Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gastvrij Rotterdam 2024

Het team van Van Gelder met Kees Mourits, Martin van Pelt, Hans van der Wegen, Ron Heijstek, Els Zubeldia, Corné Pijnenburg en Anton van Gelder. Zij introduceerden plantaardige ganzenlever op basis van van cashewnoten, lekker smeuïg en smaakvol.  
Het team van Van Gelder met Kees Mourits, Martin van Pelt, Hans van der Wegen, Ron Heijstek, Els Zubeldia, Corné Pijnenburg en Anton van Gelder. Zij introduceerden plantaardige ganzenlever op basis van van cashewnoten, lekker smeuïg en smaakvol.  
Op het Bidfood plein kookte Kenny van Dijk plantaardige gerechtjes. Van plantaardige sandwiches tot een steak van seitan.
Op het Bidfood plein kookte Kenny van Dijk plantaardige gerechtjes. Van plantaardige sandwiches tot een steak van seitan.
De mannen van Mc Cain "showen" de nieuwe gecoate frieten. Een primeur, aldus de mannen. De frites van Mc Cain zijn nu ook dubbel gecoat beschikbaar. Dit is ideaal voor de bezorgmarkt; ze zijn langer warm vanbinnen en blijven krokant van buiten.
De mannen van Mc Cain "showen" de nieuwe gecoate frieten. Een primeur, aldus de mannen. De frites van Mc Cain zijn nu ook dubbel gecoat beschikbaar. Dit is ideaal voor de bezorgmarkt; ze zijn langer warm vanbinnen en blijven krokant van buiten.
Leonard de Vries en Jan Schipper van Meesterlijk Soep met achter zich het uitgebreide assortiment kant en klaar soepen voor de foodservice en versspecialist.
Leonard de Vries en Jan Schipper van Meesterlijk Soep met achter zich het uitgebreide assortiment kant en klaar soepen voor de foodservice en versspecialist.
Marcel Joosten, Niels Handgraaf en Puck Zonnenberg bij de frietkar van FrietHoes.
Marcel Joosten, Niels Handgraaf en Puck Zonnenberg bij de frietkar van FrietHoes.
Picolier Rob van Giessen laat de bezoekers hapjes proeven met hierin natuurlijk Verstegen kruiden verwerkt. Zij introduceerden een nieuwe range kruiden in kleinere, handzamere verpakkingen.
Picolier Rob van Giessen laat de bezoekers hapjes proeven met hierin natuurlijk Verstegen kruiden verwerkt. Zij introduceerden een nieuwe range kruiden in kleinere, handzamere verpakkingen.
Niels van den Berg en Rudolf Sluimer van Rungis.
Niels van den Berg en Rudolf Sluimer van Rungis.
Natalie Exner van HAK Fresh presenteerde groentehapjes van HAK.
Natalie Exner van HAK Fresh presenteerde groentehapjes van HAK.
Grote uitstalling cressen bij Koppert Cress.
Grote uitstalling cressen bij Koppert Cress.
Eric Miete en Egon Verstraeten van Koppert Cress.
Eric Miete en Egon Verstraeten van Koppert Cress.
De mannen van Peka Kroef met Boudewijn Egberts, Bart Seuntjens, Paul de Wit en Harm Zom van Peka Kroef. Zij introduceerden de vernieuwde aardappelpuree, waardoor deze ook goed koud te verwerken is.
De mannen van Peka Kroef met Boudewijn Egberts, Bart Seuntjens, Paul de Wit en Harm Zom van Peka Kroef. Zij introduceerden de vernieuwde aardappelpuree, waardoor deze ook goed koud te verwerken is.
Johan Otto en Raymond Mahieu van Smit's Uien.
Johan Otto en Raymond Mahieu van Smit's Uien.
Bram van der Valle van Sligro, hij is accountmanager groenten en fruit.
Bram van der Valle van Sligro, hij is accountmanager groenten en fruit.
Daan Vernooij en Alex Ching van Ardo.
Daan Vernooij en Alex Ching van Ardo.
Ook Halls was present op de Gastvrij. Judith Haarman laat avocado proeven aan de bezoekers.
Ook Halls was present op de Gastvrij. Judith Haarman laat avocado proeven aan de bezoekers.
De beurstijgers van Schulp. Met Hank Koetsier rechts, de nieuwste anwinst bij Schulp.
De beurstijgers van Schulp. Met Hank Koetsier rechts, de nieuwste anwinst bij Schulp.
Michel Wouda, Walle van Kammen en Daphne Smit van Food Fellows. Zij presenteerden de paprika blend.
Michel Wouda, Walle van Kammen en Daphne Smit van Food Fellows. Zij presenteerden de paprika blend.
Arjan Groeneveld en Astrid van den Berg van De Notenshop.
Arjan Groeneveld en Astrid van den Berg van De Notenshop.
Itamar Buka van Grovero introduceerden de kweekkas: binnen 1 week je eigen productie cressen of groenten.
Itamar Buka van Grovero introduceerden de kweekkas: binnen 1 week je eigen productie cressen of groenten.
Kyra Jonkers van Juice Solutions Int laat de bezoekers de WOW Smoothies proeven. Zij hebben maar liefst tientallen combinaties en soorten verkrijgbaar.
Kyra Jonkers van Juice Solutions Int laat de bezoekers de WOW Smoothies proeven. Zij hebben maar liefst tientallen combinaties en soorten verkrijgbaar.
Jeroen Zeelenberg van Woertman met de welbekende sinaasappelpersen voor de horeca.
Jeroen Zeelenberg van Woertman met de welbekende sinaasappelpersen voor de horeca.
Uitgebreid uitgepakt, de stand van VHC.
Uitgebreid uitgepakt, de stand van VHC.
Geert Janssen, Ferry Stomp en Uko Vegter van Fresh Fruit Express Smoothies.
Geert Janssen, Ferry Stomp en Uko Vegter van Fresh Fruit Express Smoothies.
Mitch en Mariscsa Prins bij een uitgebreid assortiment cressen en eetbare bloemen van Cresco.
Mitch en Mariscsa Prins bij een uitgebreid assortiment cressen en eetbare bloemen van Cresco.
Richard van Rosendaal van Bieze, zij waren onderdeel van het Qsta Plein.
Richard van Rosendaal van Bieze, zij waren onderdeel van het Qsta Plein.
Hans Apontowell van Fris Gedroogd Fruit.
Hans Apontowell van Fris Gedroogd Fruit.
Het team van Bresc achter de tafel waar de bezoekers kunnen proeven.
Het team van Bresc achter de tafel waar de bezoekers kunnen proeven.