Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023

De Vakbeurs Foodspecialiteiten vond op maandag 2 en dinsdag 3 oktober 2023 plaats in Expo Houten.
De Vakbeurs Foodspecialiteiten vond op maandag 2 en dinsdag 3 oktober 2023 plaats in Expo Houten.
Bart Fris en Mariska Hofland toonden bij Delinuts een heel aantal nieuwe notenmixen en vertelden meer over de kennisevents die ze organiseren.
Bart Fris en Mariska Hofland toonden bij Delinuts een heel aantal nieuwe notenmixen en vertelden meer over de kennisevents die ze organiseren.
Bart: "We zijn de eerste in Nederland met de nieuwe oogst vijgen van Turkse afkomst, deze zijn vanmorgen geleverd."
Bart: "We zijn de eerste in Nederland met de nieuwe oogst vijgen van Turkse afkomst, deze zijn vanmorgen geleverd."
Zoals elk jaar was het regelmatig erg druk bij de marktkramen.
Zoals elk jaar was het regelmatig erg druk bij de marktkramen.
Jolet Koet met de verse dadels van Yogi & Yousef.
Jolet Koet met de verse dadels van Yogi & Yousef.
Cees-Jan de Bruijn met de bio-sappen van 'sLandsBeste.
Cees-Jan de Bruijn met de bio-sappen van 'sLandsBeste.
Enzo Mazza en Raphaël Van Reusel lieten het (vooral) Nederlandse publiek kennismaken met de natuurlijke en alcoholvrije gemberdrankjes van het merk Gili.
Enzo Mazza en Raphaël Van Reusel lieten het (vooral) Nederlandse publiek kennismaken met de natuurlijke en alcoholvrije gemberdrankjes van het merk Gili.
De drie varianten: Curcuma, Oranje, Elderflower - Ginger, Lemon, Honey - Wassabi, Lime, Basil.
De drie varianten: Curcuma, Oranje, Elderflower - Ginger, Lemon, Honey - Wassabi, Lime, Basil.
Jeroen Raaphorst nam tussen de vele gesprekken die de hele dag door gaande waren bij Kingnuts & Raaphorst even de tijd om op de foto te gaan. "We zijn nog steeds heel blij met onze prominente plek hier."
Jeroen Raaphorst nam tussen de vele gesprekken die de hele dag door gaande waren bij Kingnuts & Raaphorst even de tijd om op de foto te gaan. "We zijn nog steeds heel blij met onze prominente plek hier."
Fontessa Berkhout bij DiGusti delicatessen.
Fontessa Berkhout bij DiGusti delicatessen.
Zij vertelde dat er onder meer naar deze biologische gepelde tomaten veel vraag is. 
Zij vertelde dat er onder meer naar deze biologische gepelde tomaten veel vraag is. 
Het versplein viel onder meer goed op dankzij deze AGF-piramide van Postuma.
Het versplein viel onder meer goed op dankzij deze AGF-piramide van Postuma.
Olle Draijer en Jasper Otten met de gemberdrank van The Blond & Brown Company.
Olle Draijer en Jasper Otten met de gemberdrank van The Blond & Brown Company.
Olle: "We bieden deze zo puur mogelijk aan, hij bevat 98,5% gember."
Olle: "We bieden deze zo puur mogelijk aan, hij bevat 98,5% gember."
Mattheo Koppejan geeft wat toelichting bij Koppejan Noten. 
Mattheo Koppejan geeft wat toelichting bij Koppejan Noten. 
Erik Postuma van Postuma AGF was zichtbaar trots op de opvallende verschijning achter hem. "Deze beurs biedt een mooi podium voor mensen die food minded bezig zijn."
Erik Postuma van Postuma AGF was zichtbaar trots op de opvallende verschijning achter hem. "Deze beurs biedt een mooi podium voor mensen die food minded bezig zijn."
Rémon de Blok en Stef Claassen bij Rational, met smart cooking oplossingen voor professionals. 
Rémon de Blok en Stef Claassen bij Rational, met smart cooking oplossingen voor professionals. 
Bij AVN: Bram Rijkers en Frans van de Polder, die zelf 30 jaar een groentewinkel heeft gerund.
Bij AVN: Bram Rijkers en Frans van de Polder, die zelf 30 jaar een groentewinkel heeft gerund.
Nashwan Al-Duhaysi van In2Value: "We hebben hier een inspiratiehoekje gemaakt met de verschillende mogelijkheden die wij voor winkels bieden."
Nashwan Al-Duhaysi van In2Value: "We hebben hier een inspiratiehoekje gemaakt met de verschillende mogelijkheden die wij voor winkels bieden."
Nicolien Rep bij de fiets vol Honingtomaten van Looye. 
Nicolien Rep bij de fiets vol Honingtomaten van Looye. 
Met de zeer herkenbare look. 
Met de zeer herkenbare look. 
Jan Beers en Misha van der Stoel bij Driepak Verpakkingen. 
Jan Beers en Misha van der Stoel bij Driepak Verpakkingen. 
Nieuw zijn dit mandje en de hapjesschaal. 
Nieuw zijn dit mandje en de hapjesschaal. 
De ingezonden noviteiten stonden hier opgesteld.
De ingezonden noviteiten stonden hier opgesteld.
Elena en Albert Schulp met de nieuwe druivensap van Schulp. 
Elena en Albert Schulp met de nieuwe druivensap van Schulp. 
Hilde Engels en Michiel Kortstee bij De Fruitmotor. 
Hilde Engels en Michiel Kortstee bij De Fruitmotor. 
Zij lieten proeven van deze Krenkelaar appelciders. 
Zij lieten proeven van deze Krenkelaar appelciders. 
Jasper van Dijk bij Noix Notenatelier (voorheen De Notenwinkel Groothandel). 
Jasper van Dijk bij Noix Notenatelier (voorheen De Notenwinkel Groothandel). 
Hester Gort merkte bij Bandall op dat de beurs vooral door winkeliers bezocht werd, terwijl zij juist ook graag met de producenten in gesprek gaan.
Hester Gort merkte bij Bandall op dat de beurs vooral door winkeliers bezocht werd, terwijl zij juist ook graag met de producenten in gesprek gaan.
"Wij bieden allerlei oplossingen op verpakkingsgebied, men wil van stickers en plastic af en de recycleerbaarheid is heel belangrijk." 
"Wij bieden allerlei oplossingen op verpakkingsgebied, men wil van stickers en plastic af en de recycleerbaarheid is heel belangrijk." 
Theo Stellingwerf en Rens Oldengarm bij Biesheuvel Knoflook.
Theo Stellingwerf en Rens Oldengarm bij Biesheuvel Knoflook.
Nieuw bij Biesheuvel Knoflook is dit plantgoed oor de reail. "Dit loopt heel goed", vertelt Theo. 
Nieuw bij Biesheuvel Knoflook is dit plantgoed oor de reail. "Dit loopt heel goed", vertelt Theo. 
Koos Boertjens en Lisa Sanders met de bio-quiches, soepen en pie's van La Coquerie. "We hebben voor het eerst onze verse soepen meegenomen", aldus Koos. 
Koos Boertjens en Lisa Sanders met de bio-quiches, soepen en pie's van La Coquerie. "We hebben voor het eerst onze verse soepen meegenomen", aldus Koos. 
Bij de Notenbeurs: Walt Bleijenberg, Kier-Jan Sloots, Paul Dekker en Jeroen de Jong. Paul: "We geven hier onder meer toelichting over ons Tanzania-project, waar we zelf een fabriek hebben opgezet om onze duurzame cashewnoten te verwerken."
Bij de Notenbeurs: Walt Bleijenberg, Kier-Jan Sloots, Paul Dekker en Jeroen de Jong. Paul: "We geven hier onder meer toelichting over ons Tanzania-project, waar we zelf een fabriek hebben opgezet om onze duurzame cashewnoten te verwerken."
Gebrs van Aarle vroeg in de stand aandacht voor de AGF-beurs Zuid-Nederland die ze op 7 november aanstaande organiseren. Karin van Aspert-Mommers vertelde dat er volop ruimte zal zijn om te netwerken tijdens deze beurs. 
Gebrs van Aarle vroeg in de stand aandacht voor de AGF-beurs Zuid-Nederland die ze op 7 november aanstaande organiseren. Karin van Aspert-Mommers vertelde dat er volop ruimte zal zijn om te netwerken tijdens deze beurs. 
De beurs wordt op 7 november in Veghel gehouden. 
De beurs wordt op 7 november in Veghel gehouden. 
Roy Selder bij Van Appeven Fruitsappen.
Roy Selder bij Van Appeven Fruitsappen.
Roy: "Zo'n 95% van wat wij doen is voor private labels."
Roy: "Zo'n 95% van wat wij doen is voor private labels."
De informatiebalie waar men onder meer de beursplattegrond kon bemachtigen.
De informatiebalie waar men onder meer de beursplattegrond kon bemachtigen.