Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aldi VK verlaagt prijzen van meer dan 45 AGF-producten

VK: Kids Eat Free-regeling keert terug naar Tesco-cafés voor mei-halfjaar
Tesco heeft aangekondigd dat het zijn Kids Eat Free programma tijdens de meivakantie terugbrengt naar zijn 317 cafés in heel VK. Warme hoofdmaaltijden zijn inclusief een groentegerecht en de pick n mix broodjes zijn inclusief een stuk vers fruit en twee snacks.
Bron: tescoplc.com

VK: Aldi verlaagt prijzen van AGF-producten
Aldi heeft de prijzen van meer dan 45 AGF-producten verlaagd. Shoppers van de goedkoopste supermarkt van het VK (Which? Cheapest Supermarket April 2024) kunnen profiteren van nog lagere prijzen voor onder andere zachtfruit, sinaasappelen, tomaten en het assortiment verse sla. Artikelen zoals avocado's en paprika's zijn ook opgenomen in de laatste prijsverlagingen, met prijzen die gemiddeld met ongeveer 11% dalen. De actie vertegenwoordigt een verdere investering van £34 miljoen om de prijzen laag te houden voor het winkelend publiek.
Bron: aldipresscentre.co.uk

Carrefour herschikt Belgisch management
Directeur Verkoopontwikkeling Eddy Gendronneau, die in september 2022 in dienst trad bij Carrefour België, keert nu al terug naar zijn thuisland: hij is benoemd tot directeur Verkoopstrategie bij Carrefour Frankrijk. Op 1 juni wordt hij opgevolgd door Paul Peugnet. Op dezelfde datum volgt Ivo Pareyns Pierre Leman op als HR-directeur.
Bron: retaildetail.eu

België: Gembloux verwelkomt de 37e Bio-Planet winkel
Op 24 mei opende Bio-Planet een nieuwe vestiging in Gembloux, haar 37e winkel in België. Het assortiment omvat een ruime keuze aan biologische groenten en fruit, vers brood, vlees, kaas en vleeswaren.
Bron: press.colruytgroup.com

Publicatiedatum: