Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aarts Conserven neemt 100% van aandelen Ranfru over

Aarts Conserven heeft 100% van de aandelen van Ranfru overgenomen. "Met de overname van Ranfru wordt onze positie in de markt versterkt door de toevoeging van koelverse stoofperen en -appels aan ons assortiment", z vertelt Lode Kessels, directeur Aarts Conserven.

Aarts Conserven is een familiebedrijf dat al sinds 1934 asperges, kersen en stoofperen weckt in het Limburgse Lottum. Ranfru heeft zich sinds haar oprichting in 1995 door Gijsbert van Randwijk gespecialiseerd in kant-en-klare stoofperen. De basis is een langjarige samenwerking met een groep Nederlandse telers met het stoofperenras St. Rémy. De verse peren worden volledig in eigen beheer verwerkt.

Gijsbert van Randwijk, directeur Ranfru: "Na bijna 30 jaar afscheid nemen van 'mijn' Ranfru is niet eenvoudig. Maar ik heb de familie Kessels leren kennen als betrouwbaar en toekomstgericht. Ik ben ervan overtuigd dat zij Ranfru met dezelfde passie en toewijding zullen voortzetten."

Lode Kessels, directeur Aarts Conserven: "Met de overname van Ranfru wordt onze positie in de markt versterkt door de toevoeging van koelverse stoofperen en -appels aan ons assortiment. Ik wil Gijsbert bedanken voor deze kans. Hij zal betrokken blijven bij de activiteiten van Ranfru, met name bij de inkoop en opslag van verse peren."

De komende maanden wordt er gewerkt aan de integratie van de twee organisaties. Aarts Conserven verzekert dat de overname geen invloed heeft op de lopende zakelijke relaties.

Voor meer informatie:
Aarts Conserven
Houthuizerweg 20
5973 RG Lottum
+31 (0)77-3661404
[email protected]
www.aartsconserven.nl

Ranfru Stoverij
Nijverheidstraat 9,
3291 CH Strijen
+31 (0) 78 674 5933
[email protected]
www.ranfru.nl

Publicatiedatum: