Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IMAP Netherlands en 1602 Capital gaan samen verder als IMAP Netherlands

IMAP Netherlands en 1602 Capital Partners ("1602") hebben hun krachten gebundeld en gaan samen verder onder de naam IMAP Netherlands. De fusie markeert een volgende stap in de groeiambities van beide bedrijven, die voor ondernemers, familiebedrijven, multinationals en private equity-firms M&A en debt advisory diensten verlenen.

De nieuwe combinatie IMAP Netherlands bestaat uit 40 M&A professionals, met kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Sittard. Het bedrijf adviseert klanten uit heel Nederland, met een specifieke focus op de Randstad en kernregio's daarbuiten, zoals Oost- en Zuid-Nederland. Daarnaast heeft het bedrijf een samenwerkingsverband met ICC Consultants, gevestigd in Utrecht. IMAP Netherlands is onderdeel van het internationale IMAP-netwerk.

De partners van IMAP Netherlands lichten toe: "Namens alle partners van IMAP Netherlands zien wij enorm uit naar de samenwerking met het team van 1602, dat onder de aanvoering van Jean Luc Zeguers en Dennis van der Linde een uitstekende reputatie, complementair netwerk en deal track-record heeft opgebouwd. Met de komst van het 1602-team vergroten we onze M&A kennis en worden we commercieel slagvaardiger. Naast onze bestaande aanwezigheid in Rotterdam en Amsterdam krijgen we een grotere zichtbaarheid in de regio's Oost-Nederland en Zuid-Nederland. Door ons uitgebreide relatienetwerk, de gecombineerde deals en een enthousiast team van 40 professionals, versterken we onze kwaliteitsdienstverlening en onze positie als een van de meest toonaangevende M&A advieskantoren in Nederland."

Namens 1602 Capital Partners voegen Jean Luc Zeguers en Dennis van der Linde hieraan toe: "Wij zijn enthousiast over de toekomstige samenwerking met de partners en het team van IMAP Netherlands. De krachtenbundeling vergroot onze slagvaardigheid en biedt meer mogelijkheden voor het succesvol afronden van opdrachten voor klanten. We sluiten ons graag aan bij een sterk merk als IMAP Netherlands, dat bekend staat om zijn hoogwaardige dienstverlening. Gezamenlijk gaan we niet alleen het merk, maar ook de kennis en kwaliteit verder versterken. Bovendien biedt deze fusie nieuwe kansen en leerervaringen voor onze medewerkers, waarbij beide teams elkaar goed aanvullen. We gaan voor meer transacties, aan de koop- en verkoopkant, in meer sectoren, nationaal en internationaal. Daarnaast blijven we ondernemend met focus op de klant, kwaliteit en samenwerken."

Voor meer informatie:
IMAP Netherlands
www.imap.com

Publicatiedatum: