Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BerryWorld Ruby-frambozen ontvangen hoogste onderscheiding bij de International Taste Institute Awards

Terwijl BerryWorld haar 30-jarig jubileum en haar 17e onderscheiding van het International Taste Institute viert, zijn drie variëteiten uit hun exclusieve assortiment zijn uitgeroepen tot winnaars voor de lente van 2024.

BerryWorld Ruby® frambozen, uit het BerryWorld Plus®-programma, kregen een uitstekende score bij de blindproeverij en ontving een Superior Taste Award met drie sterren. Deze nieuwste variëteit, geteeld in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Portugal, Frankrijk, Duitsland en Italië, betoverde de professionele jury van smaakexperts met een bijna perfecte score voor textuur.

BEE Honest™ aardbeien, uit het Beekers Berries Breeding-programma, kreeg een Superior Taste Award met twee sterren. Deze veelbelovende junidrager, geteeld in Nederland, scoorde bijzonder goed op zowel smaak als textuur.

Masena™ blauwe bessen, uit het Mountain Blue- teeltprogramma, geteeld door BerryWorld Group en haar partners in Europa en Afrika, ontvingen ook een Superior Taste Award met twee sterren. Masena blauwe besen bieden een premium eetervaring en worden momenteel geteeld door toegewijde telers in Zimbabwe, Zuid-Afrika, Egypte, Marokko, Spanje en Portugal.

Samuel Rowe, Divisional CEO van BerryWorld Varieties, zei: "We zijn verheugd om het internationale succes van onze zachtfruitgenetica te blijven vieren. Deze awards erkennen onze voortdurende wereldwijde strategie om, samen met onze partners, het best smakende, premium zachtfruit te leveren. Variëteiten die een duurzame toekomst voor de sector waarborgen, opbrengst voor onze telers verzekeren en consistent voldoen aan de stijgende kwaliteitseisen van consumenten."

Voor meer informatie:
www.berryworld.com

Publicatiedatum: