Bonduelle heeft een nieuwe plantaardige innovatie gelanceerd: Peulvruchten Spreads, nu verkrijgbaar bij Albert Heijn. De spreads bevatten minimaal 80% peulvruchten en komen in drie smaken: Linzen Masala, Witte Bonen Vadouvan en Tuinerwten Basilicum.
© Bonduelle
De spreads zijn te vinden in het plantaardige (brood)belegschap en passen binnen de eiwittransitie naar meer plantaardige voeding, zo geeft innovatiemanager Jildau van den Berg van Bonduelle aan. "Echt een schap voor de toekomst, waarbij we de eiwittransitie naar meer plantaardig ondersteunen en plantaardige keuzes makkelijker en lekkerder maken. De spreads zijn natuurlijk lekker op brood of een cracker, maar ook net zo lekker bij de (plantaardige) borrel als dip, of op een flatbread."
De ontwikkeling was een samenwerking tussen Bonduelle, receptontwikkelaar Berry Hoosemans, Bouter Group (Royal A-ware) en Albert Heijn.
Voor meer informatie:
Bonduelle
www.bonduelle.nl