Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aartsen breidt assortiment uit met Unifrutti vanuit Zuid-Afrika

Aartsen is verheugd om steeds meer producten van Unifrutti, een toonaangevend merk in de fruitindustrie, aan te kunnen bieden. "Met deze toevoeging vanuit Zuid-Afrika versterkt Aartsen haar positie als een van de belangrijkste distributeurs van premium fruitmerken in de markt. Aartsen Azië in Hong Kong voert het merk al vanuit Chili, waar de start van de samenwerking tussen de twee bedrijven lag sinds 2021. Daarnaast is Aartsen dit seizoen ook gestart met import vanuit Zuid-Afrika. Dit geldt voor zowel de vestiging in Hong Kong als voor de drie vestigingen in Breda, Venlo en St. Katelijne-Waver. Dit is weer een mijlpaal waar Aartsen enorm trots op is. Bij Aartsen zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om ons assortiment uit te breiden met de beste merken," zegt Menno van Breemen, Chief Commercial Officer (CCO) bij Aartsen. "De samenwerking met Unifrutti past perfect bij onze missie om onze klanten het meest verse, hoogwaardige fruit te bieden vanuit de beste producenten in de wereld."

Unifrutti staat wereldwijd bekend om haar uitstekende kwaliteit en goede merkpositie. Het merk biedt een breed assortiment aan producten, waaronder bananen, appels, peren, druiven, kersen, citrus, en nog meer, die allemaal worden geteeld met de grootste zorg. Geïntegreerd overziet het bedrijf meer dan 14.000 hectare productie. Door deze samenwerking kan Aartsen zijn klanten een nog groter aanbod topkwaliteit fruit leveren, en zal Unifrutti meer zichtbaarheid krijgen in de vrije markt door de bereikbaarheid van 1250+ verschillende wekelijkse klanten, wat het merk weer ten goede komt.

Deze nieuwe samenwerking is een volgende stap in de voortdurende groei van Aartsen. Deze uitbreiding benadrukt onze toewijding aan het leveren van de beste producten aan onze klanten. "Wij kijken ernaar uit om samen met Unifrutti te werken en hun producten op de markt te brengen," voegt Menno van Breemen toe. "Het is een geweldige kans voor beide bedrijven en we zijn ervan overtuigd dat onze klanten de voordelen van deze samenwerking zullen waarderen."

Voor meer informatie:
Menno van Breemen
Aartsen
T: +31 (0)76 - 52 48 105
M: NL +31 6 34 37 13 58
M: HK +852 93 19 80 78
[email protected]
www.aartsen.com

Publicatiedatum: