Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kooksessie Fresh Park Venlo

Sandra Bogaard heet alle leden welkom in het Scelta Institute
Sandra Bogaard heet alle leden welkom in het Scelta Institute
Rudolph van Veen presenteert op levendige wijze over zijn behaalde dromen
Rudolph van Veen presenteert op levendige wijze over zijn behaalde dromen
Een toepasselijk gedicht: de verliefde asperge
Een toepasselijk gedicht: de verliefde asperge
aan de slag
aan de slag
gezelligheid onder elkaar
gezelligheid onder elkaar
rechts Rob Stoll van Hands to Work
rechts Rob Stoll van Hands to Work
Paul Jacobs van Aqui Fruit vertelt zijn idee over het voorgerecht
Paul Jacobs van Aqui Fruit vertelt zijn idee over het voorgerecht
eerst even kijken wat we allemaal hebben
eerst even kijken wat we allemaal hebben
en dan bedenken wat we gaan gebruiken
en dan bedenken wat we gaan gebruiken
ondertussen bereidt een team onder leiding van meesterkok Rudolph van Veen het hoofdgerecht.
ondertussen bereidt een team onder leiding van meesterkok Rudolph van Veen het hoofdgerecht.
het wordt al wat
het wordt al wat
Ton Friesen van Helicon bedrijfsopleidingen op de foto met de meesterkok
Ton Friesen van Helicon bedrijfsopleidingen op de foto met de meesterkok
Jan van Truckwash BV (links) is ook benieuwd wat Rudolph van het voorgerecht vindt
Jan van Truckwash BV (links) is ook benieuwd wat Rudolph van het voorgerecht vindt
eerst een voorbeeld maken en dan zes exact dezelfde borden creëren
eerst een voorbeeld maken en dan zes exact dezelfde borden creëren
een kunstwerk
een kunstwerk
eens kijken wat er in de flesjes zit
eens kijken wat er in de flesjes zit
'teamwork'
'teamwork'
alle teamcaptains geven uitleg over hun gemaakte voorgerecht. Hier geeft Ger Kamps van Flora Holland uitleg.
alle teamcaptains geven uitleg over hun gemaakte voorgerecht. Hier geeft Ger Kamps van Flora Holland uitleg.
de asperges werden in elk groepje gebruikt
de asperges werden in elk groepje gebruikt
maar elk bord zag er weer anders uit
maar elk bord zag er weer anders uit
volgens Riny heeft de persoon die dit bord krijgt voorgeschoteld echt het allerlekkerste voorgerecht
volgens Riny heeft de persoon die dit bord krijgt voorgeschoteld echt het allerlekkerste voorgerecht
Daniëlle Stijntjes vertelt met haar groep veel aandacht te hebben geschonken de styling van het gerecht
Daniëlle Stijntjes vertelt met haar groep veel aandacht te hebben geschonken de styling van het gerecht
een voorgerecht moet niet teveel zijn want het hoofdgerecht klinkt ook erg lekker
een voorgerecht moet niet teveel zijn want het hoofdgerecht klinkt ook erg lekker
presentatie op iets andere wijze...want je kunt het wel vertellen maar laten zien is nog beter!
presentatie op iets andere wijze...want je kunt het wel vertellen maar laten zien is nog beter!
Ron de Greeff kon bij het hoofdgerecht zo aanschuiven
Ron de Greeff kon bij het hoofdgerecht zo aanschuiven