Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rinze Anne van der Sluis

Vandaag start onze "Black Box" activatie waarin we de komende periode een selecte groep chefs kennis willen laten maken met de dry aged biet en hen samen met Gastronomixs inspireren om met dit prachtige product aan de slag te gaan.

Charlotte Mauritz 🦞 en ik trapten onze tournee af in Oost Nederland waar we een verrassingsbezoek brachten aan Jelle Jansen van de Woage in Gramsbergen, Rick Blanken van Ledeboer in Almelo, Lars van Galen van 't Lansink in Hengelo en Cees Jonker van de Echoput in Apeldoorn.

Publicatiedatum: