Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spar Denemarken breidt uit met winkelopeningen in 70ste jubileumjaar

Plantaardige vleesvervanger Heura Bij Esselunga, Waitrose en Jumbo
Het Spaanse plantaardige vleesmerk Heura heeft aangekondigd dat het wordt gelanceerd bij Esselunga, een grote supermarktketen in Noord-Italië. Daarnaast heeft Heura haar samenwerking met VK supermarktketen Waitrose en de Nederlandse retailer Jumbo versterkt, waardoor het merk een vermelding heeft gekregen voor haar plantaardige hamburger.
Bron: vegconomist.com

Spar Denemarken breidt uit met winkelopeningen in 70ste jubileumjaar
In het 70e jaar van haar bestaan blijft Spar Denemarken haar netwerk uitbreiden. Op 2 mei opende Spar Supermarkt Skejby in Risskov en op 30 mei werd een nieuwe Spar Supermarkt geopend in een historisch gebouw in Søllerød, waarmee het totale aantal Spar winkels in Denemarken is gestegen naar 138.
Bron: spar-international.com

Ierland: Tesco lanceert '52 weeks of little helps' seizoen
Tesco helpt thuiskoks met de nieuwe '52 weeks of little helps'-campagne, waarbij Tesco een jaar lang elke week een nieuw recept uitbrengt. Elk gerecht is gemaakt voor de thuiskoks die handige, betaalbare maaltijden willen met ingrediënten van eenvoudige kwaliteit.
Bron: tescoireland.ie

Estand: Grootste prijsschommelingen voor groenten in mei
Bij een vergelijking van de prijzen van vorige maand met die van april zijn de prijzen van zuivelproducten niet veel veranderd, zo blijkt uit cijfers van het Estse Instituut voor Economisch Onderzoek (EKI). Groenten behoorden vorige maand tot de categorie met de grootste prijsschommelingen op jaarbasis. Het grootste verschil werd genoteerd voor importkomkommers, die met 56% stegen van €1,89 naar €2,94 per kilo. Toch daalden de komkommerprijzen vorige maand met 14% ten opzichte van april.
Bron: news.err.ee

VK: Asda kondigt uitgebreid voedseldonatieprogramma aan
Asda heeft een uitbreiding aangekondigd van haar uitgebreide 'back of store' voedseldonatieprogramma, waarbij de retailer een nieuwe driehoekssamenwerking aangaat met de al lang bestaande liefdadigheidsinstelling voor voedselherverdeling FareShare en de lokale app voor het delen van voedsel Olio.
Bron: corporate.asda.com

Publicatiedatum: