter Bert Achten van de provincie Limburg te woord, daarnaast Kees van Rooy burgemeester Horst aan de Maas.
Saskia Goetgeluk is CEO van de Brightlands Campus Greenport Venlo en praat met dagvoorzitter Bert Achten van de Provincie Limburg.
Saskia Goetgeluk is CEO van de Brightlands Campus Greenport Venlo en praat met dagvoorzitter Bert Achten van de Provincie Limburg.
Henri Michiels (l) vertelt over Cooker met dagvoorzitter Bert Achten van de Provincie Limburg
Henri Michiels (l) vertelt over Cooker met dagvoorzitter Bert Achten van de Provincie Limburg
Henri Michiels opent de Cooker virtueel met behulp van een VR-bril.
Henri Michiels opent de Cooker virtueel met behulp van een VR-bril.
Een close-up van Henri Michiels die de openingshandeling in een computeranimatie verricht
Een close-up van Henri Michiels die de openingshandeling in een computeranimatie verricht
Het virtuele lint wordt straks doorgeknipt ten teken van de start van Cooker vertelt dagvoorzitter Bert Achten
Het virtuele lint wordt straks doorgeknipt ten teken van de start van Cooker vertelt dagvoorzitter Bert Achten
Genodigden heffen het glas op Cooker
Genodigden heffen het glas op Cooker
Een toost en een dronk op de start van Cooker
Een toost en een dronk op de start van Cooker
Henri Michiels van Cooker, nu zonder VR-bril
Henri Michiels van Cooker, nu zonder VR-bril
Ger Kamps, secretaris van de Tuinbouw Business Club met Ron de Greef van Staay Food Group vinden vooral het onderzoek naar inhoudsstoffen van belang.
Ger Kamps, secretaris van de Tuinbouw Business Club met Ron de Greef van Staay Food Group vinden vooral het onderzoek naar inhoudsstoffen van belang.
Rene van Loon van de regio Venlo en Esther Gootzen van de Brightlands Campus
Rene van Loon van de regio Venlo en Esther Gootzen van de Brightlands Campus
Lidy Rutten van Ondernemend Venlo en Peter van Tilburg van MiFood die op basis van bloedanalyses personalised food wil ontwikkelen.
Lidy Rutten van Ondernemend Venlo en Peter van Tilburg van MiFood die op basis van bloedanalyses personalised food wil ontwikkelen.
Frits Hoff van FabLab Maastricht en Brigitte de Haan van Greenport Venlo.
Frits Hoff van FabLab Maastricht en Brigitte de Haan van Greenport Venlo.
"Theo Douven van Rheinland Blaubeeren: "Blauwe bessen zijn al onderzocht op inhoudsstoffen die grotendeels behouden blijven na bewerking."
"Theo Douven van Rheinland Blaubeeren: "Blauwe bessen zijn al onderzocht op inhoudsstoffen die grotendeels behouden blijven na bewerking."
Bert Achten van de Provincie Limburg en Harm Waterborg, strategisch adviseur campusontwikkeling Greenport Venlo
Bert Achten van de Provincie Limburg en Harm Waterborg, strategisch adviseur campusontwikkeling Greenport Venlo
"Marcel Claus van de gemeente Venray: "Greenport Venlo is er voor de hele regio." Corry van Hout van het Citaverde college; "Wij beheren een kennisbank met al uitgevoerde onderzoek, dat kan heel nuttig zijn voor bedrijven die met innovaties bezig gaan."
"Marcel Claus van de gemeente Venray: "Greenport Venlo is er voor de hele regio." Corry van Hout van het Citaverde college; "Wij beheren een kennisbank met al uitgevoerde onderzoek, dat kan heel nuttig zijn voor bedrijven die met innovaties bezig gaan."
Corry van Hout van Citaverde college en Anneke Reijnders van de firma Microz die voedingssupplementen produceert.
Corry van Hout van Citaverde college en Anneke Reijnders van de firma Microz die voedingssupplementen produceert.
Hans Aarts van Fontys Venlo is onder andere bezig met landbouwmechanisatie.
Hans Aarts van Fontys Venlo is onder andere bezig met landbouwmechanisatie.
Ruud van Heugten, algemeen directeur van Greenport Venlo
Ruud van Heugten, algemeen directeur van Greenport Venlo
"Frits Hoff van Fablab Maastricht en Joop Beurskens (kok) ontwikkelen een foodprinter. "Chocolade producenten hebben veel belangstelling", vertelt Frits. "Maar er zijn ook medische toepassingen voor mensen met slikproblemen." Joop houdt zich vooral bezig met de smaak van de foodcartridges."
"Frits Hoff van Fablab Maastricht en Joop Beurskens (kok) ontwikkelen een foodprinter. "Chocolade producenten hebben veel belangstelling", vertelt Frits. "Maar er zijn ook medische toepassingen voor mensen met slikproblemen." Joop houdt zich vooral bezig met de smaak van de foodcartridges."
Arts Raymond Borger (l) is geinteresseerd in voeding en gezondheid en Paul Vossen is van de Provincie Limburg
Arts Raymond Borger (l) is geinteresseerd in voeding en gezondheid en Paul Vossen is van de Provincie Limburg
Jan Janssen (l) van het pas opgerichte Mushroom Valley. Daarin zijn champignonbedrijven en onderwijsinstellingen verenigd om de champignonsector in Noord-Limburg economisch te versterken. Rechts Ron de Greeff van Staay Food Group.
Jan Janssen (l) van het pas opgerichte Mushroom Valley. Daarin zijn champignonbedrijven en onderwijsinstellingen verenigd om de champignonsector in Noord-Limburg economisch te versterken. Rechts Ron de Greeff van Staay Food Group.