Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Co-op verlaagt de prijzen voor haar leden voor 54 groenten- en fruitsoorten

Zwitserland: SPAR investeert verder in winkelnetwerk
SPAR Zwitserland vierde de opening van een nieuwe winkel en twee renovaties, waardoor het merk SPAR en het retailnetwerk in het hele land verder groeien. De langverwachte SPAR Express-winkel aan de Hauptstrasse 52 werd geopend voor de inwoners van Niederurnen. De nieuwe winkel biedt een grote verscheidenheid aan dagelijkse producten, van AGF tot bakkerijproducten en snacks, en zorgt voor een efficiënte winkelervaring. Drie jaar geleden nam SPAR Zwitserland de winkel van het AVIA-tankstation aan de Seeburgstrasse 1 in Luzern over. Nu is het volledig gerenoveerd, waarbij de winkelruimte is uitgebreid met 30 m² en er een Bean Tree Bistro is toegevoegd. Vlak na Pasen onderging de SPAR Supermarkt in het centrum van Benken een grondige binnenrenovatie en begin mei werd hij heropend met een nieuwe look en ook nieuwe functies.
Bron: spar-international.com

VK: Co-op serveert verlagingen voor het hele assortiment groenten en fruit en biedt extra besparingen voor leden
Co-op verlaagt de prijzen voor haar leden in 54 fruit- en groentelijnen, zo is bekendgemaakt. De actie omvat ook de al lang bestaande 'Fresh 3' promotieaanbieding, nu de retailer blijft investeren in prijsverlagingen. De besparingen op de ledenprijzen voor verse producten gaan deze week van start en zijn beschikbaar voor maximaal 54 seizoensproducten van AGF (afhankelijk van beschikbaarheid, wanneer in het seizoen), waaronder: Krieltjes met gekruide boter 360G - ledenprijs van £1 - met een besparing van meer dan 44% vergeleken met de oude standaard retailprijs. Little Gem Lettuce 2(S) - ledenprijs van €0,80 - leden besparen meer dan 33%. Irresistible Cherrytomaten 225G - ledenprijs van € 1,85 - leden besparen meer dan 27%. Punnet pruimen - Ledenprijs van € 1,35 - leden besparen meer dan 18%. Jersey Royal aardappelen 750g - Ledenprijs van €1,60 - leden besparen 20%. Pink Lady appels (4s) - ledenprijs van £2.25 - leden besparen meer dan 18%.
Bron: co-operative.coop

VK: Morrisons en Rontec openen 100e winkel
Met de opening van een Morrisons Daily winkel in Knowsley, ten noordoosten van Liverpool, hebben Rontec en Morrisons samen de mijlpaal van 100 winkels bereikt. Rontec is de langst bestaande franchisepartner van Morrisons Daily en opende in 2016 een van de eerste Morrisons Daily winkels in Leicester.
Bron: talkingretail.com

Duitse Galeria is gered: herstructureringsplan goedgekeurd
De schuldeisers van Galeria Karstadt Kaufhof hebben dinsdag het herstructureringsplan goedgekeurd. De nieuwe eigenaren kunnen nu aan de slag om de Duitse warenhuisketen nieuw leven in te blazen.
Bron: retaildetail.eu

Publicatiedatum: