Een uur in een TikTok-rij voor een foto met een sushisandwich of een crompouce; de foodhypes vliegen je anno 2025 om de oren. Wat bezielt mensen en wat levert het op? Tanja Kok gaat voor het programma 'Stand van Nederland - Generatie Next - op onderzoek uit.
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
Belgian Fresh Food Institute wil kinderen Fruitwise maken
-
Dit is waarom avocado’s zo prijzig zijn: "Het zit ‘m in de tijd"
-
Bio-pompoenen te groot voor de supermarkt, dus organiseert teler een Pompoenraapdag
-
Groentehandelaar krijgt pompoen van tegen de 600 kilo binnen
-
Apenheul vervangt bananen door witlof en sprinkhanen
-
Inkapseling van citrusolie kan functionaliteit in voeding verbeteren
-
Prolan introduceert nieuwe verpakkingen en gereedschappen
-
Zwaarste tomaat weegt 4,39 kg
-
Toolbox voor Nationale Groente- en Fruitdag 2025 beschikbaar
-
Fruit Buddies winnen voor vierde keer op rij fruitmozaïekwedstrijd in Tiel