Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwsblad neemt proef op de som:

Exotisch fruit in de supermarkt: wat smaakt écht lekker?

De fruitafdeling van supermarkten ligt vol met vreemde, kleurrijke vruchten die er aantrekkelijk uitzien, maar wat doe je ermee en hoe smaken ze? Volgens Het Nieuwsblad lopen de variaties van zoete granadilla en tropische rode guave tot frisse nashi-peren en pittige tamarillo's. Het artikel bespreekt hoe je de vruchten het beste kunt eten, of je ze moet schillen, en welke combinaties in desserts, salades of cocktails het lekkerst zijn.

Niet alle exotische vruchten worden even positief beoordeeld. Zo worden granadilla en mangosteen geprezen om hun zoete smaak en veelzijdigheid, terwijl kiwano en tamarillo juist wat meer uitdaging bieden door een zure of bittere smaak of doordat de schil niet eetbaar is. Het Nieuwsblad geeft daarnaast praktische tips over bewaarmethoden en prijzen.

Bron: Nieuwsblad

Gerelateerde artikelen → Zie meer