Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bonduelle introduceert peulvruchtenspreads

Bonduelle heeft een nieuwe plantaardige innovatie gelanceerd: Peulvruchten Spreads, nu verkrijgbaar bij Albert Heijn. De spreads bevatten minimaal 80% peulvruchten en komen in drie smaken: Linzen Masala, Witte Bonen Vadouvan en Tuinerwten Basilicum.

© Bonduelle

De spreads zijn te vinden in het plantaardige (brood)belegschap en passen binnen de eiwittransitie naar meer plantaardige voeding, zo geeft innovatiemanager Jildau van den Berg van Bonduelle aan. "Echt een schap voor de toekomst, waarbij we de eiwittransitie naar meer plantaardig ondersteunen en plantaardige keuzes makkelijker en lekkerder maken. De spreads zijn natuurlijk lekker op brood of een cracker, maar ook net zo lekker bij de (plantaardige) borrel als dip, of op een flatbread."

De ontwikkeling was een samenwerking tussen Bonduelle, receptontwikkelaar Berry Hoosemans, Bouter Group (Royal A-ware) en Albert Heijn.

Voor meer informatie:
Bonduelle
www.bonduelle.nl

Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer