Werken bij AGF Nederland

AGF Nederland B.V. is een jong en snelgroeiend bedrijf, dat zich richt op de nieuwsvoorziening aan de internationale AGF-handel en teelt. Voor een nieuw op te richten teeltsite met een daaraan gekoppelde nieuwsbrief zijn we op zoek naar een

Junior accountmanager fruit

Heb jij je woordje wel klaar en heb je een commerciële inborst? Wij zoeken een jonge, enthousiaste accountmanager voor onze online uitgeverij. Wij zijn gespecialiseerd in de AGF-sector, maar het is geen probleem als je daar niets vanaf weet. We spijkeren je graag bij.

Belangrijker is dat je gedreven en leergierig bent, dat je een jagersmentaliteit hebt en dat je de taal van de ondernemer spreekt. Het is de bedoeling dat je een netwerk opbouwt in de sector en ondernemers helpt bij het in de markt zetten van hun product. Daarvoor laat je berichten schrijven en verkoop je advertenties. 

Dus: vind jij het leuk om je in een nieuwe sector onder te dompelen, om in een jong en gezellig team aan de slag te gaan en om veel in contact met mensen te zijn? Ben je stressbestendig, houd je van reizen en heb je een rijbewijs? Weet je het verschil tussen vasthoudend en opdringerig? Heb je HBO denk- en werkniveau en het liefste ook nog een beetje humor? Dan zien we je sollicitatie graag verschijnen. Als je nog andere talen spreekt, zijn we al helemaal blij met je reactie.

Voel jij je aangesproken in deze omschrijving en ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar:

AGF Nederland B.V.
T.a.v. Izak Heijboer
Stevinweg 2
4691 SM Tholen
0166-698203
izak@agf.nl


© AGF.nl 2019