Food Expo Zeeland 2017

Vliegende friet bij Geert Klaessen en Moniek Wisse van Schaap Holland. Zij maakten er met hun verse voorgeneden en ter plekke afgebakken Poldergoud friet een feestje van, jaarrond leverbaar in een constante kwaliteit
Vliegende friet bij Geert Klaessen en Moniek Wisse van Schaap Holland. Zij maakten er met hun verse voorgeneden en ter plekke afgebakken Poldergoud friet een feestje van, jaarrond leverbaar in een constante kwaliteit
Sjoerd Eeuwen van Maza had een mooie vegetarische tafel neergezet met groentedippers en diverse soorten houmous en salades
Sjoerd Eeuwen van Maza had een mooie vegetarische tafel neergezet met groentedippers en diverse soorten houmous en salades
Bart Brummans was de chef bij Bresc, tegenwoordig heeft Bresc voor vrijwel alles wat je wilt maken wel een passende rub, dip, mix, saus of tapenade
Bart Brummans was de chef bij Bresc, tegenwoordig heeft Bresc voor vrijwel alles wat je wilt maken wel een passende rub, dip, mix, saus of tapenade
plaatje gemarineerde gamba met ingelegde bloemkool, cress en aioli
plaatje gemarineerde gamba met ingelegde bloemkool, cress en aioli
Nieuw in het assortiment bij Bresc, duidelijk!
Nieuw in het assortiment bij Bresc, duidelijk!
Bart Kooimans en Andrea Boerlage van Fresh Fruit Express. Naast de Smoothies die al internationaal gaan is er nu ook een heerlijke snelle milkshake te maken met hun vriesverse fruit
Bart Kooimans en Andrea Boerlage van Fresh Fruit Express. Naast de Smoothies die al internationaal gaan is er nu ook een heerlijke snelle milkshake te maken met hun vriesverse fruit
Ger Klarenbeek en Remco Dijkstra hadden dit keer Chips meegenomen, ideaal bij een lekkere burger, want friet wordt toch maar koud
Ger Klarenbeek en Remco Dijkstra hadden dit keer Chips meegenomen, ideaal bij een lekkere burger, want friet wordt toch maar koud
Farm Frites met wie anders: Emile Schermers en Paul Plandsoen: een hecht team
Farm Frites met wie anders: Emile Schermers en Paul Plandsoen: een hecht team
De dames van Fruvo uit Krabbendijke Ingrid Vroman en Lisanne Hage, de Zuver sappen gaan als een speer. nu al in 4 smaken verkijgbaar
De dames van Fruvo uit Krabbendijke Ingrid Vroman en Lisanne Hage, de Zuver sappen gaan als een speer. nu al in 4 smaken verkijgbaar
Dion Spronk van Verstegen, leermeester en passioneel chef had heel wat uit te leggen over de fantastische range aan kruiden(mixen), Mole's en spice oils. Wist u bijvoorbeeld dat witte peper in de supermarkt vaak geen witte peper is, maar zwarte? En dat echte witte peper vele malen pittiger is dan zwarte peper
Dion Spronk van Verstegen, leermeester en passioneel chef had heel wat uit te leggen over de fantastische range aan kruiden(mixen), Mole's en spice oils. Wist u bijvoorbeeld dat witte peper in de supermarkt vaak geen witte peper is, maar zwarte? En dat echte witte peper vele malen pittiger is dan zwarte peper
Nieuwe Mole's en kruidenmixen van Verstegen, samengesteld naar authentieke recepten uit diverse Mexicaanse streken
Nieuwe Mole's en kruidenmixen van Verstegen, samengesteld naar authentieke recepten uit diverse Mexicaanse streken
oude en nieuwe verpakkingen van Verstegen. op de nieuwste verpakkingen(r) staan de kruiden, streken en landen in heldere kleurenfoto's meegedrukt in het etiket
oude en nieuwe verpakkingen van Verstegen. op de nieuwste verpakkingen(r) staan de kruiden, streken en landen in heldere kleurenfoto's meegedrukt in het etiket
Het team van Verskoop.nl, met Erna Verstraaten, Mike van Harmelen en Jacco Munter
Het team van Verskoop.nl, met Erna Verstraaten, Mike van Harmelen en Jacco Munter
"Een prachtig "bloem"stuk van de hand van Jacco"
"Een prachtig "bloem"stuk van de hand van Jacco"
Theo van der Kroon is supertrots op zijn bedrijf. de 4e generatie staat op dit moment aan het roer van het gelijknamige bedrijf in tafelzuren
Theo van der Kroon is supertrots op zijn bedrijf. de 4e generatie staat op dit moment aan het roer van het gelijknamige bedrijf in tafelzuren
ook nieuws bij kroon, cassis uitjes en pikante augurkjes
ook nieuws bij kroon, cassis uitjes en pikante augurkjes
luxe verpakkingen met kleurige uitjes en augurkjes
luxe verpakkingen met kleurige uitjes en augurkjes
"Jan Smit en Cock Lassche van Smit's Uien waren voor het eerst op deze Food Expo om hun diversiteit aan verpakkingen te laten zien. "om te huilen toch!"
"Jan Smit en Cock Lassche van Smit's Uien waren voor het eerst op deze Food Expo om hun diversiteit aan verpakkingen te laten zien. "om te huilen toch!"
Heuschen en Schrouf, bekend van de tauge, was ook weer van de partij, dit keer met een heuse foodtruck. Raymond Vanhingel en Fatima Aitoufkir Said lieten de bezoekers de heerlijkste Aziatische hapjes proeven.
Heuschen en Schrouf, bekend van de tauge, was ook weer van de partij, dit keer met een heuse foodtruck. Raymond Vanhingel en Fatima Aitoufkir Said lieten de bezoekers de heerlijkste Aziatische hapjes proeven.
De wereldse salades van Bieze, te proeven bij Patrick Gronert
De wereldse salades van Bieze, te proeven bij Patrick Gronert
John Klippel en Paul Niewenhuize van ABAB hadden weer een ballonvaart in de verloting
John Klippel en Paul Niewenhuize van ABAB hadden weer een ballonvaart in de verloting
Biologische sapjes en ijsjes van pip organic, binnekort meer op biojournaal hierover
Biologische sapjes en ijsjes van pip organic, binnekort meer op biojournaal hierover
Biologische koffie en thee van Earth, een merk van Mocca D'or
Biologische koffie en thee van Earth, een merk van Mocca D'or
Klapstuk van de beurs was natuurlijk de prijsuitreiking van de Zilte Bokaal voor de Mbo leerlingen, het was een drukte van belang.
Klapstuk van de beurs was natuurlijk de prijsuitreiking van de Zilte Bokaal voor de Mbo leerlingen, het was een drukte van belang.

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven