Wat ooit begon als een idee op een onbewoond eiland, is vanaf 18 november in de Nederlandse schappen te vinden. Camiel Kesbeke, bekend van de gelijknamige augurken, en wijnkenner/presentator Tobias Camman lanceren samen met Crisp de Dikke Pickle, een augurk met een verrassende smaakcombinatie, zo geeft Crisp aan.
De augurk is geïnspireerd op de Elzasser wijn die Camman lekker vindt en bevat ingrediënten als gedroogde abrikozen, vlierbloesemsiroop en jasmijnbloemetjes. Het duo wil met dit product laten zien dat een borrel ook anders, verrassender en smaakvoller kan zijn.
De Dikke Pickle is tijdelijk verkrijgbaar via de Crisp-app, zolang de voorraad strekt. Tegelijkertijd introduceert het duo een aantal andere borrelproducten, waaronder een wilde notenmix, de Chatobi Pinot Blanc uit de Elzas, een 'Pickle Please'-pet en het nieuwe kookboek van Camman, Fastvoer.
Kesbeke en Camman hopen dat hun initiatief Nederlanders aanzet tot experimenteren op de borrelplank.
Bron: Crisp