Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Henk Verwoert

Vandaag stond ik in de boomgaard van teler Dick de Kat Angelino midden in de oogst van de Bloss appel. Dit moment laat mooi zien waar HANOS Internationale Horeca Groothandel voor staat: korte lijnen, langdurige samenwerkingen met onze telers en oog voor primeurs voor de horeca.

Om de beste producten te selecteren koop ik rechtstreeks bij de bron. Zo ben ik zeker van de hoogste kwaliteit voor onze klanten. De lange samenwerking met de familie De Kat Angelino is daar een prachtig voorbeeld van: hier wordt al generaties lang met passie en vakmanschap geteeld. En dat proef je terug in elke hap.

De groeiomstandigheden voor hardfruit waren dit jaar ideaal. Het resultaat: prachtig gekleurde en smaakvolle vruchten die voldoen aan de strenge HANOS-specificaties.

Ik ben heel trots op deze nieuwste toevoeging aan ons assortiment: de Bloss appel. Robuust tegen veelvoorkomende ziektes en daardoor duurzamer te telen, maar vooral geliefd om zijn fruitig zoete en bruisende smaak.

De oogst wordt nu gesorteerd bij FruitMasters om zo snel mogelijk in de winkels te liggen. Vanaf deze vrijdag de primeur bij HANOS. Ervaar 'm zelf, want hij smaak zoals ie kraakt! Heb je 'm geproefd? Laat me weten wat je er van vindt!

© Henk Verwoert

© Henk Verwoert

© Henk Verwoert

#HANOS #oogst #samenwerking #Bloss #primeur #fruitmasters

Bron: Henk Verwoert op LinkedIn

Gerelateerde artikelen → Zie meer