Food Expo Zeeland 2016

De VHC Kreko groep had zoals altijd het hoofdplein waar bezoekers alle producten konden proeven en ter plekke afnemer konden worden. Alle (vers)producten die op de beurs vertegenwoordig waren zijn namelijk bij VHC Kreko te bestellen.
De VHC Kreko groep had zoals altijd het hoofdplein waar bezoekers alle producten konden proeven en ter plekke afnemer konden worden. Alle (vers)producten die op de beurs vertegenwoordig waren zijn namelijk bij VHC Kreko te bestellen.
Stefan Samba en Uko Vegter van Fresh Fruit Express Zij zitten nog steeds in een positieve flow. Het zelf smoothies maken met een simpele fruitbasis en de toevoeging van elke soort vers fruit voor de gewenste smaak is nog steeds een doorslaand success.
Stefan Samba en Uko Vegter van Fresh Fruit Express Zij zitten nog steeds in een positieve flow. Het zelf smoothies maken met een simpele fruitbasis en de toevoeging van elke soort vers fruit voor de gewenste smaak is nog steeds een doorslaand success.
Raymond Vanhingel en Ratti Chumgang van Heuschen & Schrouff, wij kennen ze natuurlijk van hun taugé, maar daarbovenop hebben zijn een assortiment van ruim 4000 producten voor de authentieke wereld keuken.
Raymond Vanhingel en Ratti Chumgang van Heuschen & Schrouff, wij kennen ze natuurlijk van hun taugé, maar daarbovenop hebben zijn een assortiment van ruim 4000 producten voor de authentieke wereld keuken.
Ingrid Veeke en dochter Ingrid waren voor de 2e keer aanwezig op de beurs en hadden goed de aandacht met de heerlijke gebakken en gevulde paddenstoelen die de bezoekers zelf konden proeven.
Ingrid Veeke en dochter Ingrid waren voor de 2e keer aanwezig op de beurs en hadden goed de aandacht met de heerlijke gebakken en gevulde paddenstoelen die de bezoekers zelf konden proeven.
Schaap Holland met Moniek Wisse en Geert Klaessen (achtergrond) met bezoekers die speciaal dit jaar weer bij hun een frietje kwamen halen. Zij bieden met de verse voorgesneden friet (nieuw in het assortiment)een oplossing voor de cafetaria’s, want ze kunnen jaarrond dezelfde goede kwaliteit garanderen.
Schaap Holland met Moniek Wisse en Geert Klaessen (achtergrond) met bezoekers die speciaal dit jaar weer bij hun een frietje kwamen halen. Zij bieden met de verse voorgesneden friet (nieuw in het assortiment)een oplossing voor de cafetaria’s, want ze kunnen jaarrond dezelfde goede kwaliteit garanderen.
Van Verstegen waren Dion Spronk en Stefan van der Lip op de beurs, zij lieten de kruidenmixen proeven in de vorm van een heerlijk hapje. Verstegen heeft niveau 4 op de MVO prestatieladder en heeft dit het afgelopen jaar ook weten te behouden.
Van Verstegen waren Dion Spronk en Stefan van der Lip op de beurs, zij lieten de kruidenmixen proeven in de vorm van een heerlijk hapje. Verstegen heeft niveau 4 op de MVO prestatieladder en heeft dit het afgelopen jaar ook weten te behouden.
Op de foto een reeks Spice Oils van Verstegen, deze zijn bijna allemaal voorzien van het PURE logo.
Op de foto een reeks Spice Oils van Verstegen, deze zijn bijna allemaal voorzien van het PURE logo.
Het PURE logo mogen producten dragen als ze vrij zijn van de eerste 14 wettelijk vastgestelde allergenen.
Het PURE logo mogen producten dragen als ze vrij zijn van de eerste 14 wettelijk vastgestelde allergenen.
Reinald Heijselaar van Kroon Food met een uitgebreid assortiment tafelzuren. Kleurrijk geheel zo!
Reinald Heijselaar van Kroon Food met een uitgebreid assortiment tafelzuren. Kleurrijk geheel zo!
Leon Noppert van Bresc had 6 splinternieuwe nieuwe rubs/marinades meegenomen.
Leon Noppert van Bresc had 6 splinternieuwe nieuwe rubs/marinades meegenomen.
Ze zijn zo nieuw dat het etiket nog niet klaar is. Ze zijn gemaakt opbasis van knoflook en diverse complexe kruidenmixen en kunnen voor en tijdens het bakproces van diverse soorten vlees gebruikt worden. Ze zijn vanaf mei ongeveer verkrijgbaar. Hierover later meer op www.agf.nl
Ze zijn zo nieuw dat het etiket nog niet klaar is. Ze zijn gemaakt opbasis van knoflook en diverse complexe kruidenmixen en kunnen voor en tijdens het bakproces van diverse soorten vlees gebruikt worden. Ze zijn vanaf mei ongeveer verkrijgbaar. Hierover later meer op www.agf.nl
Weer eens een andere foto zo! Aviko met Marco Hellebrand en Dirk-Jan van der Meij met de Oerfriet.
Weer eens een andere foto zo! Aviko met Marco Hellebrand en Dirk-Jan van der Meij met de Oerfriet.
Bij Bieze trof ik Patrick Gronert met de prachtige salades.
Bij Bieze trof ik Patrick Gronert met de prachtige salades.
Mc Cain met Ger Klarenbeek en Serhan Toz, zij hebben naast diepvries sinds een jaar ook gekoelde voorgebakken friet onder de naam Prime Chill.
Mc Cain met Ger Klarenbeek en Serhan Toz, zij hebben naast diepvries sinds een jaar ook gekoelde voorgebakken friet onder de naam Prime Chill.
Ook aan advies op de beurs geen gebrek. ABAB werd vertegenwoordigd door Bart Hollestelle, John Klippel en Paul Nieuwenhuize
Ook aan advies op de beurs geen gebrek. ABAB werd vertegenwoordigd door Bart Hollestelle, John Klippel en Paul Nieuwenhuize
De bakkers van FarmFrites: Paul Plandsoen en Emile Schermers.
De bakkers van FarmFrites: Paul Plandsoen en Emile Schermers.
Karin Witkam en Sabine Verburg van lekker regionaal product en zeker Zeeuws streekproduct
Karin Witkam en Sabine Verburg van lekker regionaal product en zeker Zeeuws streekproduct
Lekker regionaal Product en Zeker Zeeuws Streekproduct hadden samen een stand ter promotie van alle Zeeuwse en streek lekkernijen
Lekker regionaal Product en Zeker Zeeuws Streekproduct hadden samen een stand ter promotie van alle Zeeuwse en streek lekkernijen
Op dit plein werden de kookwedstrijden gehouden.
Op dit plein werden de kookwedstrijden gehouden.
…

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven