Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Carrefour test app voor slechtzienden in Brussel

Grootste aardappelpureefabriek van het VK geopend

Roemenië: Carrefour lanceert initiatief om inflatie te bestrijden
Carrefour Roemenië introduceert een landelijk prijsverlagingsprogramma om klanten te helpen de inflatie en de stijgende prijzen het hoofd te bieden. Het programma, getiteld Minus la Sută, biedt Carrefour Roemenië kortingen tot 20% op 1.200 dagelijkse benodigdheden in verschillende categorieën, waaronder levensmiddelen, persoonlijke hygiëneartikelen en huishoudelijke artikelen.
Bron: esmmagazine.com

VK: Asda's gloednieuwe winkel in Hale Barns officieel geopend
Asda heeft aangekondigd dat haar langverwachte winkel in Hale Barns officieel geopend is. De winkel van 11.000 m2 is een van de grootste die Asda de afgelopen jaren heeft geopend en is de laatste in een reeks investeringen die Asda heeft gedaan om haar winkelbestand uit te breiden als onderdeel van haar groeistrategie op lange termijn om de op een na grootste supermarkt van het VK te worden. De winkel aan de Central Hale Road in Altrincham zal meer dan 8000 merk- en huismerkartikelen bevatten, waaronder verse levensmiddelen, groenten en fruit, diepgevroren favorieten en eerste levensbehoeften.
Bron: corporate.asda.com

VK: Regering herbenoemt Groceries Code Adjudicator
Mark White is opnieuw aangesteld als Groceries Code Adjudicator voor een periode van 3 jaar. Mark is benoemd tot Groceries Code Adjudicator (GCA) op 31 oktober 2020, nadat hij vanaf juli 2020 plaatsvervangend GCA was.
Bron: gov.uk

Toenemende vraag naar klassiek bijgerecht leidt tot opening van grootste pureefabriek van het VK
De stijgende vraag naar aardappelpuree heeft geleid tot de opening van de grootste en modernste pureefabriek van Groot-Brittannië in Lincolnshire. Vorig jaar kochten Tesco shoppers alleen al meer dan een miljoen meer pakjes verse kant-en-klare puree dan in 2022 en het klassieke Britse hoofdgerecht bleek erg populair tijdens de crisis van de kosten van levensonderhoud. Branston, een van de grootste aardappelleveranciers van het VK, gevestigd in Lincolnshire, zegt nu te hebben samengewerkt met de supermarkt om de eetervaring van puree naar een hoger niveau te tillen.
Bron: tescoplc.com

België: Carrefour test app voor slechtzienden in Brussel
In een Belgische hypermarkt test Carrefour of technologie visueel gehandicapte klanten kan helpen om zelfstandig en zonder obstakels te winkelen. Dit is een Europese primeur.
Bron: retaildetail.eu

VK: Wat is de volgende stap voor online retailers nu investeerders het vertrouwen verliezen?
Ocado wordt van de FTSE 100 geschrapt nadat de aandelenkoers van de online supermarktgroep met meer dan 85% is gedaald ten opzichte van het hoogtepunt van de pandemie. De uitstap is representatief voor een bredere aanval op pure bedrijven op de Londense beurs, die allemaal worden verhandeld tegen een fractie van wat ze ooit waren tijdens hun piek in 2021.
Bron: retailgazette.co.uk

VK: Aldi-winkelcollega's krijgen nieuwste loonsverhoging vanaf deze week
Vanaf deze week ontvangen Aldi Store Assistants een minimumtarief van £12,40 per uur. De nieuwe loonsverhogingen, aangekondigd in maart, zullen het uurloon van Store Assistants nationaal zien stijgen van £12,00 naar £12,40, en van £13,55 naar £13,65 voor degenen binnen de M25.
Bron: aldipresscentre.co.uk

Publicatiedatum: