Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jac van den Oord Potatoes gaat naar Alpe d’ Huzes

"In het verleden heb ik mij al eerder ingezet voor KWF kankerbestrijding. Helaas is deze rotziekte die 1 op de 3 mensen treft nog steeds niet de wereld uit. Wel worden er grote stappen gezet. Ook ik heb naasten zoals mijn vader verloren, maar ook heb ik anderen zien genezen. We gaan met 4 deelnemers vanuit ons bedrijf meedoen aan Alpe d'Huzes", vertelt Leon van den Oord van Jac van den Oord Potatoes.

Leon van den Oord
"Afgelopen maanden is onze medewerker en deelnemer John van Geffen zelf geconfronteerd met de diagnose kanker. Dat komt keihard binnen! Het geeft aan hoe hard het nodig is om meer mensen een kans op genezing, en een beter leven na de diagnose kanker te geven. Daarvoor is nog meer onderzoek nodig! Ik ga mijzelf weer keihard inzetten. Op 6 juni neem ik deel aan Alpe d'Huzes en doe ik een poging om 6 x de bekende col in de Franse Alpen te beklimmen op de racefiets. Totaal meer dan 6600 hoogtemeters en 175 km. Dit wordt een zware en lange dag afzien. Daarvoor heb ik hard getraind. Maar dat is niets in vergelijking tot wat patiënten met kanker moeten doormaken", zegt Leon van den Oord.

John van Geffen
"Helaas werd ik een aantal maanden geleden zelf getroffen door tongkanker", vertelt medewerker John van Geffen. "Het was een enorme rollercoaster van emotie en onzekerheid voor mij, Nancy en naasten. Kan ik nog verstaanbaar praten, fatsoenlijk eten en kan ik nog proeven en hoe moet met het werk, laat staan mijn passie fietsen..... Allemaal vragen in mijn hoofd, niemand kon het met zekerheid zeggen. Gelukkig hebben de artsen goed werk verricht en ben ik er goed doorheen gekomen. Het gaat weer goed met me na het verwijderen van de tumor en poortwachtklieren, kan ik best goed praten, eten, proeven, werken en weer fietsen. Zo goed zelfs dat ik de Alpe d'Huez mee kan beklimmen volgende week. Mijn vraag aan jullie, willen jullie mij steunen voor dit goede doel, het KWF. Het is elke euro waard, is het hopelijk niet voor jezelf, doe het dan voor je naasten, vrienden en bekenden."

Rene Hoskam
"Ik doe mee aan Alpe d'Huzes, omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker", zegt Rene Hoskam. "Iedereen heeft wel een familielid of goede kennis die getroffen wordt door deze ziekte. Om goed onderzoek te kunnen doen is veel geld nodig, daarom wil ik in mijn tweede deelname proberen om zoveel mogelijk geld op te halen. In 2013 kort nadat mijn vrouw zelf was getroffen door kanker, heb ik 4 keer de Alp beklommen en dit wil ik graag nog een keer proberen. Ik ga ervoor!"

Dirk Wolfert
Naast de deelname door 4 medewerkers dit jaar, stelt Jac van den Oord Potatoes al vele jaren een vrachtwagen combinatie ter beschikking aan de organisatie van Alpe d'Huzes, Dirk Wolfert die voor het bedrijf rijdt en sinds jaar en dag betrokken is bij de logistiek van dit evenement stuurt ook dit jaar weer getrouw de Jac van den Oord truck naar deze alpen mastodont in Frankrijk. Ook Dirk zal deelnemen en de berg zowel fietsend als lopend opgaan dit jaar.

Steun de deelnemers via onderstaande links

Stichting Alpe d'HuZes - Dirk Wolfert (opgevenisgeenoptie.nl)

Stichting Alpe d'HuZes - René Hoskam (opgevenisgeenoptie.nl)

Stichting Alpe d'HuZes - John van Geffen (opgevenisgeenoptie.nl)

Stichting Alpe d'HuZes - Leon van den Oord (opgevenisgeenoptie.nl)

Publicatiedatum: