Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
website gelanceerd voor vinden en vergelijken biologische aanbieders

"Vindbaarheid van verkooppunten van biologische producten kan beter"

Vanaf vorige maand is de website biologische-winkels.nl gelanceerd. In veel Europese landen is er een groot of sterk groeiend aandeel biologische producten in de foodmix. Uit onderzoek door de retailbranche komt ruim 20% jaarlijkse groei naar voren voor Nederland, waar de biologische sector nog relatief onderontwikkeld is. Deze sterke toename wordt aangewakkerd vanuit de trend naar meer onbewerkt, chemicaliƫnvrij en natuurvriendelijk geteeld voedsel, zo melden ze.

"Consumenten die geĆÆnteresseerd zijn in biologische voeding kunnen in de Europese Unie vertrouwen op de biologische keurmerken, door de strenge controles. Maar uit consumentenonderzoeken is ook gebleken dat met name de vindbaarheid van de verkoop- en afhaalpunten van biologische producten beter kan. Bijvoorbeeld van de lokale kleinere aanbieders, die ook een interessant aanbod hebben."

"Er zijn honderden biologische winkels, webshops, boerderijen, afhaalpunten, pluktuinen, automaten, etc., verspreid over heel Nederland. Maar het valt tegen voor consumenten om alle nabijgelegen biologische verkooppunten in beeld te krijgen. Juist om consumenten te ondersteunen om deze allemaal te vinden is de website Biologische-Winkels.nl vanaf vorige maand officieel geopend."

Biologische-Winkels.nl ondersteunt consumenten in het vinden en vergelijken van alle aanbieders.

Voor meer informatie:
www.biologische-winkels.nl

Publicatiedatum: