Trendevent Van Aarle

Het Trendevent van Van Aarle werd goed bezocht.
Het Trendevent van Van Aarle werd goed bezocht.
…
…
…
…
Chiquita en Hola.
Chiquita en Hola.
Ine en Francis van Tasty Tom met de primeur: de gele Tasty Tom!
Ine en Francis van Tasty Tom met de primeur: de gele Tasty Tom!
Een gezellige drukte aan de stand bij Nature’s Pride. Onbekend maakt onbemind, dus de exoten konden naar hartenlust ontdekt en geproefd worden.
Een gezellige drukte aan de stand bij Nature’s Pride. Onbekend maakt onbemind, dus de exoten konden naar hartenlust ontdekt en geproefd worden.
…
Bij de stand van K-Fresh
Bij de stand van K-Fresh
Veel belangstelling bij de slasoorten en mixen van Ortomad.
Veel belangstelling bij de slasoorten en mixen van Ortomad.
Het kleurenpalet Koppert Cress
Het kleurenpalet Koppert Cress
Tasty Tom had speciaal voor Gebrs van Aarle klanten een primeur: Gele Tasty Tom!
Tasty Tom had speciaal voor Gebrs van Aarle klanten een primeur: Gele Tasty Tom!
Live cooking: Jac van Den Oord laat zien (en proeven) hoe veelzijdig een aardappel is.
Live cooking: Jac van Den Oord laat zien (en proeven) hoe veelzijdig een aardappel is.
Even bijkletsen met een drankje.
Even bijkletsen met een drankje.
Ook de kinderen hadden het naar hun zin.
Ook de kinderen hadden het naar hun zin.
Live cooking: SVO kok Willem Tilborghs kookte met de producten van de standhouders de verrassendste gerechten.
Live cooking: SVO kok Willem Tilborghs kookte met de producten van de standhouders de verrassendste gerechten.
De heren van B.O.P. waren ook weer goed gemutst!
De heren van B.O.P. waren ook weer goed gemutst!
BOON kan tijdens het ‘Jaar van de boon’ natuurlijk niet ontbreken.
BOON kan tijdens het ‘Jaar van de boon’ natuurlijk niet ontbreken.
…
…
…
…
Kraak de Zespri-kluis’ zorgde voor tientallen winnaars!
Kraak de Zespri-kluis’ zorgde voor tientallen winnaars!
…
Een van de vele ‘kraak de kluis-winnaars’.
Een van de vele ‘kraak de kluis-winnaars’.
…
…
…
…

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven