Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGF-beurs Zuid-Nederland - Gebr van Aarle

Brent Petrus en Julia Analwers van BelOrta verwelkomen de bezoekers op een heerlijk hapje van gekarameliseerde witlof.
Brent Petrus en Julia Analwers van BelOrta verwelkomen de bezoekers op een heerlijk hapje van gekarameliseerde witlof.
De AGF-beurs Zuid-Nederland was dé plek waar inspiratie, innovatie en smaak samenkomen.
De AGF-beurs Zuid-Nederland was dé plek waar inspiratie, innovatie en smaak samenkomen.
Bij de ingang werden er beursacties uitgedeeld waar de bezoekers aan konden deelnemen.
Bij de ingang werden er beursacties uitgedeeld waar de bezoekers aan konden deelnemen.
Heleen van Voorthuizen, Luna van Dee, Rick de Haas, Kees van Ossenbruggen en Babette de Haas van Van Ossenbruggen Fruit. De trouwe leverancier van appelen en peren voor Gebr van Aarle.
Heleen van Voorthuizen, Luna van Dee, Rick de Haas, Kees van Ossenbruggen en Babette de Haas van Van Ossenbruggen Fruit. De trouwe leverancier van appelen en peren voor Gebr van Aarle.
Prachtige uitstalling van de welbekende fruitsappen van Schulp, met liefde geperst en gebotteld.
Prachtige uitstalling van de welbekende fruitsappen van Schulp, met liefde geperst en gebotteld.
Pierre Jongerius van Boer Gijs presenteert de Sonneglans appels. Deze worden omschreven als een appel met citrusaroma's, maar uiteraard veel zoeter.
Pierre Jongerius van Boer Gijs presenteert de Sonneglans appels. Deze worden omschreven als een appel met citrusaroma's, maar uiteraard veel zoeter.
Het marketingteam en enthousiaste beursorganisatoren van Gebr. van Aarle met Karin van Aspert, Jasper van Oss, Lisanne van Hout en Jantien van Dongen.
Het marketingteam en enthousiaste beursorganisatoren van Gebr. van Aarle met Karin van Aspert, Jasper van Oss, Lisanne van Hout en Jantien van Dongen.
Leander Van de Griend, Michiel Penninx en Laura Penninx en Joep Lenders van ZON Fruit & Vegetables.
Leander Van de Griend, Michiel Penninx en Laura Penninx en Joep Lenders van ZON Fruit & Vegetables.
Femke Veenstra Van Koppert Cress toont de microgroentes uit het assortiment.
Femke Veenstra Van Koppert Cress toont de microgroentes uit het assortiment.
Jeroen Schenkels en John van der Zouwen presenteren de nieuwe bananenchips, verkrijgbaar bij De Groot fruit and vegetables.
Jeroen Schenkels en John van der Zouwen presenteren de nieuwe bananenchips, verkrijgbaar bij De Groot fruit and vegetables.
Paul de Wit en Harm Zom van Peka Kroef presenteerden een verrassend lentegerechtje met gekleurde kriel, asperge en een kwarteleitje.
Paul de Wit en Harm Zom van Peka Kroef presenteerden een verrassend lentegerechtje met gekleurde kriel, asperge en een kwarteleitje.
Quint en Kees van Veldhoven en Henk Hagoort van Quiks Potatoes. Zij lieten de bezoekers heerlijke aardappelgratin en stamppot proeven.
Quint en Kees van Veldhoven en Henk Hagoort van Quiks Potatoes. Zij lieten de bezoekers heerlijke aardappelgratin en stamppot proeven. 
De mannen Maurice Peters en Ljubomir Stojanovikj van Keelings presenteerden hun specialty, de Keelings ananas. En lekker dat die was!
De mannen Maurice Peters en Ljubomir Stojanovikj van Keelings presenteerden hun specialty, de Keelings ananas. En lekker dat die was!
King Phonjan en Darcey Horster van Van Vugt Kruiden met voor zich een uitgebreid assortiment kruiden en eetbare bloemen.
King Phonjan en Darcey Horster van Van Vugt Kruiden met voor zich een uitgebreid assortiment kruiden en eetbare bloemen. 
Judith Haarman van Halls Fresh Produce heeft heerlijke avocado’s waarvan ze stukjes laat proeven aan de bezoekers.
Judith Haarman van Halls Fresh Produce heeft heerlijke avocado’s waarvan ze stukjes laat proeven aan de bezoekers.
Marvin Blom en Roling van de Wijdeven Van Brabo verpakkingen. Zij hadden een mooie presentatie van de verpakkingen die bij hen verkrijgbaar zijn.
Marvin Blom en Roling van de Wijdeven Van Brabo verpakkingen. Zij hadden een mooie presentatie van de verpakkingen die bij hen verkrijgbaar zijn.
Derya Belgin van Royal Smilde was met lekkere hapjes aanwezig.
Derya Belgin van Royal Smilde was met lekkere hapjes aanwezig.
Wouter Bergwerff en Anna de Jager van EAT ME hebben lekkere verschillende soorten fruit.
Wouter Bergwerff en Anna de Jager van EAT ME hebben lekkere verschillende soorten fruit.
Arjan Grip van Rungis met een heel breed assortiment gesneden producten, maat- en handwerk uit eigen snijkeuken naar wens van de chefs. Op de voorgrond de nieuwe pesto, tapenade en de kruidenolies in handige tubes.
Arjan Grip van Rungis met een heel breed assortiment gesneden producten, maat- en handwerk uit eigen snijkeuken naar wens van de chefs. Op de voorgrond de nieuwe pesto, tapenade en de kruidenolies in handige tubes.
Jan Schipper en Foppe Schipper van Meesterlijk Soep delen als vader en zoon meesterlijke soep uit op de beurs.
Jan Schipper en Foppe Schipper van Meesterlijk Soep delen als vader en zoon meesterlijke soep uit op de beurs.
Robbie Stoker en Merel Jonk van Happy Sprouts laat de bezoekers heerlijke vegan hamburgers proeven.
Robbie Stoker en Merel Jonk van Happy Sprouts laat de bezoekers heerlijke vegan hamburgers proeven.
Gerjo Vijge en Sven de Ridder van Vers Alert
Gerjo Vijge en Sven de Ridder van Vers Alert
Henk Groeneveld van Jonas Dry Pulses, gespecialiseerd in peulvruchten
Henk Groeneveld van Jonas Dry Pulses, gespecialiseerd in peulvruchten
Cristel van der Mooren en Ingrid Witlox met een mooie collectie olijfolie. Ingrid woont in Griekenland en produceert haar eigen olijfolie.
Cristel van der Mooren en Ingrid Witlox met een mooie collectie olijfolie. Ingrid woont in Griekenland en produceert haar eigen olijfolie.
Een mooie foto van bovenaf. De AGF-beurs Zuid-Nederland vond plaats in de Malerij van de Noordkade in Veghel.
Een mooie foto van bovenaf. De AGF-beurs Zuid-Nederland vond plaats in de Malerij van de Noordkade in Veghel.
Geramd Morshuis en Dennis Mensink van Grensland ook op de beurs met de nieuwe smoothie die gemaakt is op basis van luchtige yoghurt.
Geramd Morshuis en Dennis Mensink van Grensland ook op de beurs met de nieuwe smoothie die gemaakt is op basis van luchtige yoghurt.
Elk bedrijf zorgde voor een mooie presentatie.
Elk bedrijf zorgde voor een mooie presentatie.
Theo Rooijackers van De Theemuts presenteert nieuwe thee met stukjes aardbei erin.
Theo Rooijackers van De Theemuts presenteert nieuwe thee met stukjes aardbei erin.
Marieke Vanthilt en Monique Westerlaken van Boslekker met hun nieuwste producten: jams en chutney.
Marieke Vanthilt en Monique Westerlaken van Boslekker met hun nieuwste producten: jams en chutney.
Theo Rooijackers toont een nieuwe mix noten, nu verkrijgbaar bij Nuts4You.
Theo Rooijackers toont een nieuwe mix noten, nu verkrijgbaar bij Nuts4You.
Voor de eerste keer op de beurs: Sophie Horstink en Marit te Meerman van De Grote Wei. Zij presenteren met trots de nieuwe appelcider. 
Voor de eerste keer op de beurs: Sophie Horstink en Marit te Meerman van De Grote Wei. Zij presenteren met trots de nieuwe appelcider. 
Kees Pullens van De Ambachtshoeve met de Allerbeste karnemelk! Al 9 jaar op rij de beste van Nederland.
Kees Pullens van De Ambachtshoeve met de Allerbeste karnemelk! Al 9 jaar op rij de beste van Nederland.
Joop van Litsenburg van Coffee on Wheels ook op de beurs. Hij biedt bezoekers een bakje koffie van echte bonen.
Joop van Litsenburg van Coffee on Wheels ook op de beurs. Hij biedt bezoekers een bakje koffie van echte bonen.
Ali van Erkel en Carolien van den Dool en Patrick Stam van Van Erkel met hun nieuwe printer.
Ali van Erkel en Carolien van den Dool en Patrick Stam van Van Erkel met hun nieuwe printer.
Isabella Kokonaki van Creta Star met nieuwe drankjes en sinaasappels als presentatie.
Isabella Kokonaki van Creta Star met nieuwe drankjes en sinaasappels als presentatie.
Leon van Basten van Funghi Funghi met Spaanse korenaar asperges ook aanwezig.
Leon van Basten van Funghi Funghi met Spaanse korenaar asperges ook aanwezig.
Linda Ruiter en Hans Renia geven een opvallend gekleurde Bimi tas met daarin bimi aan de bezoekers.
Linda Ruiter en Hans Renia geven een opvallend gekleurde Bimi tas met daarin bimi aan de bezoekers.
Frank Jansen en Ruud de Bruin van Xfresh presenteren heerlijke Pearls mango’s.
Frank Jansen en Ruud de Bruin van Xfresh presenteren heerlijke Pearls mango’s.
Geert van Mil, René Geurts en Martin Hoogvliet van epos stonden op de beurs met de nieuwe sauzen.
Geert van Mil, René Geurts en Martin Hoogvliet van epos stonden op de beurs met de nieuwe sauzen.
En het nieuwe wagentje mag niet ontbreken die dag.... Een echte Turbana auto!
En het nieuwe wagentje mag niet ontbreken die dag.... Een echte Turbana auto!
Ine van Kleef en Irene Vereijken van Tasty Tom laten de bezoekers lekkere tomaatjes proeven.
Ine van Kleef en Irene Vereijken van Tasty Tom laten de bezoekers lekkere tomaatjes proeven.
Miryanne Ruijs en Lisanne van Hout van Gebr Van Aarle bij de stand waar de gasten konden genieten van een aspergehapje.
Miryanne Ruijs en Lisanne van Hout van Gebr Van Aarle bij de stand waar de gasten konden genieten van een aspergehapje.
Wilco van den Berg van GroentenFruit Huis had weer een quiz samengesteld met kans op een dinerbon van € 100,-.
Wilco van den Berg van GroentenFruit Huis had weer een quiz samengesteld met kans op een dinerbon van € 100,-.
Henk van den Brink en Ton Theunissen van Zespri staan er met sjoelbakken, prijzen en natuurlijk waar ze voor komen, heerlijke kiwi’s.
Henk van den Brink en Ton Theunissen van Zespri staan er met sjoelbakken, prijzen en natuurlijk waar ze voor komen, heerlijke kiwi’s.
Adrie en Miriam van der Loo van Smaakgeheimen hebben weer heerlijke hapjes en sladressings klaarstaan om de bezoekers te laten proeven.
Adrie en Miriam van der Loo van Smaakgeheimen hebben weer heerlijke hapjes en sladressings klaarstaan om de bezoekers te laten proeven.
Frederic Bodson van Ginger Jack. Zij bieden een gembershot om de dag mee te beginnen. 
Frederic Bodson van Ginger Jack. Zij bieden een gembershot om de dag mee te beginnen. 
Roeien Grasveld, Niels van Nunen en Dgen Karels van Aartsen.
Roeien Grasveld, Niels van Nunen en Dgen Karels van Aartsen.
Stan Linders, Jan en Nijs van Zuilen van Berrybrothers.
Stan Linders, Jan en Nijs van Zuilen van Berrybrothers.
Frans van de Polder van AVN, Ruud Rooijakkers van Verswinkel BOP en Paul van Raaij van Gebr van Aarle. Ruud heeft iets nieuws opgezet: Bop Pitstop, het leveren van vers fruit en kantinebenodigdheden.
Frans van de Polder van AVN, Ruud Rooijakkers van Verswinkel BOP en Paul van Raaij van Gebr van Aarle. Ruud heeft iets nieuws opgezet: Bop Pitstop, het leveren van vers fruit en kantinebenodigdheden.
Cor Voets van Voets Specialiteiten en Adrie van der Loo van Smaakgeheimen.
Cor Voets van Voets Specialiteiten en Adrie van der Loo van Smaakgeheimen.
Floor van Kester biedt de gasten de welbekende honingtomaatjes van Looye Tomaten.
Floor van Kester biedt de gasten de welbekende honingtomaatjes van Looye Tomaten.
Laurens Weigand van Bamboo Byte. Zij produceren ambachtelijke granola zonder toevoegingen en geraffineerde suikers. 
Laurens Weigand van Bamboo Byte. Zij produceren ambachtelijke granola zonder toevoegingen en geraffineerde suikers. 
Lotus Otten en Jens van Donk van Chiquita. Iedereen kon genieten van een heerlijke crêpe met Nutella en banaan en een bananensmoothie.
Lotus Otten en Jens van Donk van Chiquita. Iedereen kon genieten van een heerlijke crêpe met Nutella en banaan en een bananensmoothie.
Nooit meer saai eten met Basic Theory. Do Bongers maakt gefermenteerde toppingen, ready-to-eat producten. Binnenkort gaat ze over naar nieuwe labels voor chefs.
Nooit meer saai eten met Basic Theory. Do Bongers maakt gefermenteerde toppingen, ready-to-eat producten. Binnenkort gaat ze over naar nieuwe labels voor chefs.
Erwin Sessink en Corine Olde Meule van Bonfait. Zij laten zien wat je met de producten van Bonfait kan doen, zoals toppings over salades, gerechten en mooie maaltijden. 
Erwin Sessink en Corine Olde Meule van Bonfait. Zij laten zien wat je met de producten van Bonfait kan doen, zoals toppings over salades, gerechten en mooie maaltijden. 
Salvatorre Germana van Healthy Pizza en Wim Landwaart van Landwaart Culinair. Zij hebben een nieuw concept pizza’s bedacht met gefermenteerde pizza’s.
Salvatorre Germana van Healthy Pizza en Wim Landwaart van Landwaart Culinair. Zij hebben een nieuw concept pizza’s bedacht met gefermenteerde pizza’s.
Hendrik Copier en Corline Boekhout van AGF.nl moesten eraan geloven: even sjoelen bij Zespri.
Hendrik Copier en Corline Boekhout van AGF.nl moesten eraan geloven: even sjoelen bij Zespri.
Stijn Steehouwer en Benjamin Jonas van Jonas Aardappelen. Dé Aardappelspecialisten van Strijen. 
Stijn Steehouwer en Benjamin Jonas van Jonas Aardappelen. Dé Aardappelspecialisten van Strijen. 
En Benjamin nog even op de foto met Henk Groeneveld van Jonas Dry Pulses Benjamin promoot graag het bedrijf van zijn vader natuurlijk!
En Benjamin nog even op de foto met Henk Groeneveld van Jonas Dry Pulses Benjamin promoot graag het bedrijf van zijn vader natuurlijk!
De opkomst was goed! Meer dan 400 bezoekers hadden zich aangemeld.
De opkomst was goed! Meer dan 400 bezoekers hadden zich aangemeld.
Anouk Jansen en Martine Jansen van Voets Specialiteiten. Zij presenteerden de chocolade asperges met pralinévulling. Verder hadden ze een Italië-lijn met nieuwe pesto’s en toastjes meegenomen.
Anouk Jansen en Martine Jansen van Voets Specialiteiten. Zij presenteerden de chocolade asperges met pralinévulling. Verder hadden ze een Italië-lijn met nieuwe pesto’s en toastjes meegenomen.
Een uitgebreide opstelling biologische kruiden in pot van Vegobel.
Een uitgebreide opstelling biologische kruiden in pot van Vegobel.
Vader en zoon Bart en Max Peek van BB Fruit.
Vader en zoon Bart en Max Peek van BB Fruit.
Nog een groepsfoto van Chielkes met Petra, Michiel en Laura Penninx. Het concept is vorig jaar ontstaan, de teelt van aardbeien op organische wijze. 
Nog een groepsfoto van Chielkes met Petra, Michiel en Laura Penninx. Het concept is vorig jaar ontstaan, de teelt van aardbeien op organische wijze. 
Anke Wismans van Zuivelboerderij de Driehoek. Zij zijn een melkveehouderij, kaasmakerij en boerderijwinkel. Op de voorgrond verschillende soorten kazen die zij produceren zoals o.a. de kruidenkaas Het Geheim van de Abdij, jonge en oude kazen.
Anke Wismans van Zuivelboerderij de Driehoek. Zij zijn een melkveehouderij, kaasmakerij en boerderijwinkel. Op de voorgrond verschillende soorten kazen die zij produceren zoals o.a. de kruidenkaas Het Geheim van de Abdij, jonge en oude kazen.
Reinold Tünnissen van Gebrs van Aarle en Wim Sonnemans van Green Specialties.
Reinold Tünnissen van Gebrs van Aarle en Wim Sonnemans van Green Specialties.
Andrea Paffarini en Frans van de Polder van Ambachtelijke Vers Detailhandel. Dé ondersteunde factor voor de detailhandel. 
Andrea Paffarini en Frans van de Polder van Ambachtelijke Vers Detailhandel. Dé ondersteunde factor voor de detailhandel. 
Nieuw bij AVN: de AVN-koppeling. 
Nieuw bij AVN: de AVN-koppeling. 
Pablo Zambudio van de Spaanse leverancier Deilor uit Murcia. Zij leveren o.a. de bimi, broccoli, bloemkool en sla aan Gebrs van Aarle.
Pablo Zambudio van de Spaanse leverancier Deilor uit Murcia. Zij leveren o.a. de bimi, broccoli, bloemkool en sla aan Gebrs van Aarle.
Teresa Belmonte Fransisco Gea en Vicente Gea van het Spaanse bedrijf Belsan. Zij zijn teler van citrusvruchten.
Teresa Belmonte Fransisco Gea en Vicente Gea van het Spaanse bedrijf Belsan. Zij zijn teler van citrusvruchten.